Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Scotch έγραψε:Κάπως έτσι την πατήσαμε κι εμείς το καλοκαίρι. Βρεθήκαμε λίγο πριν πετάξουμε με καμιά 30ριά πραλίνες από εδώ (χύμα). Γνωρίζοντας ότι δεν θα περάσουν το security, καθίσαμε κάπου και τις "λυτρώσαμε" :shifty:

Ελπίζω οι πραλίνες να μην βασανίστηκαν αρκετά και να έφυγαν γρήγορα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Scotch έγραψε:Κάπως έτσι την πατήσαμε κι εμείς το καλοκαίρι. Βρεθήκαμε λίγο πριν πετάξουμε με καμιά 30ριά πραλίνες από εδώ (χύμα). Γνωρίζοντας ότι δεν θα περάσουν το security, καθίσαμε κάπου και τις "λυτρώσαμε" :shifty:

Πανεύκολα τρώγονται. Το θέμα είναι μην έχεις κανά κουβά πραλίνα. Εκεί να σε δω. :innocent: :lol:
Θα cέβεcτε τον kyr. :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#552502 Η μλκια είναι ότι και φέτος έχω περίσσευμα... ΣΚ που πήγα χωριό, έψαξα στην αποθήκη για πατατάκια, και βρήκα στην άκρη 6 3κιλα Nutella...
Αν υπάρχει εθελοντής και ψήνεται, κερνάω.... Υπό τον όρο να το φάμε μαζί. Μόνος φοβάμαι ότι θα σκάσω...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#552505 Ψήνεσαι;; Άσε τις θερμίδες... Την άλλη μέρα θα μας πάει σερπαντινα. Τίποτα δε θα μείνει.
Μιλάω εκ πείρας...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
kyr80 έγραψε:Η μλκια είναι ότι και φέτος έχω περίσσευμα... ΣΚ που πήγα χωριό, έψαξα στην αποθήκη για πατατάκια, και βρήκα στην άκρη 6 3κιλα Nutella...
Αν υπάρχει εθελοντής και ψήνεται, κερνάω.... Υπό τον όρο να το φάμε μαζί. Μόνος φοβάμαι ότι θα σκάσω...

< Note >

Πωωωωωωωωω αν ήμουν κάτω είχα πάρει το αμάξι και είχα έρθει να σε βοηθήσω στο θεάρεστο έργο σου. Κατεβάζω άνετα το 1κιλό, 3κιλο δεν έχω δοκιμάσει :inlove: :inlove: :inlove: .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#552511 Θωμά δε θα έρθεις για Χριστούγεννα;;
Στάση Θεσσαλονίκη...
Edit : Χριστούγεννα έχω και 0 ενοχές.
< Note >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
kyr80 έγραψε:Θωμά δε θα έρθεις για Χριστούγεννα;;
Στάση Θεσσαλονίκη...
Edit : Χριστούγεννα έχω και 0 ενοχές.
< Note >

Δεν έχω άδεια Κυριάκο, έχω μια μικρή που θα την μεταβιβάσω το επόμενο έτος
20 μέρες

REALZEUS έγραψε:Χάθηκε ο κόσμος να σου περίσσευαν 2-3 Chivas ρε Κυριάκο; :lol:
:inlove: :inlove: Ελα εδώ 13€ αγόρασα την περασμένη βδομαδα από το σουπερ μάρκετ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
REALZEUS έγραψε:Χάθηκε ο κόσμος να σου περίσσευαν 2-3 Chivas ρε Κυριάκο; :lol:

Και ολόκληρη κάβα έχω, αλλά δεν πίνω για να πω ότι κάτι θα γίνει. Προς το τέλος μόνο αγοράζω ypioca και comfort που είναι τα μόνα που πίνω, για να βγάλω το χειμώνα. Αλλά μην φανταστείς. Με 5 μπουκάλια από το καθένα, βγάζω χειμώνα πλέον. Από τα υπόλοιπα έχω από 1,5 μπουκάλι +.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#552527 Ναι, αλλά μόνο για τις Νουτέλες κάνεις κάλεσμα. Θαρρείς και είμαστε 12χρονα, ξέρω 'γω. Για μας τους 40+ τίποτα... :s_tongue