Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#548241 Μιλ μερσί. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By g8777

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το βίντεο.

Οποτε δεν γραφω και γω τιποτα. :lipsealed: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#550392 :x

g8777 έγραψε:Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το βίντεο.

:x
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Serf έγραψε:Στρατιώτης Υγειονομικού σε φυλάκιο :)

< Note >

Θα σου πω γιατί είναι μουφα το βίντεο αλλά όχι για αυτό που λες

Πρώτα από όλα στρατιώτης υγειονομικού στο φυλάκιο ήμουν εγώ :iconcool:

Που δεν έκανα ποτέ τίποτα με θεματα υγειονομικού πέρα από την ειδικότητα, οπότε ήμουν σκοπανθρωπος

Ο συγκεκριμένος όμως δεν έχει το σκέτο φιδάκι στο γιακά που είχα κι εγώ, έχει φίδι με δάφνες που σημαίνει γιατρός

Πέρα από το ότι ο γιατρός δεν κάνει ποτέ και πουθενα σκοπιές και μάλιστα σε φυλάκιο, για να είναι γιατρός θα πρέπει να έχει πτυχίο γιατρού

ΑΡΑ δε γίνεται να χρωστάει μαθήματα

Απλά πήραν το γιατρό της μονάδας γιατί μάλλον ειχε τη πιο σοβαρή φάτσα από όλα τα λοιπά ταγαρια και έκαναν ένα βίντεο στο φυλάκιο
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#550403 Μου φαινεται αδυνατο να πιστεψω οτι χρησιμοποιηθηκαν οπλιτες. Ηθοποιοι υπαρχουν, ξερουν πως και τι να πουν, πως να σταθουν.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#550404 Και πάλι έχει διακριτικά γιατρού, δε νομίζω να τα είχαν τυχαία παρατημένα.
Και ποιος θα πλήρωνε κανονικό ηθοποιό για κάτι τέτοιο όταν έχουν τόσο κόσμο διαθέσιμο;

Μάλλον είναι οπλίτης γιατρός και απλά θα μπορούσε να τα πει καλύτερα από τους άλλους
Άβαταρ μέλους
By Zorz
trident1971 έγραψε:Μου φαινεται αδυνατο να πιστεψω οτι χρησιμοποιηθηκαν οπλιτες. Ηθοποιοι υπαρχουν, ξερουν πως και τι να πουν, πως να σταθουν.

Τέτοια μεγαλεία μόνο με πασοκ:

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#550409 Πάντως μέχρι τον Αύγουστο κανένα φυλάκιο στη Χίο δεν είχε ίντερνετ. Για μετά δεν ξέρω.

26 και σήμερα. Άδεια απολύσεως από Τετάρτη (επιτέλους).

Μόλις επιστρέψει η μπλε ταυτότητα στα χέρια μου θα σας γράψω κάποια ενδιαφέροντα πραγματακια....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
QsisVTS έγραψε:Και πάλι έχει διακριτικά γιατρού, δε νομίζω να τα είχαν τυχαία παρατημένα.
Και ποιος θα πλήρωνε κανονικό ηθοποιό για κάτι τέτοιο όταν έχουν τόσο κόσμο

Χωρις να ξερω τη συγκεκριμενη περιπτωση, οταν λεμε ηθοποιοι, ακομα και παιδια απο την όποια σχολη (ασε που ερχονται και τσαμπα για την εμπειρια) μπορουν να κανουν φυσικοτατα και γρηγοροτερα κατι που εγω και εσυ θα θελαμε 156 takes για να βγουμε στο τελος σαν αγγουρια. Αυτο κοστιζει περισσοτερο απο το χαρτζηλικι του ηθοποιου.
Το γκομενακι επισης τι ειναι, λοχιας? (Επισης μοιαζει πολυ με αυτην στην καρτα της αρχης και τελους)

Θα κατεβασεις στο φυλακιο
[url]https://www.militaire.gr/φυλακιο-παναγια-ο-αξιωματικός-που-το-έ/[/url]
Drone, καμερες, μακιγιερ, σκηνοθετη, φωτιστη κλπ και δεν θα δωσεις ενα κατοσταρικο σε ενα δυο πιτσιρικαδες να πουν δυο λογια...
Αυτο μου φαινεται δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Zorz έγραψε:
trident1971 έγραψε:Μου φαινεται αδυνατο να πιστεψω οτι χρησιμοποιηθηκαν οπλιτες. Ηθοποιοι υπαρχουν, ξερουν πως και τι να πουν, πως να σταθουν.

Γουατδεφακ γουοζ δατ τζεμ γοιυ τζαστ ποστεντ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Zorz έγραψε:

Γιατί μου το έκανες αυτό;
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:

Οποτε δεν γραφω και γω τιποτα. :lipsealed: :innocent:

για μένα το έτος μέριμνας προσωπικού θα σήμαινε:

1) Σοβαρό κράνος, αλεξισφαιρο, άρβυλα, χειμερινή στολή, σακίδια αδιάβροχα... και εκπαιδευση στα όπλα.
2) αύξηση απο τα 8 ευρώ στα 50 ευρώ χαρτζιλίκι και ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ
3) αύξηση αδειών (παντα σε συνάρτηση με τον χρόνο θητείας προφανώς)

Βεβαια οκ... αυτα που θεωρω εγω μεριμνα κοστίζουν κάτι μύρια, αυτα που εννοουν αυτοι κοστίζουν κανα 10χιλιαρο για ολη την χωρα (ρουτερακια + συνδρομες)