Ξανά φοιτητής και του λόγου μου, έστω και μόνο στο καρτοκινητό.
7 ευρώ το μήνα και δεν αναφέρω τις παροχές για να μη βάλουν τα κλάματα όσοι έχουν σύνδεση.
Ούτε θα αναφέρω ότι μόλις ενεργοποίησα την κάρτα (και με 0 υπόλοιπο μέσα), μου έκαναν δώρο 1000 λεπτά προς όλους και 200 ΜΒ. Έχω ξεσκιστεί να μιλάω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Και δεν έχω βάλει ακόμα ούτε ένα λεπτό στην κάρτα.
Περιμένω πώς και πώς να λήξει το συμβόλαιο με τη Wind σε 3 μήνες. Άκου 18 ευρώ για 100 λεπτά... Μάκια μανάρια!
(συγχωρήστε μου την άγνοια, δεν πολυασχολούμαι...)
Το νουμερο ομως λογικα θα αλλαξει,θα εχεις το νεο νουμερο το φοιτητικο.Η υπαρχει τροπος να εχεις φοιτητικη χρεωση και να γυρισεις στο παλιο σου νουμερο?
αρα λυνεται και το προβλημα αριθμου.

Σιγά να μην κάθομαι να ψάχνω τώρα φοιτητή γνωστό, αρκετά γνωστό ώστε να έχω το θάρρος να του ζητήσω κάτι τέτοιο, για να γλιτώσω 5 ευρώ μέσω παραδοσιακής ΕΛ κατσιβελιάς.
Και να χάσω και τον αριθμό που έχω πάνω από 15 χρόνια. Δε σφάξαμε.
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι 20-25 χρονών να χουμε κολλητούς και ξαδέρφους φοιτητές. Αν πατήσεις τα 30 χέσε μέσα.
Άσε που δε γουστάρω να χω κινητό ή οποιαδήποτε υπηρεσία (σταθερό, συνδρομητική tv κλπ) σε όνομα άλλου. Θέλω να μπορώ να τα διαχειρίζομαι εγώ όπως και όποτε θέλω.