Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Ρε συ dimviii, 300 + κιλα, συν αλλα 100 η γλαστρα, συν το εξτρα χωμα, αντεχει το μπαλκονι κατι που ευκολα θα φτασει τα 500 κιλα?Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ. Γενικά πως ξέρουμε την αντοχή ενός μπαλκονιού;
mirage έγραψε:Το ποιο απλό βέβαια είναι η μεταφύτευση να γίνει μετά που θα έχεις φέρει τον γερανό για να ανεβάσει ελιά και γλάστρα στο μπαλκόνι σου. Αλήθεια για τι βάρος μιλάμε συνολικά;
KiloMeater έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Ρε συ dimviii, 300 + κιλα, συν αλλα 100 η γλαστρα, συν το εξτρα χωμα, αντεχει το μπαλκονι κατι που ευκολα θα φτασει τα 500 κιλα?Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ. Γενικά πως ξέρουμε την αντοχή ενός μπαλκονιού;
mirage έγραψε:Μόνο για το δέντρο, αν είναι 100 κιλά θες mininum 4 άτομα για να το μεταφέρεις με ασφάλεια για την μέση σας. Αν τώρα η φάση ειναι YOLO πατε οπως ειστε και ο θεος βοηθος.
για να τη βαλω στην ακρη του γκαραζ.(ειμαι στον ογκο αυτη την εποχη
)
dimviii έγραψε:mirage έγραψε:Μόνο για το δέντρο, αν είναι 100 κιλά θες mininum 4 άτομα για να το μεταφέρεις με ασφάλεια για την μέση σας. Αν τώρα η φάση ειναι YOLO πατε οπως ειστε και ο θεος βοηθος.
δεν ειναι προβλημα να ειμαστε 4 ατομα,αν και 25 κιλα/ατομο ειναι αστειο βαρος,οταν σηκωσα μονος μου μια γλαστρα 45 κιλων και την περασα και πανω απο το καπω του Μητσου![]()
)
mirage έγραψε:Αρα YOLO. Καλη τύχη.
elteo έγραψε:dimviii έγραψε:mirage έγραψε:Μόνο για το δέντρο, αν είναι 100 κιλά θες mininum 4 άτομα για να το μεταφέρεις με ασφάλεια για την μέση σας. Αν τώρα η φάση ειναι YOLO πατε οπως ειστε και ο θεος βοηθος.
δεν ειναι προβλημα να ειμαστε 4 ατομα,αν και 25 κιλα/ατομο ειναι αστειο βαρος,οταν σηκωσα μονος μου μια γλαστρα 45 κιλων και την περασα και πανω απο το καπω του Μητσου![]()
)
Eντάξει παιδιά έχεις κάνει. Οπότε δεν σε νοιάζει το ότι θα πάρεις τα @@ σου σε παπιγιόν version.![]()
dimviii έγραψε:Άλλο πράγμα να σηκώσεις ένα σακί 45 κιλά, εντελώς άλλο να προσπαθήσουμε 5 άτομα να σηκώσουμε 230 κιλά γλάστρα με φυτό. Άλλες λαβές, άλλο το κέντρο βάρους.elteo έγραψε:dimviii έγραψε:mirage έγραψε:Μόνο για το δέντρο, αν είναι 100 κιλά θες mininum 4 άτομα για να το μεταφέρεις με ασφάλεια για την μέση σας. Αν τώρα η φάση ειναι YOLO πατε οπως ειστε και ο θεος βοηθος.
)
Eντάξει παιδιά έχεις κάνει. Οπότε δεν σε νοιάζει το ότι θα πάρεις τα @@ σου σε παπιγιόν version.![]()
ρε σεις ειλικρινα σας φαινονται πολλα να σηκωσετε 45 κιλα?
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]