Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553555 δεν μου αρέσει που φέτος που έχω χάσει το λίπος μου κρυώνω :x

κάθομαι στη δουλειά με το μπουφάν :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#553558 Οι κοπέλες στο γραφείο δεν παραπονιούνται; Όταν φοράνε τα εξώπλατα στις βραδινές εξόδους δεν κρυώνουνε αλλά στη δουλειά είναι ικανές να κάθονται με το μπουφάν και το αερόθερμο στο 1 μέτρο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553560 καλά το αερόθερμο στα ποδαράκια το βάζουν σε όποιο γραφείο έχω δουλέψει

είναι ψιλοκαλτ αυτή η φάση, αν δε τη δω να συμβαίνει κάτι δεν είναι σωστό :lol:

απλά φέτος είναι η μόνη χρονιά που πάω με τα νερά τους, άλλες φορές ήθελα ανοικτά παράθυρα και έπεφτε διαφωνία
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 03 Δεκ 2018, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553567 Εγώ πάντως αν και δεν έχω χάσει γραμμάριο (βασικά για πρώτη φορά η ζυγαριά εχθές έδειξε 80 χιλιόγραμμα στο 1,72 ύψος) φέτος κρυώνω περισσότερο από ποτέ.

Στα μαθητικά/φοιτητικά χρόνια με δέκα κιλά κάτω ξεχειμώνιαζα με t-shirt και φούτερ άάάντε μπουφάν στα δύσκολα.
Πλέον είμαι με t-shirt, πολλές φορές μακρυμάνικο από πάνω, φούτερ και μπουφάν. Τί γίνεται ρε; :vava:
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 03 Δεκ 2018, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
QsisVTS έγραψε:καλά το αερόθερμο στα ποδαράκια το βάζουν σε όποιο γραφείο έχω δουλέψει

είναι ψιλοκαλτ αυτή η φάση, αν δε τη δω να συμβαίνει κάτι δεν είναι σωστό :lol:

απλά φέτος είναι η μόνη χρονιά που πάω με τα νερά τους, άλλες φορές ήθελα ανοικτά παράθυρα και έπεφτε διαφωνία

Καλή φάση ακούγεται το αερόθερμο στα πόδια, λες να το υιοθετήσω; Να βάλω κι ένα χουχουλιάρικο χαλί να βγάζω τα παπούτσια να είμαι χύμα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Dimitris_P έγραψε:
Καλή φάση ακούγεται το αερόθερμο στα πόδια, λες να το υιοθετήσω; Να βάλω κι ένα χουχουλιάρικο χαλί να βγάζω τα παπούτσια να είμαι χύμα :inlove:

όχι

νομίζω ότι κάνει κακό στο κυκλοφορικό
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:Εγώ πάντως αν και δεν έχω χάσει γραμμάριο (βασικά για πρώτη φορά η ζυγαριά εχθές έδειξε 80 χιλιόγραμμα στο 1,72 ύψος) φέτος κρυώνω περισσότερο από ποτέ.

Στα μαθητικά/φοιτητικά χρόνια με δέκα κιλά κάτω ξεχειμώνιαζα με t-shirt και φούτερ άάάντε μπουφάν στα δύσκολα.
Πλέον είμαι με t-shirt, πολλές φορές μακρυμάνικο από πάνω, φούτερ και μπουφάν. Τί γίνεται ρε; :vava:

κι εγώ παίζω ακόμα σαγιονάρα να φανταστείς, αλλά δεν ξέρω μόλις έπεσε κάτω από τους 10 μου έπεσε πιο βαρύ φέτος από άλλες φορές, ίσως είναι μέχρι να συνηθίσω πάλι :hmmm: (ίσως έχω μαζέψει και κούραση γιατί τις τελευταίες μέρες μόλις βρω ευκαιρία ρίχνω τρελούς ύπνους και τώρα δηλαδή δεν βλέπω την ώρα να πάω να κοιμηθώ να σηκωθώ μη σου πω αύριο)

επίσης πρόσφατα έπαιξα και μια ξούρα μετά από 2+ χρόνια γιατί με έπιασε καημός να αγγίξω ξανά τη φάτσα μου και νιώθω ότι κρυώνω πάνω από τα χείλη καθώς αναπνέω επειδή δεν έχω μουστάκι :lol: (αν και αυτό εντάξει το έκανα για λίγο θα ξαναφήσω γένια)

όταν είχα κουρέψει το πολύ μαλλί που είχα κάποτε, τα ίδια πάλι κρύωνε το κεφάλι μέχρι να το πάρω απόφαση

μάλλον είμαι παράξενος με τις αλλαγές και την προσαρμογή σε νέα δεδομένα :lol: θέλω όλα να είναι ίδια για πάντα

το μόνο το οποίο δέχομαι αδιαμαρτύρητα είναι που δεν με πιέζει πλέον το παντελόνι :shifty: αυτό είναι σίγουρα ευχάριστο

απλά αρνούμαι να πάρω πολλά νέα παντελόνια (αγοράζω ένα κάθε 2-3 μήνες και αν ) μιας και το θεωρώ περιττό έξοδο, και τώρα έχει πιάσει όλους τους δικούς μου να μου αγοράζουν παντελόνια να μην κυκλοφορώ με 2-3 :lol:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 03 Δεκ 2018, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553575 Συμφωνώ για το απότομο της αλλαγής στα 10άρια (και βγάλε στα ΒΠ). Ακόμα και κατοστάρηδες φίλοι γκρίνιαζαν για το κρύο.

Για την ξούρα είμαι εντελώς κάθετος. Τα ίδια είχα πάθει το καλοκαίρι για την "αλλαγή", για να μην ζεσταίνομαι κτλ. Instant regret.
Πλέον το πάω για καπετάν άρης, προστατεύει και τη μούρη από το κρύο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553578 καλά εγώ φαίνομαι σαν πιτσιρίκι με φράπα φάτσα αυτή τη στιγμή, δεν μου πάει

θα είχε νόημα αν ήθελα να την πέσω σε 20αρες

αλλά ούτε και καπετάν άρης την παλεύω, είναι πολύ πυκνό και αγριεύει πολύ η φάση.. κάθε 10 μέρες το πολύ θέλουν συμμάζεμα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 03 Δεκ 2018, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553579 Τα ίδια κι εδώ. Χαλαροάνετα με πέρναγες για λυκειόπαιδο ξυρισμένο. Βασικά το καλοκαίρι με ρώτησε μια μακρινή θεία μου τί τάξη πάω. :lol:

Αυτό θα χρησιμοποιηθεί μετά τα 30 ως μέσο παλιμπαιδισμού, θα το παίζω 20άρης. Η διπλωματομάνα και η πρώην διπλωμάταινα πάντως με είχαν κάνει χρυσό να παραμείνω φράπας.

Επαναστάτησα εγκαίρως και θεμελίωσα δικαίωμα μουσάρας. :protest:

Το καπετάν άρης με παίρνει γιατί έχω μαλακή τρίχα και βγάζω και το κόμπλεξ που μέχρι τα 21 είχα ελάχιστες τρίχες, πλέον φτάνουν στα μάτια. Αργή εφηβεία πέρασα.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 03 Δεκ 2018, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά