Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553580 εμένα με θέλει με γένια δεν τη βρίσκει με το baby face

επίσης υπάρχει η ανησυχία για το τι θα γίνει όπως μεγαλώνουμε που παραμένω σχετικά ίδιος :shifty: (μέχρι τώρα μας σώζει η σεβαστή διαφορά ηλικίας να φαινόμαστε στα ίδια)

Επίσης το καλοκαίρι έχω αυτό το φοβερό side effect από τον ήλιο γίνονται όλα κίτρινα :lol:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 03 Δεκ 2018, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553581 Βλέπω κάτι συμμαθήτριες/συμφοιτήτριες στο δρόμο που μοιάζουν άνετα 10 χρόνια μεγαλύτερές μου.

Το κακό είναι ότι κι εγώ προτιμώ σχέσεις κοντά στην ηλικία μου.

Ontopic για ξεκάρφωμα, μου αρέσει πάρα πολύ η ηλιόλουστη μέρα, μακάρι να προλάβω να ανέβω μια Παρνηθούλα αργότερα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
diplomat έγραψε:Βλέπω κάτι συμμαθήτριες/συμφοιτήτριες στο δρόμο που μοιάζουν άνετα 10 χρόνια μεγαλύτερές μου.

Φαντάζομαι παντρεμένες με μικρά παιδιά. Η στέρηση ύπνου γερνάει.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553615 Λόγω ηλικίας (27) είναι λίγες οι παντρεμένες γνωστές. Γενικότερα στον κύκλο μου ο γάμος και η τεκνοποίηση αποφεύγονται επιμελώς. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
diplomat έγραψε:Λόγω ηλικίας (27) είναι λίγες οι παντρεμένες γνωστές. Γενικότερα στον κύκλο μου ο γάμος και η τεκνοποίηση αποφεύγονται επιμελώς.
Αντίθετα στο δικό μου κύκλο οι γάμοι έχουν ξεκινήσει...
Και με πιάνουν τα γέλια γιατι παντρεύεται φίλη μου αρχές Ιούνη κι όλες όσες το παίζαν ελεύθερες, μοιραίες, αναμένουσες τον πρίγκηπα στο άσπρο άλογο, κινητο πορτοφόλι κλπ. τωρα τους εχουν ζωσει τα φίδια και βολεύονται με ο.τι βρουν για να μην πάνε ασυνόδευτες. Ας πρόσεχαν.
Δεν Μ αρέσει που εγώ είτε πάρω κιλά είτε δεν πάρω, πάλι θα είμαι κρυουλιαρης. Ας μη μιλήσω για το γεγονός ότι έχω φτάσει 102 κιλά και δεν μπορώ να βάλω στοπ!
Πρέπει να ξαναβάλω στο πρόγραμμα το γυμναστήριο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553622 Εκτός από gym θα χρειαστεί και προσεγμένη διατροφή.

Φίλος σε παρόμοια κιλά έχει μπει σε πρόγραμμα time restricted eating, ή IF σε 6/18 (πολύ χοντρικά, 6 ώρες της ημέρας τρως, 18 δεν τρως).
Περιμένω με ενδιαφέρον να δω εάν θα δει σοβαρά benefits.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#553623 Από τότε που άρχισα να τρέχω (χειμώνα καλοκαίρι) πέρα από τα προφανή που είναι η ικανοποιητική γράμμωση της σωματάρας μου :shifty: έχω απαλλαγεί από τα ενοχλητικά χαζοσυναχάκια ενω δεν με ενοχλεί το νορμάλ κρύο
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:Εκτός από gym θα χρειαστεί και προσεγμένη διατροφή.

Φίλος σε παρόμοια κιλά έχει μπει σε πρόγραμμα time restricted eating, ή IF σε 6/18 (πολύ χοντρικά, 6 ώρες της ημέρας τρως, 18 δεν τρως).
Περιμένω με ενδιαφέρον να δω εάν θα δει σοβαρά benefits.

Εργάζεται ή παίζει το πουλί του όλη μέρα?
Γιατί να εργάζεσαι και να είσαι τόσες ώρες νηστικό αρκούδι ούτε σώμα ούτε μυαλό ακολουθούν
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553632 10-12ωρα βαράει και παίρνει ρεπό σπανιότερα κι απ' όταν σκοράρει ο Θρύλος.

