KiloMeater έγραψε:Να βάλω bookmark δηλαδή να το δοκιμάσω σε κάνα μήνα, τόσο καλό είναι;Το καλύτερο...
< Note >
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
KiloMeater έγραψε:Να βάλω bookmark δηλαδή να το δοκιμάσω σε κάνα μήνα, τόσο καλό είναι;Το καλύτερο...
edmond έγραψε:kovathe έγραψε:Αυτός είναι το γνωστό μαγαζάκι με την ταμπελιτσα "ΠΕΙΝΙΡΛΙ" που παίρνεις και αψητα κατεψυγμένα?
< >
Ναι.
Επαυξάνω για κιμά.
funkyreverend έγραψε:Α, βάζουν και τυρί...ας σταματήσω εδώ καλύτερα μην μπουν και Δραμινοί και αρχίσουν να βάζουν σουβλάκια, ένα μικρό αρνί που ξεστράτισε το Πάσχα, μπιελοπίστονα από mr2 κλπΣίμος.
trident1971 έγραψε:Το βγαζει απο το ταψι και πριν στο δωσει το γυριζει μια να φυγει το πολυ βουτυρο που εχει κανει λιμνουλα μεσα... ΕΠΟΣ
mirage έγραψε:Είναι πεϊνιρλί light?
funkyreverend έγραψε:trident1971 έγραψε:Το βγαζει απο το ταψι και πριν στο δωσει το γυριζει μια να φυγει το πολυ βουτυρο που εχει κανει λιμνουλα μεσα... ΕΠΟΣ
Ας είναι ελαφρύ το βούτυρο που το σκεπάζει.
......
.......... 

edmond έγραψε:Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.

kyr80 έγραψε:Σε υγραερίου ψησατε ποτέ ή μόνο ότι βλέπετε;
Γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να πάρω....
Είναι σαν τα αυτόματα αυτοκίνητα. Παλιά ήθελα χειροκίνητο, για την pure αίσθηση... Τώρα βγάζω σπυριά όταν αλλάζω ταχύτητες.
< Note >
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]