Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Αν αυτα θεωρουνται ξεσκισμα, λυπαμαι αλλα εχεις να δεις πολυ ξεσκισμα ακομα :s_tongue

Εικόνα

[Mod] :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#551521 @Andreasdik δεν ειπα οτι μπαινεις και κραζεις τον Alonso. Απλα εχω βαρεθει την ιδια αντιδραση απο τους περισσοτερους εδω μεσα. Ποσταρισε ο Geo f1 ενα πολυ ωραιο link. Ειτε συμφωνουσαμε με αυτα που εγραφε ειτε οχι, ηταν πολυ καλογραμμενο και ενδιαφερον. Ειλικρινα επειδη ξερω το κολλημα μερικων και την αντιδραση τους οταν διαβασουν για τον Alonso, στην αρχη σκεφτηκα "ας μην πω τιποτα". Μετα ειδα 2-3 χρηστες να λενε την αποψη τους και ειλικρινα δεν ειδα ακροτητες. Διαβασα πραγματα με τα οποια συμφωνουσα και αλλα με τα οποια διαφωνουσα αλλα ειχαν λογικη. Οποτε ειπα και εγω την αποψη μου, η οποια επισης δε θεωρω οτι ηταν ακραια. Καπου εδειχνε να τελειωνει η συζητηση χωρις πολλους καυγαδες, σεντονια και ξεχειλωμα, μεχρι που τελικα δεν αποφευχθηκε το γνωστο "μας ζαλισατε με τον Alonso".
btw δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται στο net? Οτι αυτο κανουν ολοι? Οτι πεταει καποιος κατι και οσοι διαφωνουν απαντανε? Ακομα και αν εχουν ειπωθει παλι τα ιδια και τα ιδια? Εδω μερικοι λενε ακομα για το δημοψηφισμα του Τσιπρα που εγινε πριν 3 χρονια και αλλοι για τη φαση Senna/Prost που εγινε πριν 30 χρονια. Και καθε φορα που καποιος λεει κατι σχετικο, γραφονται παλι μερικες σελιδες με τα ιδια και τα ιδια...

@Νίκος Παππάς εχεις καθε δικαιωμα να κανεις τη δουλεια σου και οταν νομιζεις οτι κανω καποια παραβαση να μου επιβαλεις την ποινη που θεωρεις οτι μου αρμοζει. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν θεωρουνται "ξεσκισμα" οι αποψεις μου... Οταν λεω οτι δεν ευθυνεται μονο ο Alonso για τα τεκταινομενα του 2007 ή οτι δεν ηταν τοσο τραγικο το λαθος του Verstappen στη Βραζιλια... Τοτε θα πρεπει να κανεις ban το μισο forum που πραγματικα ξεσκιζει ολα τα τοπικα με κολλημενες αποψεις!

@g8777 σε καταλαβαινω λεβεντη μου. Μετα απο 1-10-30 προσπαθειες να μουν την πεις που κατεληξαν σε "σφαλιαρες" (επιχειρηματα που δε μπορουσες να αντικρουσεις), το μονο που σου απεμεινε ειναι το τρολλαρισμα. Ισως τετοιες "σφαλιαρες" (ή μπορει και κανονικες ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ) να εχεις φαει καμποσες απο μικρος και για αυτο σου εκανε τοση εντυπωση το "Φατσες γεννημενες για σφαλιαρες." που ειπε καποιος αλλος χρηστης και το εβαλες στην υπογραφη σου!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#551524 Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#551526 Τι να πεις..... Να με σχωρνας βρε Τζωρτζ Πρι, προσπαθω να αλαφρυνω λιγο το κλιμα απο τα πυκνογραμμενα ποστ σου, ολοι χρειαζονται και μια Lifo διπλα τους μετα απο την Πολιτεια του Πλατωνα. :s_howdy :oops:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#551600 Τα πράγματα είναι απλά: Όσοι θέλουν διαβάζουν Prix (εγώ διαβάζω συνήθως :s_tongue ) - όσοι θέλουν απέχουν και όσοι επιθυμούν το ρίχνουν στην πλάκα. Ανοιχτό (ελπίζω) φόρουμ είναι και έχει πολλών ειδών απόψεις, αρκεί να μην προσβάλλουν κανένα :rtfm: :roll:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#551784 Εντάξει όσο γραφικοί είναι οι γιώργηδες, άλλο τόσο είναι και τα παβλοφικά ρηαξιονζ από τους άλλους.

Ον τοπικ νάου: Door not closed λέει ο Νάντο και κάτι μου λέει ότι περιμένει το μπαμ στη Φερράρι με τον Φέτελ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Εντάξει όσο γραφικοί είναι οι γιώργηδες, άλλο τόσο είναι και τα παβλοφικά ρηαξιονζ από τους άλλους.

Το μονο μου "λαθος" ειναι οτι τσιμπαω και απανταω στους τρολλοχειτερς προσπαθωντας να κανω διαλογο (που ειναι αδυνατο να γινει). Αλλα σε προκαλω να μου κανεις παραθεση σε μια αποψη/γνωμη που ειπα και ηταν γραφικη.

