Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Obelix
KiloMeater έγραψε:Να βάλω bookmark δηλαδή να το δοκιμάσω σε κάνα μήνα, τόσο καλό είναι;
Το καλύτερο...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
edmond έγραψε:
kovathe έγραψε:Αυτός είναι το γνωστό μαγαζάκι με την ταμπελιτσα "ΠΕΙΝΙΡΛΙ" που παίρνεις και αψητα κατεψυγμένα?

< >

Ναι.
Επαυξάνω για κιμά. :inlove:

Πεταξου μια μερα στον Πόλντο στην 28ης Οκτωβριου (ειτε αυτο κοντα στην Κρινης, ειτε το Νο2 κοντα στην πλατεια Χαλκηδωνας), κοντα ειναι.
Το βγαζει απο το ταψι και πριν στο δωσει το γυριζει μια να φυγει το πολυ βουτυρο που εχει κανει λιμνουλα μεσα... ΕΠΟΣ
Άβαταρ μέλους
By cosneo
funkyreverend έγραψε:Α, βάζουν και τυρί...ας σταματήσω εδώ καλύτερα μην μπουν και Δραμινοί και αρχίσουν να βάζουν σουβλάκια, ένα μικρό αρνί που ξεστράτισε το Πάσχα, μπιελοπίστονα από mr2 κλπ
Σίμος.
Πάνω από 40 χρόνια μαγαζί στην Δράμα.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
trident1971 έγραψε:Το βγαζει απο το ταψι και πριν στο δωσει το γυριζει μια να φυγει το πολυ βουτυρο που εχει κανει λιμνουλα μεσα... ΕΠΟΣ

Ας είναι ελαφρύ το βούτυρο που το σκεπάζει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
funkyreverend έγραψε:
trident1971 έγραψε:Το βγαζει απο το ταψι και πριν στο δωσει το γυριζει μια να φυγει το πολυ βουτυρο που εχει κανει λιμνουλα μεσα... ΕΠΟΣ

Ας είναι ελαφρύ το βούτυρο που το σκεπάζει. :lol:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl ...... :s_whiteflag .......... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#551975 Μου αρέσει....
15 σουβλάκια για πάρτυ μου μόνο. Το πρωί καφεδάκι και να μην περνάει ψυχή. Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#551979 Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#551981 Την ανάβεις και ψήνεις σε 10 λεπτά πεντακάθαρος. Με σταθερό αποτέλεσμα.
Έψηνα 1 φορά το μήνα με τα κάρβουνα. Τωρα ψήνω οπότε δεν ξέρω τι να φάω. Σήμερα η γυναίκα μου φάγανε κολοκυθοσουπα με τα μικρά. Μόλις την είδα, πετάχτηκα στο χασάπη, πήρα 15 σουβλάκια και έφαγα...
Ταμαχιά. 11 με το ζόρι έφαγα...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By skous
#551992 Τα έχουμε ξαναπεί

Τα κάρβουνα δεν είναι για συχνό/καθημερινό ψήσιμο σε επίπεδο οικογένειας (εκτός εαν έχει άπειρο χρονο και χώρο), όμως δίνουν ανώτερο αποτέλεσμα (αρκεί να ξέρεις).

Η υγραερίου είναι για καθημερινή χρήση, και η ευκολία της (στο να την δουλέψεις και να βγάλεις σταθερά υψηλό αποτέλεσμα μέσα σε 10-15 λεπτά και χωρίς να λερώνεις και να μυρίζει το σπίτι) δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.

Και εγω καψουρα με τα καρβουνα εχω. Και σε γευση δεν παιζονται αλλα γουσταρω πολυ και τη διαδικασια. Αναμα φωτιας, μπυριτσες/κρασακι μεχρι να γινουν τα καρβουνα και επισης με μια σχαρα γεματη ταΐζω καμια 10-15 ατομα ενω ακομα και οι μεγαλες υγραεριου ειναι πολυ μικρες για τα γουστα μου. Πρεπει να ψηνεις λιγα λιγα (οσα χωραει δηλαδη), οποτε στεκεσαι ορθιος με τις ωρες και βαζεις συνεχεια πραγμα για ψησιμο!

Αλλα η γυναικα μου εχει λυσσαξει να παρουμε και μια υγραεριου. Γκρινια οτι βρομιζω ολη την οικοδομη, γκρινια για τις καρκινογονες ουσιες απο τα καρβουνα... Βρε ασε με να πεθανω χαρουμενος της λεω :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#552007 Σε υγραερίου ψησατε ποτέ ή μόνο ότι βλέπετε;
Γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να πάρω....
Είναι σαν τα αυτόματα αυτοκίνητα. Παλιά ήθελα χειροκίνητο, για την pure αίσθηση... Τώρα βγάζω σπυριά όταν αλλάζω ταχύτητες.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By elteo
kyr80 έγραψε:Σε υγραερίου ψησατε ποτέ ή μόνο ότι βλέπετε;
Γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να πάρω....
Είναι σαν τα αυτόματα αυτοκίνητα. Παλιά ήθελα χειροκίνητο, για την pure αίσθηση... Τώρα βγάζω σπυριά όταν αλλάζω ταχύτητες.

< Note >

Γέρασες κυρρρρρρρρρρ :lol: