Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#55086 Κι εμένα :( , αν βάλω δε το τρέχον αυτοκίνητό μου θα κλάψει και το παρδαλό κατσίκι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
MIXOStsi έγραψε:Δεν θα το 'χω μόνιμα βρε Scotch. Κι εγώ δεν έχω τίποτα κρεμασμένο κανονικά, αλλά δεν με ενοχλεί...

mirage, περνάτε χωριστά Χριστούγεννα?

Έχουν και ledάκια οι σκούφοι που αναβοσβήνουν κι όποτε παρκάρω βράδυ τα ανάβω. Θέλω μια μέρα να κόψω αντιδράσεις... :lol:

καλή ιδέα είναι κ τα cd για όσους κρεμούν κάτι, διώχνουν κ τις μύγες :lol:

πέρα από την πλάκα, δεν είναι κ τόσο άσχημο :roll:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
PeterPan έγραψε:

Νάτος ! Εκδηλώθηκε !!!

Κανονίστε ρε, MIXOStsi © :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
MIXOStsi έγραψε:
PeterPan έγραψε:

Νάτος ! Εκδηλώθηκε !!!

Κανονίστε ρε, MIXOStsi © :lol:

τί έγινε, μας την πέσανε? :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
drdino έγραψε:Κι εμένα :( , αν βάλω δε το τρέχον αυτοκίνητό μου θα κλάψει και το παρδαλό κατσίκι. :lol:

Εγω δεν βρίσκω το afterburner mode και μου την μπαίνουν κάτι e200 :( Φοβάμαι στο normal μην γίνονται πολλά τα χορσα.
Εικόνα

<
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#55108 Εικόνα
Μια οικογενειακή φωτο.
Χρόνια Πολλά και Καλα Χριστούγεννα σε ολους σας!!

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#55524 Nice one :D

Τώρα μόλις μου έλεγε πόσο περισσότερο του αρέσει το σουιφτ που νοίκιασε σε σχέση με το τάπερ...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
drdino έγραψε:Nice one :D

Τώρα μόλις μου έλεγε πόσο περισσότερο του αρέσει το σουιφτ που νοίκιασε σε σχέση με το τάπερ...

Χα... Και στην οικογένεια πρόσφατα πήραμε Swift ανταλλάσσοντας την W203. Κι εμένα με εξέπληξε το μικρό πάντως... :lol:

Thanks, Ιάσωνα...

ΥΓ: Αχ και να μπορούσα να του βάλω ένα GP kit... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
MIXOStsi έγραψε:
Χα... Και στην οικογένεια πρόσφατα πήραμε Swift ανταλλάσσοντας την W203. Κι εμένα με εξέπληξε το μικρό πάντως... :lol:

Πληροφοριες που αναφερουν οτι ο Θωμας βρισκεται αυτη τη στιγμη στην Εντατικη, ελεγχονται για την ακριβεια τους!! :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Focusman91 έγραψε:Πληροφοριες που αναφερουν οτι ο Θωμας βρισκεται αυτη τη στιγμη στην Εντατικη, ελεγχονται για την ακριβεια τους!! :s_crazy

Κι εγώ το Θωμά σκέφτηκα... :lol:

Εμάς είναι του '10, αλλά προ f/l...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
MIXOStsi έγραψε:
drdino έγραψε:Nice one :D

Thanks, Ιάσωνα...

ΥΓ: Αχ και να μπορούσα να του βάλω ένα GP kit... :inlove:

:protest: :protest: :rant:
Κάποιος να σε διαγράψει..., μόλις μπήκες στην μαύρη λίστα :rtfm: :rant: :rant: :thumbsdown: