Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mark
#54601 Νομίζω πως είναι αυτόματη ανανέωση την ίδια μέρα κάθε μήνα και όχι όταν βάζεις κάρτα. Έχω την εντύπωση πως μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να το ξαναπάρεις όποτε θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#55478 Αγαπάμε Σωκράτη!
Ξανά φοιτητής και του λόγου μου, έστω και μόνο στο καρτοκινητό.

7 ευρώ το μήνα και δεν αναφέρω τις παροχές για να μη βάλουν τα κλάματα όσοι έχουν σύνδεση.
Ούτε θα αναφέρω ότι μόλις ενεργοποίησα την κάρτα (και με 0 υπόλοιπο μέσα), μου έκαναν δώρο 1000 λεπτά προς όλους και 200 ΜΒ. Έχω ξεσκιστεί να μιλάω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Και δεν έχω βάλει ακόμα ούτε ένα λεπτό στην κάρτα. :inlove: :inlove:

Περιμένω πώς και πώς να λήξει το συμβόλαιο με τη Wind σε 3 μήνες. Άκου 18 ευρώ για 100 λεπτά... Μάκια μανάρια! :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#55481 Πείτε και σε μένα τον αδαή - μπορεί κανείς να έχει φοιτητοκαρτοκινητή χωρίς να είναι φοιτητής; Πώς; Υποθέτω παίρνοντας την κάρτα στο όνομα γνωστού του με τη φοιτητική ιδιότητα;
(συγχωρήστε μου την άγνοια, δεν πολυασχολούμαι...)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#55487 βρες εναν γνωστο φοιτητη και πες του να κανει μια αγορα καρτοκινητου.
Το νουμερο ομως λογικα θα αλλαξει,θα εχεις το νεο νουμερο το φοιτητικο.Η υπαρχει τροπος να εχεις φοιτητικη χρεωση και να γυρισεις στο παλιο σου νουμερο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#55492 Αν ο φοιτητής δεν έχει φοιτητικό νούμερο vodafone/cosmote κάνεις μια μεταβίβαση του αριθμού σου σε εκείνον. Στη συνέχεια κάνει αίτημα να του το μετατρέψουν σε φοιτητικό. Μπορεί να πάρει και Wind, αλλά εκεί δίνουν με το ζόρι μόνο με νέο νούμερο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#55496 thanks Mark!
αρα λυνεται και το προβλημα αριθμου. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#55731 Καριολικοκάριολα για να πάρεις φοιτητικό και να γλιτώσεις 5 ευρώ το μήνα.
Τι γυφτιές είναι αυτές; Που ναι ο j.marr να σας βάλει στις θέσεις κατσίβελοι.
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 28 Δεκ 2014, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#55754 Έχει ένα δίκιο ο Bayern. Σε καρτοσυμβόλαιο με τελική τιμή πέριξ των 30€ (μη επιδοτούμενο), με μια φορητότητα στην Q μου το έδωσαν στα 14€ τελική και 2 πάγια δώρο για 18μηνο. Μπορεί να μην ειναι 7/8/9€, αλλά δεν το λες και άσχημα....
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#55787 Κανένα δίκιο δεν έχει. Ούτε στους χαρακτηρισμούς (προφανώς) ούτε στις τιμές. Για να πάρεις 1200 λεπτά προς όλους και 100 μηνύματα και 1.1 Gb (τόσο πάει μαζί με τα 500 που σου δίνει αν βάλεις 10άρικο), θες πολλά παραπάνω από 7+5 ευρώ το μήνα αν πας με σύνδεση. Αν πας για κάρτα, τότε είναι κοντινή η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#55857 Για κάρτα μιλούσα προφανώς. Απλό καρτοκινητό vs φοιτητικό.
Σιγά να μην κάθομαι να ψάχνω τώρα φοιτητή γνωστό, αρκετά γνωστό ώστε να έχω το θάρρος να του ζητήσω κάτι τέτοιο, για να γλιτώσω 5 ευρώ μέσω παραδοσιακής ΕΛ κατσιβελιάς.
Και να χάσω και τον αριθμό που έχω πάνω από 15 χρόνια. Δε σφάξαμε.
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι 20-25 χρονών να χουμε κολλητούς και ξαδέρφους φοιτητές. Αν πατήσεις τα 30 χέσε μέσα. :lol:

Άσε που δε γουστάρω να χω κινητό ή οποιαδήποτε υπηρεσία (σταθερό, συνδρομητική tv κλπ) σε όνομα άλλου. Θέλω να μπορώ να τα διαχειρίζομαι εγώ όπως και όποτε θέλω.