Forum για τη Formula 1

Θα σας λειψει ο Αλονσο?

12
57%
9
43%
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό το στατιστικό πόντοι vs teammate σηκώνει ξεχωριστό τίτλο από FIA.
Πχ ο Λούης δεν ήταν τόσο καλύτερος από Μπάτον όσο ο Alonso από Μπάτον --> ηθικός τίτλος.

Κάνει μια μελέτη το εφαρμοσμένων μαθηματικών του ΕΜΠ επί του θέματος.

Δε χρειαζεται καμια μελετη. Απλα παρτο αποφαση οτι πονταρες στα λαθος αλογα (Kimi-Massa) και σε καμια 50αρια χρονια θα σου εχει φυγει το κομπλεξ με τον Ισπανο :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
George_Prix έγραψε:Εχει μαζεψει 3πλασιους ποντους απο ομοσταβλους οπως ο Kimi και ο Massa. Τους εκανε να μοιαζουν Αμπαλοι σαν εσενα :s_tongue

Για ρούκιζ λέμε... :offtopic:

EDDIE_147 έγραψε:Αυτό το στατιστικό πόντοι vs teammate σηκώνει ξεχωριστό τίτλο από FIA.
Πχ ο Λούης δεν ήταν τόσο καλύτερος από Μπάτον όσο ο Alonso από Μπάτον --> ηθικός τίτλος.

Πόσοι να χωρέσουν πχια σ'αυτή την τροπαιοθήκη; :s_yummy

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Άμπαλος έγραψε:Για ρούκιζ λέμε... :offtopic:

Εδω εκανε τους πρωταθλητες (του κωλου) να μοιαζουν με ρουκιζ, στους ρουκιζ με τη βουλα θα κωλουσε? :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
George_Prix έγραψε:

Δε χρειαζεται καμια μελετη. Απλα παρτο αποφαση οτι πονταρες στα λαθος αλογα (Kimi-Massa) και σε καμια 50αρια χρονια θα σου εχει φυγει το κομπλεξ με τον Ισπανο :s_wink

Πόνταρα;
:hmmm:
Εσύ έχεις ποντάρει στον Alonso;
Και τι έχεις κερδίσει ακριβώς;

Stoiximan ή άλλη εταιρεία;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#552069 Ξεχασα να πω για την τροπαιοθηκη! Αφησε το Vettel να την γεμισει. Να εχει να γυαλιζει τροπαια το παλικαρι. Γιατι για τιποτα αλλο απο γυαλισμα δεν κανει :s_rofl
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 25 Νοέμ 2018, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Πόνταρα;
:hmmm:
Εσύ έχεις ποντάρει στον Alonso;
Και τι έχεις κερδίσει ακριβώς;

Stoiximan ή άλλη εταιρεία;

Το στοιχημα ειναι για τα κοροιδα! Ειναι φτιαγμενο για να χανει ο παικτης.

Αυτο που κερδισα ειναι οτι μπορω να στη λεω με αριθμους και εσυ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπορεις να μου τη λες με μελετες του ΕΜΠ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#552072 Εμένα ως οπαδό της Βασίλως (aka Μ. Schumacher) από το 1996 μπορείς να μου γλύφεις την οπή.

:)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα ως οπαδό της Βασίλως (aka Μ. Schumacher) από το 1996 μπορείς να μου γλύφεις την οπή.

Επειδη ο οδηγος σου o Schumi εγλειψε την οπη (και μαλιστα εφτασε και απο τη μπροστινη μερια η γλωσσα) του δικου μου οδηγου του Alonso, μηπως ειναι δικαιοτερο να παιξω εγω το ρολο του Alonso και εσυ το ρολο του Μιχαλακη? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#552076 7 vs 2

Νάνι τώρα και αύριο με το Γκεάκο παρέα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:7 vs 2

Νάνι τώρα και αύριο με το Γκεάκο παρέα.

Αυτο το 7 vs 2 ειναι τοσο αστειο επιχειρημα που το εκλαμβανω σαν κουνημα λευκης σημαιας απο τη μερια σου :s_whiteflag

Αντε για νανι και αν θυμηθεις να γυρισεις στο αριστερο πλευρο κατα τις 3 η ωρα, εχει γουστερν να δεις :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#552081 Κατάφερε και τελείωσε την καριέρα του Vandoorne , αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Άλλωστε ήταν ίσως το μόνο πράγμα που έδινε κάποιο ενδιαφέρον στη μονότονη και γκρίζα αγωνιστική ζωή του. Αφού δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι στην κορυφή , κάπου έπρεπε να ξεσπάσει κι αυτός ο καημένος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα ως οπαδό της Βασίλως (aka Μ. Schumacher) από το 1996 μπορείς να μου γλύφεις την οπή.

χαχχαχαχαχα Απο Κιμικος και Μασσικος και παλιοτερα Μανσελλικος το γυρισε σε σουμι τωρα για να πει 7-2
λολ

Το 1995 τι ησουν εντι? Domenico Schiattarella?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Κατάφερε και τελείωσε την καριέρα του Vandoorne , αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Άλλωστε ήταν ίσως το μόνο πράγμα που έδινε κάποιο ενδιαφέρον στη μονότονη και γκρίζα αγωνιστική ζωή του. Αφού δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι στην κορυφή , κάπου έπρεπε να ξεσπάσει κι αυτός ο καημένος.
Αυτό το κατάφερε.

Όπως και για την τρομερή του διορατικότητα να επιστρέψει στην Μακλαρεν για να χτυπήσει πρωτάθλημα σε δύο - τρία χρόνια.

Αυτό ούτε η Μερσεντες δεν το κατάφερε. Της πήρε 4.

Από το Mi A1.