Leangains.com
< >

red_monster έγραψε:diplomat έγραψε:10-12ωρα βαράει και παίρνει ρεπό σπανιότερα κι απ' όταν σκοράρει ο Θρύλος.
Γι'αυτό άλλωστε ψήθηκε και με το IF, ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε να τρώει για πολλές ώρες της ημέρας.
Ωραίος τρόπος να σκοτώσεις τον μεταβολισμό σου
mousatos έγραψε:και να πάθεις διάτρηση στομάχου
Και ο μεταβολισμός μου δουλεύει ρολόι και το σύνολο από τον οισοφάγο μέχρι την ... έξοδο (
) δουλεύει άψογα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το έκανα πάντα, χωρίς λόγο, απλά έτσι ήμουν... Μάλιστα πίστευα πως ήταν και κακό... Τελευταία όμως είδα πως υπάρχουν και σοβαροί λόγοι που μπορεί και να είναι καλό...
), τα 13 κιλά έφυγαν για πλάκα, χωρίς να το καταλάβω σε 6 μήνες... Απλά εγώ τρώω στο διάστημα μεταξύ 5 το απόγευμα και 9-10 το βράδυ... το να κάνω πρωινό με την τσίμπλα στο μάτι, δεν παίζει!

QsisVTS έγραψε:@red
το θέμα είναι να παραμείνεις "σε διατροφή" για πάντα, όχι να στερηθείς για κάποιο διάστημα και μετά να τα ξαναπάρεις , δεν κάθισα να χάσω 17 κιλά για να τα ξαναπάρω
αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι θα πεινάσω, ούτε ότι έχω την πολυτέλεια να τρώω στα διαστήματα που θέλω όταν γυρνάω 23:00 σπίτι κάποιες φορές
απλά έχω διαπιστώσει ότι τα ωράρια είναι ψιλοαδιάφορα (όχι τελείως, αλλά ψιλό ιδανικά τα σαββατοκύριακα πχ ή και στις διακοπές ακόμα που δεν πήρα σε αντίθεση με πολλούς τρώω σε νορμάλ ωράρια ) για αυτό που θέλω να πετύχω εγώ και το οποίο μετριέται με εξετάσεις, δεν κάνω τα δικά μου και ο,τι γίνει, αφού άλλωστε μετά από υπόδειξη γιατρού έχασα, δεν είχα καμιά κάψα να γίνω αδύνατος, θέλω να βγάζω καλές εξετάσεις αυτό μόνο με νοιάζει
και αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα φάω, σημαίνει ότι δεν θα φάω πολύ και δεν θα φάω σκουπίδια, αλλά με άδειο στομάχι δεν μένω. αν έμενα δηλαδή ο κινδυνος να ξανακυλήσω θα ήταν τεράστιος και έτσι έχω δει να την πατάνε άτομα που πάνε σε διατροφολόγους, έχουν γρήγορα αποτελέσματα άμεσα, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουν να ζουν έτσι.. εγώ μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι για πάντα.. αν πεινάσω το βράδυ θα φάω ένα βουνό μαρούλια ή μισό κιλό γιαούρτι, δεν γίνεται τίποτα

σωτήρια λύση για ψαράκια και λαχανικά ειδικά , επίσης είναι πολύ βολικός και για αυγά σε σχέση με το απλό βράσιμο , εξαλείφω και τα τελευταία μαγειρεμένα λάδια μου
QsisVTS έγραψε:έχει μήνες να με πιάσει υπνηλία μετά το φαγητό, πρώτα από όλα σταμάτησα να γεμιζω το στομάχι μου πάνω από 70% και να συνδυάζω περίεργα πράγματα που βαραίνουν (πχ μουσακάς, παστίτσιο, μακαρόνια με κιμά και όλα τα τηγανιτά τέλος και αν χρειαστεί να τα φάω θα φάω το 1/3 αυτού που έτρωγα πριν αν και τα αποφεύγω)
σχεδόν κάθε φορά μετά το φαί θα μπορούσα να κάνω κάτι σωματικά απαιτητικό πλέον (δεν το επιδιώκω βεβαίως)
επίσης βοηθάει που παίρνω πραγματάκια να τσιμπάω στη δουλειά και έκοψα τους φούρνους ή τα delivery, αν ξεκινήσω από το πρωί καλά μετά με πάει όλη η μέρα καλά, το βραδινό μου θα είναι τσιμπολόγημα
επίσης έχω ξεκινήσει και κίνηση ματ τον τελευταίο μήνα, ατμομάγειραςσωτήρια λύση για ψαράκια και λαχανικά ειδικά , επίσης είναι πολύ βολικός και για αυγά σε σχέση με το απλό βράσιμο , εξαλείφω και τα τελευταία μαγειρεμένα λάδια μου

diplomat έγραψε:Ο ατμομάγειρας είναι.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]