Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#550908 vito 9θέσιο…. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#550941 V250d :inlove: :inlove:
Κάτι είχε πει σε άλλο ποστ ο PeterPan για εναν συναδελφο του που ειχε παρει Τ6 και τελικα στο 2μηνο το δωσε λογω απιστευτης καταναλωσης λαδιου και πήρε την V klasse.
Βασικά το αγροτικό ποιό καλό είναι και για εξορμίσεις σε εκτός δρόμου. Το πολύ πολύ Κυριάκο αν θες να μεταφέρεις πελάτες πέτα τους στην καρότσα να ζήσουν γνήσιες ελληνικές στιγμές επαρχείας :inlove:

@Κostis20 Με το καλό να έρθεις :metalo:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#550978 Σήμερα πήγα να κλείσω td... Το merc δεν υπάρχει ακόμα με τον 3λιτρο. Η δε τιμή του με έναν βασικό εξοπλισμό και την έκπτωση περνάει τα 55κ€.....

Και είναι κοτέτσι σε σχέση με το amarok… Οι πόρτες του X class, είναι σαν του Navara... Θωμά δεν μπορώ να καταλάβω τι σου άρεσε σε αυτή τη μλκία…. Αν είχε άλλο σήμα, ούτε θα το κοιτούσες.

Θα φανεί στα td, αν είναι τόσο ανώτερη η πίσω ανάρτηση, που να αξίζει να παραβλέψεις τα υπόλοιπα....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#550980 Η πόρτα προφανώς θα είναι σαν του Navara, αφού είναι η ίδια. :lol:
Νομίζω πως το Amarok είναι καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά VW σημαίνει πως πρέπει να αγοράσεις με έξτρα εγγύηση! :rtfm:
Βασικό βέβαια πως έρχεται με κιβώτιο ZF και όχι DSG... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#550984 Η extra επέκταση κοστίζει 950€.
Για αλλά 2 χρόνια μέσω ασφαλιστικής όμως

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
kostis20 έγραψε:Στουτγκαρδη θα πάω!! :yahoo: :yahoo:

Το γνωρίζω, τι είναι άλλωστε 2 ώρες δρόμος από την Φρανκφούρτη αγαπητέ. Ελλάδα δεν θα κατέβω γιατί δεν έχω μεγάλο υπόλοιπο άδειας :( , οπότε θα κάτσω εδώ στα τοπικά να τριγυρίζω, θα έρθει η μητέρα μου όμως :yahoo:
kyr80 έγραψε:Σήμερα πήγα να κλείσω td... Το merc δεν υπάρχει ακόμα με τον 3λιτρο. Η δε τιμή του με έναν βασικό εξοπλισμό και την έκπτωση περνάει τα 55κ€.....

Και είναι κοτέτσι σε σχέση με το amarok… Οι πόρτες του X class, είναι σαν του Navara... Θωμά δεν μπορώ να καταλάβω τι σου άρεσε σε αυτή τη μλκία…. Αν είχε άλλο σήμα, ούτε θα το κοιτούσες.

Θα φανεί στα td, αν είναι τόσο ανώτερη η πίσω ανάρτηση, που να αξίζει να παραβλέψεις τα υπόλοιπα....

Εχμ Καλά τα λέει ο . Ναβάρα είναι :lol: , το εσωτερικό του είναι ποιό όμορφο με τα δερμάτινα και την ξύλινη ή την αλουμινένια επένδυση σε σχέση με το Άμαροκ... , πάτημα καλύτερο της Μέρκ στις γερμανικές αούτομπαν. Στον χωματόδρομο ίδια μου φάνηκαν και τα 3 που έχω οδηγήσει, το είπα και χθες εξάλλου αν δεν απατώμαι
Anonymous Founder έγραψε:Μόνον 2 χρόνια δίνει κανονικά δηλαδή; :help:

Μετά το ντιζελοσκάνδαλο της Φάουβε η εγγύηση εδώ πάνω πήγε αυτομάτως στα 5 έτη :lol:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#550992 Μας τα κάνανε πεπόνια στο σεμινάριο για τις διαφορές navara και x class. Οι ουσιαστικές είναι τα μπλιμπλικια-οθονες και ότι είναι πιο φαρδύ το πλαίσιο και μια ενίσχυση στο σημείο που έχουν θέμα τα navara. Από κει και πέρα σε όσα έχω δουλέψει όλα, πρίζες κλιπς βίδες κλπ, είναι γιαπωνέζικα. Τα πιο πολλά εξαρτήματα το σήμα της Nissan έχουν πάνω.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#551004 Το πλαίσιο δεν είναι πιο φαρδύ, το εμπρός μετατρόχιο είναι φαρδύτερο που μπορεί να προκύπτει και από τις ζάντες ξέρω-γω...
:ninja:
Αναρωτιέμαι αν τα εμπρός ψαλίδια είναι διαφορετικά... :ninja:

Όσο για αυτή την ενίσχυση, θα μου έκανε εντύπωση να μην την έχει και το Nissan πλέον... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
NiTse έγραψε:Ποιο είναι πάλι αυτό;;
Αυτό. Εικόνα