Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
#553050 Geo εντελώς φιλικά, πάρε απόφαση και δωσ'το. Μόνο χαμένος βγαίνεις όσο το κρατάς μιας και απ'όσο καταλαβαίνω δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσεις ξανά.
Έχω ένα Land Cruiser 100 και πριν 4 χρόνια παρέδωσα πινακίδες με το σκεπτικό να το κρατήσω ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να το ξαναβάλω σε κυκλοφορία. Το καλοκαίρι συνειδητοποίησα πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε. Έκατσα και έβαλα κάτω τις ανάγκες μου, τις προτεραιότητες μου και το που βαδίζει η αυτοκίνηση και συνειδητοποίησα πως είναι εκτός, της δικής μου πραγματικότητας. Τον Οκτώβρη αφού ξεπέρασα και τον ψυχολογικό παράγοντα, μιας και το αμάξι ήταν του πατέρα μου που έχασα το 2009, το έβαλα αγγελία. Την Δευτέρα κάνω τη μεταβιβαση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#553054 :(

Είναι όμως λιγη διαφορετικη η κατασταση. Εγω ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι πραγματικα θελω, με αποτέλεσμα να περνούν τα χρονια.
Και πες αντε και το παιρνω αποφαση...
Τι γινεται? Πως το δινω? Δεν ξερω σε τι κατασταση είναι. Αν μπω σε διαδικασια να κανω σερβις λάστιχα τελη 19 κλπ ε ας το κρατησω κιολας :s_tongue
Αν δεν κανω τπτ από αυτά, δεν μπορω να το δωσω γιατι δεν ξερω σε τι εκπλήξεις μπορει να μπει ο νεος ιδιοκτητης όταν παει να το φτιαξει.
Και την τιμη δεν την εχω σκεφτει καθολου.
Δεν ξερω τι μου συμβαινει με αυτό το αυτοκινητο.
Εντω μεταξυ εχω αρχισει να ξεχναω και τι φοραει. Πχ πιστονια. Φορουσε cp αλλα δεν εκατσαν καλα. Και εβαλα καποια αλλα που σπαω το κεφαλι μου και δεν τα θυμαμαι..Ουτε εκεντρα.
Θυμαμαι ότι φοραει variant 1 kw. Φρενα 330 ap 4πιστονα
εισαγωγή cosworth και τον μεγαλο rotrex. Αλλα δεν θυμαμαι μοντελο.
Φοραει και μπλοκε.
Και έναν θεοβαρο (αλλα γουσταρα) συμπλεκτη.
Κιβωτιο μαμα...μελανο σημειο...
Τι αλλα του ειχα κανει. ??
Άβαταρ μέλους
By g8777
#553056 Αν το αγορασε κάνα 3χιλιαρο καί γίνει μετατροπή σε ΦΑ τόν λές καί κερδισμένο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553057 Πατέρας φίλου έστειλε επίσης 100άρι (νομίζω) LC πέρυσι, το οποίο αντικατεστάθη με Hilux. Του έφυγε ο λοκώς για να το διώξει IIRC.

Κανονικό τανκ όμως, το έβλεπες να το βάζει στο γκαράζ και νόμιζες ότι αν βρει τοίχο θα ρίξει την πολυκατοικία. :lol:
Άβαταρ μέλους
By blinkys
Geo f1 έγραψε::(

Είναι όμως λιγη διαφορετικη η κατασταση. Εγω ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι πραγματικα θελω, με αποτέλεσμα να περνούν τα χρονια.
Τι γινεται? Πως το δινω? Δεν ξερω σε τι κατασταση είναι. Αν μπω σε διαδικασια να κανω σερβις λάστιχα τελη 19 κλπ ε ας το κρατησω κιολας :s_tongue
Αν δεν κανω τπτ από αυτά, δεν μπορω να το δωσω γιατι δεν ξερω σε τι εκπλήξεις μπορει να μπει ο νεος ιδιοκτητης όταν παει να το φτιαξει.
Εντω μεταξυ εχω αρχισει να ξεχναω και τι φοραει. Πχ πιστονια. Φορουσε cp αλλα δεν εκατσαν καλα. Και εβαλα καποια αλλα που σπαω το κεφαλι μου και δεν τα θυμαμαι..Ουτε εκεντρα.
Φοραει και μπλοκε.

Μου το χαρίζεις και βάζω το όνομά σου , μαζί με μια φώτο του Αλόνσο στο μπροστά καπώ όταν με το καλό τελειώσει ο τιράντας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
g8777 έγραψε:Αν το αγορασε κάνα 3χιλιαρο καί γίνει μετατροπή σε ΦΑ τόν λές καί κερδισμένο.

Πολλαπλασίασε το, έχεις πέσει πολύ έξω g μου. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
sakis_m έγραψε:
g8777 έγραψε:Αν το αγορασε κάνα 3χιλιαρο καί γίνει μετατροπή σε ΦΑ τόν λές καί κερδισμένο.

Ποιο μοντελλο ειναι; εχουμε φωτο και τεχνικα/εξοπλισμο.

Οσο περνουν τα χρονια ολο και καποια ζητηση θα υπαρχει απο ατομα που θελουν κατι αναλογο.

Ετσι και με το Φιεστα καποιος θα βρεθει να το παρει αν το βαλει αγγελια.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#553066 4000 ευρώ νομίζω καλά είναι. Να σου δώσω το PayPal.me να μου τα στείλεις; Κανονίζω εγώ την μεταφορική για το αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
sakis_m έγραψε:

Ε τοτε μονο με υγραεριο θα σωθει ο αγοραστης. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε::(

Φοραει και μπλοκε.

Άρα δε δουλεύει το αυτοκίνητο και πρέπει να το κάνεις μαμά τελείως για να πουληθεί.

Αυτό βγάζει νόημα γιατί δε το δίνεις τόσο καιρό.

Είσαι σε αδιέξοδο.

Νομίζω ότι η μοναδική σου ελπίδα είναι να πουλήσεις όλα τα aftermarket parts με την ελπίδα να το γυρίσεις στοκ μήπως και φύγει.

Έτσι όπως είναι όντως δε το πουλάς.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#553084 Δεν νομιζω οτι ειναι σε αδιεξοδο. Εχει επιλογες. Η μια να του επιλεξει ενα προγραμμα ηπιο ωστε να μην κινδυνευει το κιβωτιο, να του κανει τα μαζεματακια του και να το πινακιδωνει για 3-4 μηνες τον χρονο.

Η αλλη, να ψαξει τα χαρτια του να βρει οσες πιο πολλες μπορει πληροφοριες για τις αλλαγες που εχει κανει στο αμαξι, ανεβαζει μια αγγελια ομορφη και ωραια και περιμενει τον υποψηφιο.

Το να το κανει "μαμα" και να το δωσει ειναι ισως το τελευταια πραγμα που θα επρεπε να κανει αφου θελει λεφτα για να γινει και η πωληση των πραγματων θελει χρονο.

Edit.
Ακομα και εδω στο φορουμ ειχε γραψει για το αμαξι. Ας κανει ενα ψαξιμο, θα βρεθουν αυτα που ειχε γραψει
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#553085 Το να το κάνει μαμά είναι η πιο προσοδοφόρα λύση. Όταν είχα ρημάξει το Miata, παρακαλούσα κάποιον να το αγοράσει 1.700 ευρώ. Πουλήθηκε κομμάτι-κομμάτι σε πολύ χαμηλές τιμές, για αυτό και πουλήθηκαν πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Εδώ ήδη λάβει πάνω από 4 χιλιάρικα κι έχω ακόμα απούλητα ανταλλακτικά.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν νομιζω οτι ειναι σε αδιεξοδο. Εχει επιλογες. Η μια να του επιλεξει ενα προγραμμα ηπιο ωστε να μην κινδυνευει το κιβωτιο, να του κανει τα μαζεματακια του και να το πινακιδωνει για 3-4 μηνες τον χρονο.

Η αλλη, να ψαξει τα χαρτια του να βρει οσες πιο πολλες μπορει πληροφοριες για τις αλλαγες που εχει κανει στο αμαξι, ανεβαζει μια αγγελια ομορφη και ωραια και περιμενει τον υποψηφιο.

Το να το κανει "μαμα" και να το δωσει ειναι ισως το τελευταια πραγμα που θα επρεπε να κανει αφου θελει λεφτα για να γινει και η πωληση των πραγματων θελει χρονο.

Edit.
Ακομα και εδω στο φορουμ ειχε γραψει για το αμαξι. Ας κανει ενα ψαξιμο, θα βρεθουν αυτα που ειχε γραψει

Νίκο, όλα αυτά ισχύουν αν δουλεύει.

Correct me if I'm wrong αλλα αν κατάλαβα καλά ούτε ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ότι λειτουργεί το αυτοκίνητο.

Οπότε χρειάζεται δουλίτσα για να δουλέψει και πρέπει να πείσεις τον αγοραστή να αγοράσει ένα τέτοιο όχημα.

Περισσότερες ελπίδες έχει να το δώσει στοκ IMHO.

Anyway ας κάνει ο,τι θέλει. :)

< >