Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
25%
0
N/A
3
25%
4
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
mousatos έγραψε:Ο διαταραγμένος τιμόνι mercedes και ferrari Θα κάνει πολλά χρόνια να δει.

Δε νομιζω οτι ειναι χειροτερη περιπτωση απο Σουμι παντως ο διαταραγμενος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#549319 Μαλακας-ξεμαλακας ο γιος του Γιος αλλά πρόλαβε να μαζέψει μισό πανέρι κιλότες σήμερα.
:iconcool:

Αν η Ρεναουλτ ρίξει χρήμα και φτιασει μονοθέσιο και η Honda αντίστοιχα κινητήρες έχουμε να δούμε ωραία πράγματα από το σημερινό δίδυμο της RB τα επόμενα χρόνια.

Ο γιος του Γιος πιστεύω ότι κάτω από το προσωπείο πηχτης |λογοκρισία| που φοράει και τα καραγκιοζιλικια που κάνει μαθαίνει από τα λάθη του.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Corto Maltese έγραψε:Όσο για μας; Μία τόοοοοοοση δα μικρούλα επίδειξη του πόσες πιθανότητες έχει για το Γκαραζιέρηδων μία ομάδα που δεν έχει πλήρως ικανοποιημένον τον Νο1 οδηγό της. Ένα μικρό καμπανάκι εν όψει 2019. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Αυτό σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω να το πήραν χαμπάρι εκεί στο πιτγουολ της Φερράρι τα χοντρά τα κεφάλια που κάθονται πίσω από τις οθόνες.
Κουνούσε τα χέρια ο κρετίνος ο Νιαουριτσιο.

Οκον αγόρι μου. Να αγιασουν τα χέρια σου. Τι γέλιο μας χάρισες σήμερα με το αυτιστικό δε λέγεται.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Silberpfeil έγραψε:Realzeus, τονίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Φυσικά και το κατασκευαστών δίνει χρήματα αλλά νομίζω ότι το οδηγών, επειδή είναι αυτό που "φαίνεται" τότε είναι πιο σημαντικό για τους χορηγούς και για αυτό δίνει και αυτό χρήματα.

Ο Toto έχει δηλώσει το ακόλουθο στο site της Mercedes-AMG Petronas

"The job is not done yet," says Toto. "Obviously we are very happy about this fifth Drivers' Championship because that is the most visible and most important Championship. But there is a Constructors' Championship still out there that we want to secure and win, and it is not easy, as we were able to see today."

Προσωπικά, εγώ θέλω εξίσου και τα δύο πρωταθλήματα και νομίζω ότι αυτό θέλουν και στην Στουτγκάρδη.

< 4A >

Τα λεφτά είναι στο Κατασκευαστών! Αυτό το ξέρει και ο τελευταίος νερουλάς σε κάθε ομάδα!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:Όσο για μας; Μία τόοοοοοοση δα μικρούλα επίδειξη του πόσες πιθανότητες έχει για το Γκαραζιέρηδων μία ομάδα που δεν έχει πλήρως ικανοποιημένον τον Νο1 οδηγό της. Ένα μικρό καμπανάκι εν όψει 2019. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Αν έχει ψυχολογικά, υπάρχει ο ψυχίατρος του Monk. Μάλλον ο καλύτερος στον κόσμο... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
REALZEUS έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:Realzeus, τονίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Φυσικά και το κατασκευαστών δίνει χρήματα αλλά νομίζω ότι το οδηγών, επειδή είναι αυτό που "φαίνεται" τότε είναι πιο σημαντικό για τους χορηγούς και για αυτό δίνει και αυτό χρήματα.

Ο Toto έχει δηλώσει το ακόλουθο στο site της Mercedes-AMG Petronas

"The job is not done yet," says Toto. "Obviously we are very happy about this fifth Drivers' Championship because that is the most visible and most important Championship. But there is a Constructors' Championship still out there that we want to secure and win, and it is not easy, as we were able to see today."

Προσωπικά, εγώ θέλω εξίσου και τα δύο πρωταθλήματα και νομίζω ότι αυτό θέλουν και στην Στουτγκάρδη.

< 4A >

Τα λεφτά είναι στο Κατασκευαστών! Αυτό το ξέρει και ο τελευταίος νερουλάς σε κάθε ομάδα!

Δεν είμαι νερουλας, ούτε οτιδήποτε άλλο σε οποιαδήποτε ομάδα για αυτό δώσε μου facts αν θέλεις. Μέχρι τότε επιλέγω να πιστεύω ότι το κατασκευαστών δεν δίνει και τόσα χρήματα.

< 4A >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#549334 Τα χρήματα της FOM διαμοιράζονται βάζει της κατάταξης στο WCC. Στο λέει και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας σου. Μπορείς να πιστέψεις ότι ο ήλιος ανατέλλει από την Δύση βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#549339 Παντως ειδαμε ωραιο αγωνα :)

Ο Max ηταν σε αλλη διασταση παλι. Ευκολη νικη προσπερνωντας ολους τους μεγαλους μεσα στην πιστα, μεχρι που ο Ocon νομιζε οτι κοντραροντας τον πρωτο μπορει και να βρει θεση στην F1 το 2019. Βεβαια μετα ο Max εχασε το δικιο του με τις σπρωξιες και τις βρισιες, αλλα με την ποινη που εφαγε (two days of public service at the discretion of the FIA) θα γινει καλο παιδι :s_tongue

Οσον αφορα το WDC vs WCC τωρα... Προσωπικα θεωρω αυτο των οδηγων σα σημαντικοτερο και η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλαθλων επισης ασχολειται με το WDC. Αλλα θεωρω απολυτα λογικο καποιος να προτιμαει το WCC. Eιλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ντε και καλα να καταληξουμε στο πιο απο τα 2 ειναι το σημαντικοτερο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
STK έγραψε:G από το 1 μέχρι το 8777 πόσο τον δίκασε εδώ;

https://www.facebook.com/Formula1/video ... 084807066/

Αν είχε έστω καί μισό δράμι μυαλό θα έβλεπες ποστακι στα social media στυλ

Ευχαριστώ Πανελεήμων Επτάκις (2007,2016 Eddie et al) για την απέραντη σοφία σου ,θα βγάλω ΤΌΝ ΣΚΑΣΜΟ και θα κάτσω να δουλέψω

Αλλά ούτε το έχει (λογικό, μέχρι περισυ έπαιζε με τους Πυτζαμοηρωες) και το χειρότερο ούτε το περιβάλλον του θα τον συνετίσει . Από πού να το πιάσεις;Ταττυ; :s_sarcastic

Χορνερακος; :s_hang

Μάρκο; :s_whiteflag

Τουλάχιστον ο Λούης είχε τον Ναντο απέναντι και 6 συνεχόμενα χρόνια φαπας .Ο Ναντο είχε τον Φλάβιο και τον Σούμι ( μπορεί καί από πίσω, πέρασαν κοντά 20 χρόνια από το τελευταίο του πρωταθλημα, πού να θυμάμαι) .Ο Φεττελακος ξεκίνησε από τον Παναιγιάλειο και τρώει και τις φαπες του τώρα.
Ο Μαξακος;
Ο Μαξακος αντιμετωπιζεται περίπου ως Μεσσίας , φυσικά αν συνεχίσει έτσι θα είναι ένας Μοντοϊα Νο2. Μοντοϊα με σχιζοφρένεια that is .
Εγώ ξαναλέω.Αλλο είμαι υλικό για κούπα, άλλο κλέβω 4-5 νίκες, και αααααααααλλο διεκδικώ πρωτάθλημα στα ίσα. :s_roses