Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#553162 https://www.ajc.com/news/national/payle ... Ns6wgXbeL/

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:https://www.ajc.com/news/national/payless-becomes-palessi-prove-point-new-advertising-campaign/CvvtEaUoVEySxNs6wgXbeL/

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Ή αλλιώς:

Εικόνα

:metalo: :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#553206 μετά τη σημερινή μου μέρα θα συμφωνήσω με τον τζήμερο στο τέλος :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553208 Στο συγκεκριμένο θέμα δε βλέπω κάποιο λόγο διαφωνίας, αναφορικά με τα νούμερα εννοώ.
Στη λύση όμως μας τα ψιλοχαλάει ψάχνοντας μαγικά ραβδάκια μείωσης δαπάνης από το 16% σε 10%. :vava:

Υπάρχει το πρόβλημα ότι από το 2000 και έχεις κόστη 200+ δις ως ασφαλιστικό με ολοένα και χειρότερες αναλογίες εργαζομένων/συνταξιούχων.
Για τους 400,000+ τριπλοσυνταξιούχους δεν είχα εικόνα. :help:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#553209 Εχουμε νεα από μπουκαρισμα των αδιαφθορων στην Ντοιτσε bank??
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:Στο συγκεκριμένο θέμα δε βλέπω κάποιο λόγο διαφωνίας, αναφορικά με τα νούμερα εννοώ.
Στη λύση όμως μας τα ψιλοχαλάει ψάχνοντας μαγικά ραβδάκια μείωσης δαπάνης από το 16% σε 10%. :vava:

Υπάρχει το πρόβλημα ότι από το 2000 και έχεις κόστη 200+ δις ως ασφαλιστικό με ολοένα και χειρότερες αναλογίες εργαζομένων/συνταξιούχων.
Για τους 400,000+ τριπλοσυνταξιούχους δεν είχα εικόνα. :help:

φίλε το κακό είναι ότι όλα αυτά είναι αλληλένδετα, το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί

όταν πηδάς την οικονομία το ποσοστό αυτής της δαπάνης θα παρεμείνει υψηλό όσο και να κόψεις τις συντάξεις και από την άλλη πηδάς την οικονομία γιατί δεν κάνεις τη σωστή διαχείριση χρημάτων εκεί που πρέπει

οι παθογένειες της ελλάδας βεβαίως και είναι πάρα πολύ βαθιές και δεν αλλάζει η κατάσταση με ευχολόγια, από την άλλη είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι δόθηκε το λάθος φάρμακο στον ασθενή

αυτό έγινε και για να προστατευθούν κάποιες ομάδες που δεν θα έπρεπε και οι οποίες απλά παρασιτούν εις βάρος της πλειοψηφίας και δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλες δεν είναι αμελητέες ποσότητες, από την άλλη βρήκαν ευκαιρία να περάσουν και μερικές νεοφιλελε πολιτικές δήθεν για ανταγωνισμό (ενώ στην πραγματικότητα ωφέλησαν ακόμα πιο μικρές ομάδες που ζουν εις βάρος των άλλων) και τα έκαναν πιο πουτάνα

με λίγα λόγια όλοι έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο και απλά είμαστε εμετικοί

εγώ πάντως μιας και ανήκω στην κατηγορία του κακομοίρογλου μισθωτού του ιδιωτικού τομέα που δεν εκπροσωπούμαι ούτε προστατεύομαι , λέω να πάνε όλοι να @!#!!@$@#$

ακόμα και ο τζήμερος με τα λογικοφανή επιχειρήματα (και κάποια πραγματι λογικά) σε άλλες φάσεις πετάει "να μην υπάρχουν κατώτατοι μισθοί ξερωγώ, γιατί στην ελβετία δεν υπάρχουν"

δηλαδή ο τύπος το πήγε 30 βήματα παραπέρα και θεωρεί ότι είμαστε ήδη ελβετία (ή μπορούμε να γίνουμε σε μια μέρα) όπου όντως ο κατώτατος θα ήταν κάτι κακό και κάνει πώς δεν βλέπει (γιατί μια χαρά ξέρει, της πιάτσας είναι), ότι από την επομένη θα δούλευαν συνάνθρωποί του με 200 το πολύ ευρώ όλη μέρα. βέβαια κάποιος θα πει ότι αυτό ήδη γίνεται.. και γίνεται, αλλά όχι να του βάλουμε και τη βούλα

δηλαδή καμιά επαφή κι αυτός με την πραγματικότητα..

η λύση θα ήταν απλή, να γινόταν το δημόσιο αυτό που έπρεπε να γίνει (και όχι το απόλυτο όνειρο και παράδεισος που είναι σήμερα) και να μην πειραζόταν καθόλου ο ιδιωτικός τομέας (πέρα από αυστηρότητα σε ελέγχους)

αν είχαν γίνει αυτά θα είμασταν μια χαρά (όχι βέβαια καλά όπως με τον αντρέα :inlove: ) , δεν έγιναν αυτά τώρα το μπούλο
και όχι μόνο το μπούλο, αλλά η ζημιά μάλλον είναι πέραν όποιας επισκευής πλέον

εγώ θα στο πάω κι άλλα βήματα παρακάτω και θα σου πω ότι αν αυτή η χώρα μέσα σε 2-3 γενιές έχει παραμείνει ως έχει (και από άποψη συνόρων) θα είναι τεράστιο θαύμα. βέβαια για κάποιους αυτά τα πράγματα είναι φυσιολογικό να γίνονται, εμένα τελοσπάντων δεν μου αρέσει η ιδέα.. αλλά δεν υπάρχει κάποια συνοχή στην ελλάδα πλέον (και δεν πρόκειται ποτέ μου να αναφερθώ με καλά λόγια ή να δείξω ανοχή σε ανθρώπους που καλλιεργούν τον διχασμό) και ούτε πρόκειται να καλυτερέψει το πράγμα , ειδικά όσο η #$@τσα που πέφτει λόγω έλλειψης χρήματος κάνει τα πράγματα χειρότερα, ούτε σαν λαός έχουμε την ψυχραιμία και την παθητικότητα που έχουν άλλοι να πεις ότι θα γίνουμε και βουλγαρία ή κάτι αντίστοιχο

βεβαίως πολλοί μπορούν να πουν ότι θα πάθουμε (ή παθαίνουμε ήδη) αυτό ακριβώς που μας αξίζει και δυστυχώς δεν έχω κάποιο αντεπιχείρημα σχετικά με αυτό..
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
diplomat έγραψε:Για τους 400,000+ τριπλοσυνταξιούχους δεν είχα εικόνα.

Πίνατς παίδες.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Rudolph the Red-Nosed Reindeer has been called out as “seriously problematic” for its displays of bullying, racism, homophobia — not to mention verbal abuse, sexism, bigotry, lack of acceptance, and even exploitation of workers.

:inlove: :metalo:

επιτέλους ρε φίλε , κάποιος είχε τα κάκαλα να το αναφέρει

https://www.theblaze.com/news/2018/11/2 ... homophobia
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#553300 ε οκ...
πάντα υπάρχουν άρθρα από attention whores...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#553341 Ε... το συγκεκριμένο site δεν το λες και πως είναι ο ορισμός της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας... :roll:

Το έχει αυτός που κάνει τον μπουμπούκο να φαίνεται ακρο-αριστερός... :roll:
Άβαταρ μέλους
By corsair
diplomat έγραψε:Για τους 400,000+ τριπλοσυνταξιούχους δεν είχα εικόνα. :help:

Ας ειναι και δεκαπλοσυνταξιουχοι αν πληρωναν εισφορες. Δε με απασχολει καθολου. Just saying.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#553362 Καλά, δεν είναι κανονικές συντάξεις στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Είναι επικουρικά, μερίσματα κλπ.
Και τέλος πάντων, προφανώς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και υπάρχει ακόμα (πολύ μικρότερο όμως), αλλά γενικά το άρθρο, όπως και όλα του Τζημερου δλδ, είναι ένα συνονθύλευμα από αυτονόητες διαπιστώσεις, μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα, με το ύφος και το στόμφο που μας έχει συνηθίσει
Άβαταρ μέλους
By GTS
Asimov έγραψε:Καλά, δεν είναι κανονικές συντάξεις στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Είναι επικουρικά, μερίσματα κλπ.
Και τέλος πάντων, προφανώς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και υπάρχει ακόμα (πολύ μικρότερο όμως), αλλά γενικά το άρθρο, όπως και όλα του Τζημερου δλδ, είναι ένα συνονθύλευμα από αυτονόητες διαπιστώσεις, μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα, με το ύφος και το στόμφο που μας έχει συνηθίσει

Συμφωνεις ότι πρεπει να μπει ένα καπελο στις συνταξεις? Πχ 3000 μικτα τον μηνα? Φανταζομαι θα είναι 2000 καθαρα αυτά. Και 500 εκατ να κοψει από το κονδυλι αυτά μπορουν να πανε σε επενδύσεις και να εχουν καλυτερο αποτέλεσμα για την οικονομια.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#553371 Δεν είναι το θέμα να συμφωνήσω εγώ.
Αυτά που λες έχουν ήδη γίνει.
Εγώ λέω ότι ο Τζημερος λέει μαλακιες ως συνήθως