Corto Maltese έγραψε:Ον τοπικ νάου: Door not closed λέει ο Νάντο και κάτι μου λέει ότι περιμένει το μπαμ στη Φερράρι με τον Φέτελ

Αν ειχαν μυαλο στη Ferrari θα τον ειχαν στειλει σπιτι του απο φετος το Vettel και θα τον πληρωναν για να βλεπει απο τον καναπε τον Alonso να οδηγει το μονοθεσιο του το 2019 :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#551791 Ή και στην Mercedes, αν δουν πως παραπαίρνει αέρα ο Hamilton. Θεωρώ πάντως πως δύσκολα θα γίνει κάτι από τα δύο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Ή και στην Mercedes, αν δουν πως παραπαίρνει αέρα ο Hamilton. Θεωρώ πάντως πως δύσκολα θα γίνει κάτι από τα δύο.

Στη Mercedes το θεωρω απιθανο. Οσο αερα και να παρει ο Hamilton, οσα και να τους ζητησει, πιστευω οτι θα του τα σκασουν γιατι τα αξιζει.

Αλλα να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο με τον Corto Maltese σκεφτηκα, οτι ο Alonso ελπιζει για Ferrari. Απο την αλλη μερια ετσι σκατα που τα εχει κανει και ο Fernando με τους Ιταλους, λογικα με την ελπιδα θα μεινει!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Anonymous Founder έγραψε:Ή και στην Mercedes, αν δουν πως παραπαίρνει αέρα ο Hamilton. Θεωρώ πάντως πως δύσκολα θα γίνει κάτι από τα δύο.

Κι εγώ. Το θέμα είναι ότι ο Αλόνσο πλέον βλέπει πως το sabbatical του Κίμι του έδωσε συμβόλαια στα 30+ που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να πετύχει αν το 2010 ακολουθούσε Χίμαιρες απλά για να βρίσκεται στο χώρο. Τώρα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κάτσει έξω και να περιμένει από το να σούρνεται στον πάτο και πλέον απέκτησε την ωριμότητα και το κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#551795 Ο Hamilton είναι οδηγάρα, αλλά όχι αναντικατάστατος. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που φαίνονται πως έχουν τα φόντα να τον κοντράρουν (δεν αναφέρω ονόματα, γιατί θα διαφωνήσουμε και δεν έχει και νόημα...).
Σε αντιστοιχία με το MotoGP, o Hamilton για κανένα λόγο δεν είναι ο Marquez που τους έχει πάρει τα σώβρακα καβαλώντας το δεύτερο (ή και τρίτο...) μηχανάκι σε δυναμικότητα. Αυτός ναι, είναι αναντικατάστατος. Παρόλα αυτά, η Honda, έφερε παρεούλα και τον Lorenzo, για να δει αν όντως είναι έτσι...
(Βλακεία έκανε κατ' εμέ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, για άλλο τοπικό...).

Να θυμίσω πως ο Hamilton έχασε από κάποιον Rosberg, όχι πολύ καιρό πριν το πρωτάθλημα, και το έχασε στα ίσια. Άρα, όχι, για κανένα λόγο δεν είναι αναντικατάστατος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:Αλλα να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο με τον Corto Maltese σκεφτηκα, οτι ο Alonso ελπιζει για Ferrari. Απο την αλλη μερια ετσι σκατα που τα εχει κανει και ο Fernando με τους Ιταλους, λογικα με την ελπιδα θα μεινει!

Στο BBC γράφουν ότι Ferrari sources say πως ο Αλόνσο δε θα έχανε τους 2 τελευταίους τίτλους. Με ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να θέλουν να πιέσουν τη Φερράρι (όχι πως έχει ανάγκη από εξωτερική πίεση για να τα σκατώσει πλέον) διασπείροντας ανοησίες, εκτιμώ πως υπάρχει φωτιά στον καπνό και δεν είναι κανένα εγγλέζικο wild guess.

Στην ουσία του πράματος η Φερράρι θα είναι καλά και ήρεμη μόνο σε ένα σενάριο. Ο Φέτελ ταχύτερος των 2 και διεκδικόντας νίκες και πρωτάθλημα και ο Λεκλέρ κοντά πίσω του. Πίσω του μεν, κοντά δε. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο (Φερράρι μακριά από τις νίκες, Λεκλέρκ μπροστά, Φέτελ πάρα πολύ μπροστά) θα υπάρχει πρόβλημα ενδεχομένως και μέσα στη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:......... Φέτελ πάρα πολύ μπροστά)

Καλα ολα τα αλλα, αυτο γιατι ομως θα "δημιουργησει προβληματα ακομα και μεσα στην χρονια" ?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#551804 Φέτελ πάρα πολύ μπροστά; Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένων δυνατοτήτων Κίμι έφυγε με τον Φέτελ περίπου στα ίσια, θα κριτικαριστεί έντονα η επιλογή του Λεκλέρ. Στην περίπτωση αυτή το ενδεχόμενο να μπει κάποιος "έτοιμος" να βοηθήσει στο ΠΠΚ δεν πρέπει να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο. Φυσικά η ανταλλαγή Κίμι - Λεκλέρ θα είναι η πρώτη σκέψη όλων, για να περάσουμε ένα νέο κύκλο |λογοκρισία| σε αυτή την ομάδα.