Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#525854 Νομίζω με την χρηση που θα κανει ο Ξενοφών δεν το λες και ερασιτεχνη. Απο την αλλη βεβαια τον επιασε το ΣΔΟΕ του φορουμ. Αντίο ζωή.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#525855 Ο Ξενοφών σαφώς και θα το χρησιμοποιήσει όπως του αρμόζει. Σε εμάς τους υπόλοιπους αναφερόμουν κυρίως που δεν κάνουμε ούτε κάποιο άθλημα εντατικά ούτε εκδρομές σαν τις δικές του.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
mirage έγραψε:Νομίζω με την χρηση που θα κανει ο Ξενοφών δεν το λες και ερασιτεχνη. Απο την αλλη βεβαια τον επιασε το ΣΔΟΕ του φορουμ. Αντίο ζωή.

Πωπω ξυνιλες πρωινιατικο. Την επόμενη φορά δεν θα πούμε τίποτα για να μην σου χαλάσει το φενγκ σούι.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#525934 Την επόμενη φορά να μην κάνεις τα κλασσικά ΣΔΟΕ σχόλια σου για να μη σου χαλαμε το ζεν.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#525940 Έ βρε :lol:

30 άτοκες από ώβολο. Θα αναφέρω κ ποιο ειναι αυτό το μαμημένο στοίχημα κάποια φορά. :roll:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#525942 Σχόλιο περί τιμής θεωρείται ως σχόλιο ΣΔΟΕ στη κοσμάρα του Μιράζ. Προφανώς δεν είναι κακοπροαιρετο μιας και εγώ είμαι κάτοχος ενός fenix 3. Αλλά πρέπει να γράψεις το ειρωνικό σχολιακι σου. Κλασσικό, δεν εκπλησσομαι πλέον με την πάρτη σου.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#525949 Μιας και η μόνη χρήση που με ένοιαζε ήταν ειδοποιήσεις στη δουλειά και διάρκεια μπαταρίας κατέληξα σε αυτό που δεν είναι καθόλου αντιγραφή G-Shock.

Εικόνα

Λίγο τσιμπημένο στα 20€ αλλά δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#525969 https://gearbest.com/smart-watches/pp_1565940.html

Με κωδικό CourseHair69 βγαίνει πρπ στα 3 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#528958 2 βδομάδες συμβίωσης με το 5χ.

Απλά :inlove:

Στα +
-Μπαταρία για "αιώνες" sic, και έχει και πιο αξιόλογα μοντέλα σε αυτό το κομμάτι, αλλά με 4-5 ώρες φουλ δραστηριότητα, φουλ gps και hr 24/7 άνετα 5-6 μέρες.
-Παρά το μεγάλο μέγεθος το οποίο ξενίζει στην αρχή, σωστά ζυγισμένο σε τρέξιμο κτλ , αλλά άλλαξα χέρι, πλέον στο αριστερό.
-Πολύ σωστή απόφαση για κουμπιά κ όχι αφής οθόνη, αφού στη βροχή η αφή απλά δεν υπάρχει.
-Άπειρα χρηστικά δεδομένα και στατιστικά, τα οποία τα φούσκωσα κ άλλο με το φασόλι
-Πληθώρα δεδομένων που μπορείς να δεις με γραφήματα ΚΑΙ στον υπολογιστή.
-Γεμάτο interface στο κινητό
-Προσθήκη εξοπλισμού (π.χ. λες ποια παπούτσια ρούχα χρησιμοποιείς αθροίζοντας χλμ κτλ κτλ)
-ΠΛΗΡΩΣ προσωποποιημένο μενού, για κάθε τι που κάνεις, με τη σειρά που θες, με το χρώμα που θες, όταν το θες και για όσο το θες και αν το θες (και αν το θες και περιστασιακά) (κάτι που είχα συνηθίσει με το gps garmin).
-φυσιομετρική παρακολούθηση πραγματικά σε άλλο επίπεδο με ένα δυνατό tutorial που ακόμα κ ο προπονητικός αρχάριος σαν εμένα μπορεί να καταλάβει.. Ιδίως αυτό το performance condition που σου λέει "αν σου πάει η μέρα" είναι spot on.
-πάμπολλα widgets apps που μπορείς να κατεβάσεις και να φέρεις τη μονάδα στα μέτρα σου.
-Χάρτες (κατευθείαν πέρασα το αρχείο χάρτη της ανάβασης, που είναι καρμπόν κόπια με όλες τις ισοϋψείς / ονόματα κορυφών / τοπωνύμια των πραγματικών έντυπων χαρτών)

Στα -
-Το κόστος (νεφρό και μισό)
-Η αντισυμβατική λειτουργία του υψομέτρου που στις γρήγορες αναβάσεις / καταβάσεις (φαντάζομαι εφαρμογές σε σκι ή παραπλήσιες καθυστερεί λόγω αλγόριθμου) (είναι διαφορετικό από τον τρόπο που υπολογίζει καθαρά βαρομετρικά όπως σε ένα g-shock π.χ.)
-Η οθόνη. Καμμία σχέση με την oled κρυσταλοκαθαρότητα του gear fit (ειναι παλλαϊκή υλοποίηση lcd μονίμως αναμένης, που όμως στο υπαίθριο activity δε χρειάζεται καν την ημέρα να ενεργοποιήσεις φωτισμό)

Για αλληλεπίδραση κινητού με ρολόι μη με ρωτάτε, 9/10 φορές το έχω μη-συνδεδεμένο. Από όσα είδα ήμουν απόλυτα καλυμμένος.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#551925 Garmin Vivoactive 3 :s_thumbsup

Ωραίο μηχανάκι και το σημαντικότερο αξιόπιστο στις μετρήσεις του. Επίσης πολύ βολικό ως μέγεθος και σχήμα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#551999 Πήρα χθες ένα mi band 3.
Καλή φάση μέχρι στιγμής με μόνο αρνητικό ότι έχει πέσει η αυτονομία του κινητού μου κατακόρυφα.

< Note >