Γι'αυτό άλλωστε ψήθηκε και με το IF, ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε να τρώει για πολλές ώρες της ημέρας.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:10-12ωρα βαράει και παίρνει ρεπό σπανιότερα κι απ' όταν σκοράρει ο Θρύλος.

Γι'αυτό άλλωστε ψήθηκε και με το IF, ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε να τρώει για πολλές ώρες της ημέρας.

Ωραίος τρόπος να σκοτώσεις τον μεταβολισμό σου
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553656 Σηκώνει μπόλικη κουβέντα. Προσωπικά δε θα ακολουθούσα κάτι τέτοιο, γιατί χρειάζομαι να αναβολιάζω όσο περισσότερο μπορώ, λόγω προπόνησης με βάρη. Που και αυτό έχει αποκαθηλωθεί σε ένα βαθμό, αναφορικά με τα συνεχή ερεθίσματα στο μεταβολισμό με τη μορφή πολλών γευμάτων ανά ημέρα. Περισσότερο για ευκολότερη πρόσληψη των macros τρώω ~6 γεύματα την ημέρα, και όχι για το μεταβολισμό.

Σαν είδος ο άνθρωπος ούτως ή άλλως δεν είχε εξασφαλισμένα πολλαπλά καθημερινά γεύματα μέχρι σχετικά πρόσφατα, άρα ήδη ξεκινάμε με αποσυμφόρηση του εντερικού εάν αποφεύγεις να μπουκώνεις όλη την ημέρα/αργά το βράδυ. Αντιθέτως, πατάς πάνω στον κιρκάδιο ρυθμό σου, μένοντας σε "νηστεία" από το βράδυ μέχρι το πρωί. Αυτή νομίζω είναι η σωστή εφαρμογή και όχι το πλήρες προσπέρασμα του πρωϊνού (λίγο κατενάτσιο απλώς).

Συνεπώς, έχουμε και λέμε: έστω ότι ξυπνάς στις 7 το πρωί. Τρως το πρωϊνό σου στις 9 και συνεχίζ ειςμέχρι τις 3 το μεσημέρι, και μετά παρθενοραφή. Επειδή όμως είναι δύσκολο, απλά αντικαθιστάς το 6/18 με 9/15, όπου και πάλι έχεις καλά αποτέλεσματα, ίσως όχι σε αυτοφαγία κυττάρων αλλά σίγουρα σε ρύθμιση ορμονικών spikes. Σε αυτό το παράδειγμα θα τρως μέχρι τις 6, που είναι κάπως πιο εφικτό.

Το ζητούμενο στο παρόν θέμα είναι να χαθούν κιλά με ψιλοκακή διατροφή, γιατί το συγκεκριμένο άτομο έχει αποτύχει οικτρά σε δίαιτες με πολλά proper γεύματα, άρα κάτι τέτοιο είναι μονόδρομος, γιατί μπορεί να συνεχίσει να τρώει ό,τι τρώει με καλές πιθανότητες να χάσει κάποια κιλά. Υπάρχουν σχετικές έρευνες σε αρουραίους, ενδεχομένως και σε χόμο σέηπιενς που δείχνουν μείωση βάρους και καλύτερα labs με το σχετικό πρόγραμμα. Να χάσει κάτι (εκτός από βάρος) με αυτή τη δοκιμή ψιλοαποκλείεται.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#553673 Lolz δεν παθαίνει τπτ ο μεταβολισμός ουτε το στομάχι απ το IF.
Είχα γράψει παλιότερα πολύ αναλυτικά που το τηρούσα αυστηρα με πολύ καλά αποτελεσματα.
Τώρα έχει γίνει πολύ της μόδας πάντως.
Εγω ποτε δεν το παράτησα γιατί είναι εξαιρετικά βολικό, απλώς έχω μειώσει τα διαστήματα fasting.
Πάντως σχεδόν ποτέ πια δεν τρώω πριν τις 12, εκτός αν έχω προπόνηση Σάββατο πχ οποτε τρώω κατα τις 10-11.
Και το βράδυ το αργότερο 9-10 τελευταίο γεύμα συνήθως.

< >