Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Serf έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
g8777 έγραψε:Ποια είναι η δυναμη του ευρω kilomeater; :hmmm:
Οτι περνας καλά αμα το έχεις;

Όχι, ότι οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση με Βιέννη ή Αθήνα.
Προσωπικά δεν έχω ξαναπάει σε 5στερο ξενοδοχείο spa, εξαιρετικό απο άποψη facilities, και να έχει τέτοιες τιμές στα διάφορα services, πχ μασάζ, σάουνα, κούρεμα κτλ... κούρεμα παιδικό 4 ευρώ; 80 λεπτά Thai massage τα πάντα μέσα 30? Κτλ...
Στο parking ένα γύρω , τα πιο πολλά είναι γερμανικά, αυστριακα, ελβετικά, άπο ντόπιους τίποτα

Φαντάζομαι κάνα Bansko κτλ ίδια φάση θα είναι.

Bansko ευρώ έχουν!!

Λεβα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
KiloMeater έγραψε:
mirage έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
KiloMeater έγραψε: 80 λεπτά Thai massage τα πάντα μέσα 30€

Τι εννοείς "τα πάντα"?

< μου

Ηταν γνησιο thai? Εχεις ξανακανει; Σε αρεσε δλδ; Μ αρεσεις.

booked for 15.30 today, εντυπώσεις μετά. Αν είναι μια μικρή ασιατισα που είδα πριν, θα έχουμε θέμα, βλέπω "πρόβλημα" :-)

Υπάρχει άλλο forum, πιο κατάλληλο για μασάζ και τέτοιου είδους "προβλήματα" :innocent: :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
By IKE
KiloMeater έγραψε:booked for 15.30 today, εντυπώσεις μετά. Αν είναι μια μικρή ασιατισα που είδα πριν, θα έχουμε θέμα, βλέπω "πρόβλημα" :-)

έσπρωξες τελικά?
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#55155 Μου αρέσουν τα σπιτικά μελομακάρονα και τα δώρα που πήρα.
Δε μου αρέσει ένα πρόβλημα υγείας που είχα και επέστρεψε.
Επίσης δε μου αρέσει που η καινούργια σκούπα που πήρα επειδή η άλλη κάηκε,δούλεψε 2 λεπτά και δεν παίρνει πάλι μπρος.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#55197 Mου αρέσουν τα δώρα που μου έφερε ο χοντρούλης Άγιος :yahoo:

Εικόνα

Του είχα ζητήσει 3000 κομμάτια αλλά μάλλον δεν είχε στοκ :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Serf
red_monster έγραψε:
Serf έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
g8777 έγραψε:Ποια είναι η δυναμη του ευρω kilomeater; :hmmm:
Οτι περνας καλά αμα το έχεις;

Όχι, ότι οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση με Βιέννη ή Αθήνα.
Προσωπικά δεν έχω ξαναπάει σε 5στερο ξενοδοχείο spa, εξαιρετικό απο άποψη facilities, και να έχει τέτοιες τιμές στα διάφορα services, πχ μασάζ, σάουνα, κούρεμα κτλ... κούρεμα παιδικό 4 ευρώ; 80 λεπτά Thai massage τα πάντα μέσα 30? Κτλ...
Στο parking ένα γύρω , τα πιο πολλά είναι γερμανικά, αυστριακα, ελβετικά, άπο ντόπιους τίποτα

Φαντάζομαι κάνα Bansko κτλ ίδια φάση θα είναι.

Bansko ευρώ έχουν!!

Λεβα

Μαλ..κία μου :s_blush Κλειδωμένη ισοτιμία με το ευρώ έχουν! Άρα υποτιμήσεις, κτλ δεν παίζουν εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#55319 Μ'αρέσει αυτή η διαφήμιση.

Δεν περίμενα να είναι λόγια του Bukowski.

http://www.theworddemon.com/2013/09/liv ... owski.html
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Ηταν γνησιο thai? Εχεις ξανακανει; Σε αρεσε δλδ; Μ αρεσεις.

Δεν εχω ξανακανει οποτε δεν μπορω να συγκρινω, παντως το βρηκα σουπερ και το συνιστω ανεπιφυλακτα

Μπαινω στο δωματιο, μου δειχνει η κοπελα ενα στρωμα κατω στρωμενο κτλ, και καποια ρουχα να βαλω (σαν στολη καρατε πιο λεπτη), χαμηλος φωτισμος, απολυτη ησυχια
Πολυ τριψιμο, κατι λαβες σε σημειο που οριακα αρχιζε να ποναει... ανεβαινει πανω σου με γονατα αγκωνες, στηθος (..) , γενικα με ολα.... Η τυπισσα ηταν προφεσιοναλε , εγω πολυ ηρεμος, γενικα κυλησε χωρις απροοπτα.. παντως η ολη φαση εχει κατι ερωτικο, αμα εισαι σε τετοιο περιβαλλον, σε εχει καπακωσει η αλλη , εκτος απο τρελλο χουφτωμα, εχει κολλησει απο πανω σου και ανασαινει βαρια (γιατι πρεπει να ειναι πολυ ζορι η φαση απο τη μερια της) ε, οσο ναναι, ανθρωπος εισαι...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#55348 giggidy