Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#553772 Εσύ ρε δεν έλεγες ότι όταν ήσουν κάποια κιλά παραπάνω δεν ήθελες να χάσεις επουδενί άλλο γιατί δεν σου πάει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
Όλη μέρα πείνα και υποτονικότητα και στις 16:00 (αν έχεις την πολυτέλεια να γυρίζεις σπίτι τόσο νωρίς) ένα βουνό τηγανητά, κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα :s_whiteflag

Μετά δεν σας πιάνει υπνηλία ?

Ποιος είπε για πείνα και υποτονικότητα;;; :lol: Κατά τις 3 συνήθως με πιάνει η πείνα, αλλά ΟΚ, δεν τρελαίνομαι κιόλας... Και ποια υποτονικότητα;;; :lol: Καμία σχέση! Και ποιος είπε για ένα βουνό τηγανητά, κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα;;; :lol: :lol: Για κανονικό υγιεινό φαγητό μιλάμε (οκ, προφανώς και τις ατασθαλίες που όλοι κάνουμε που και που! :lol: )

Υπνηλία με πιάνει από την κούραση, όχι από το φαΐ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:Εσύ ρε δεν έλεγες ότι όταν ήσουν κάποια κιλά παραπάνω δεν ήθελες να χάσεις επουδενί άλλο γιατί δεν σου πάει;

ναι, αλλά οι εξετάσεις μου είχαν άλλη άποψη

δεν χάνω πάντως άλλα από αυτά που είμαι τώρα, τώρα είμαι σε διατήρηση , αν δω ότι πάω να χάσω θα φάω παραπάνω γιατί μετά θα γίνω σπίνος (δεν είμαι στο "ιδεατό υψος-βάρος να ξέρεις" σταμάτησα εκεί που μου είπαν να σταματήσω όταν άρχισα να έχω καλά νούμερα) , αλλά σε γενικές γραμμές το έχω βρει και διατηρούμαι σε συγκεκριμένο βαρος τους τελευταίους μήνες, διατηρώντας κάποιο εκτόπισμα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 04 Δεκ 2018, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553777 ναι γελάει ο κόσμος, αλλά τι να κάνω ο ήλιος με κάνει χαρούμενο και ανθίζω :inlove:

το σκ θα πάω να λιαστώ αν το επιτρέπει ο καιρός , θα πάω να κάτσω κάνα 3ωρο για καφέ σε σημείο που να με χτυπάει γιατί χωρίς ήλιο η ψυχολογία μου πέφτει άσχημα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 04 Δεκ 2018, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553778 Εγώ άμα φάω μεσημέρι στη δουλειά τελείωσε...ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο. Πρωινό επίσης ποτέ και για κανένα λόγο. Μόνο στις διακοπές εκεί κατά τις 12 να ξυπνήσεις, να σαι καμιά Πάρο και πας Φώτη να φας κάνα περίεργο κροκ μαντάμ και άλλα τέτοια χωριάτικα. :eat:

Οπότε φαϊ μόνο κατά τις 7-8 όταν πάω σπίτι. Αν κρατηθώ όλη μέρα και δε φάω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα πριν το βραδινό, χάνω κιλά. Εξακριβωμένο πολλάκις. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζουν επισκέψεις σε μάνα ή γιαγιά. Εκεί χάνεται η μπάλα γιατί πάντα υπάρχει επιπλέον φαϊ εκτός από το κυρίως γεύμα που συνήθως θα στο φορτώσουν σε τάπερ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ άμα φάω μεσημέρι στη δουλειά τελείωσε...ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο. Πρωινό επίσης ποτέ και για κανένα λόγο. Μόνο στις διακοπές εκεί κατά τις 12 να ξυπνήσεις, να σαι καμιά Πάρο και πας Φώτη να φας κάνα περίεργο κροκ μαντάμ και άλλα τέτοια χωριάτικα. :eat:

Οπότε φαϊ μόνο κατά τις 7-8 όταν πάω σπίτι. Αν κρατηθώ όλη μέρα και δε φάω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα πριν το βραδινό, χάνω κιλά. Εξακριβωμένο πολλάκις. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζουν επισκέψεις σε μάνα ή γιαγιά. Εκεί χάνεται η μπάλα γιατί πάντα υπάρχει επιπλέον φαϊ εκτός από το κυρίως γεύμα που συνήθως θα στο φορτώσουν σε τάπερ. :lol:

ναι αλλά κακά τα ψέματα βοηθάει να τρως και το πρωί, εμένα μου έκανε τεράστια διαφορά

φυσικά κανονικό γεύμα ούτε καν, απλά λίγο το ένα λίγο το άλλο να μην νιώθω και εξάντληση. αλλά κανονικό γεύμα στη δουλειά σημαίνει δουλειά τέλος (μιλάω τώρα να φάω ένα τοστάκι στις 10, ένα δυο φρούτα στη μία και κάνα γιαουρτάκι στις 3 ή κάτι αντίστοιχο, μην φανταστείς τάπερ με γιουβέτσι, εκεί τελειώνεις ) μετά ιδανικά ένα καλό μεσημεριανό (απογευματινό) και ένα ελαφρύ βραδινό

διαφορετικά αν έχω να κάνω προπόνηση συνεχίζω στο καθεστώς σνακ να μην τα βγάλω από τη μύτη και το απόγευμα και τρώω μια και καλή το βράδυ

σκ τρώω υπερπρωινό, κάνω χαμούς και όσο πάω προς το βράδυ ξαλαφρώνω κι άλλο τις ποσότητες, το ιδανικό μου δηλαδή το κάνω τα σκ που δεν έχω και τη δουλειά στη μέση :thumbsdown:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 04 Δεκ 2018, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553780 Εάν το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει προπόνηση με βάρη ή κάποιου άλλου είδους υψηλής έντασης εκγύμναση, δύσκολο να μην τρως από το πρωί.

Ούτε που θυμάμαι τη τελευταία φορά που δεν έφαγα πρωϊνό επειδή δεν πεινούσα (ενδεχομένως να μην έγινε και ποτέ :lol: ).
Ειδικά τις lift days τρώω δύο πρωϊνά (σαν τον Πέρεγκριν Τουκ :iconcool: ), δεκατιανό και μεσημεριανό για να είμαι έτοιμος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553782 εγώ στα πιο παχιά μου ή δεν έτρωγα καν το πρωί και ξέσπαγα το απόγευμα , ή έτρωγα κάτι πολύ κακό από τον φούρνο

νομιζω το κλειδί είναι να μην φτάνεις ποτέ να πεινάς υπερβολικά σε σημείο που θα φας εκτός ελέγχου , να είσαι πάντα ψιλοάνετος με τη σκέψη της πείνας
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553783 Όταν πάω για μπάλα κι εγώ τρώω μαξ μέχρι 4-5 γιατί αλλιώς δε βγαίνει. Κάτι λίγες φορές που δεν έχω προλάβει κι έχω φάει καμιά ώρα πριν τη μπάλα, κόντεψε να μου βγει απ΄ τη μύτη. Εντελώς νηστικός πάντως μια χαρά βγαίνει η μπαλίτσα. Για βάρη και λοιπά πρωτόγονα, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
diplomat έγραψε:Εντωμεταξύ ήθελα να το ποστάρω χθες, αλλά ξεχάστηκα:

Εικόνα
Εικόνα

:lol:

Αν το ξουρίσει το μούσι πάντως, θα δείξει 20 χρόνια νεότερος:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos