Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#47914 Στειλε μου τωρα πμ τον αρ πλαισιου :x
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
:yahoo:
Τελευταία επεξεργασία από JasonLouk και 15 Δεκ 2014, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά Αιτία: Πρόσθεση [video][/video]
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#52169 Ατελείωτη καύλα αυτή η AMG!! :inlove: :inlove: :thumbsup:
Ωραία τα διλήμματα με την 991 (μάλλον τη Mercedes θα αγόραζα....)

Το μόνο που δεν μού αρέσει είναι αυτό το σταθερό spoiler της δυνατής εκδόσεως. Ελπίζω να αποτελεί αφαιρούμενο extra και να μην παίζει κάποιο ρόλο κάτω από τα 300 χλμ/ώρα :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#52510 Γνωρίζουμε τι μπορεί να περιλαμβάνει το "service C" στη B (51.000km);

Το προηγούμενο service ήταν ακριβώς πριν από 1 χρόνο και μόλις 6.000km και περιλάμβανε:
- λάδια (Castrol Edge 5-30)
- Φίλτρο λαδιού (mann)
- Φίλτρο καμπίνας (valeo... ενεργού άνθρακα και καλά)
- Φίλτρο αέρα (mann)
Το προ-προηγούμενο (άλλον έναν χρόνο και άλλα 9.000km) περιλάμβανε, πλέον των ανωτέρω, υγρά φρένων και μπουζί.

Ξεχνάω τίποτα πέραν των βασικών (λάδια, φίλτρα);
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

das kavlen
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
EDDIE_147 έγραψε:

das kavlen

Όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουν οι δυο Γερμανοί είναι καύλα! :yahoo: :inlove: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#54922 Εικόνα
Κάθε χρόνο, δεν το βάζουμε το δέντρο;
Αντε και Καλά Χριστούγεννα!
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By panos2171

:s_inlove
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#63725 Σήμερα πηρα ταξι απο αεροδρόμιο Αλεξανδρουπολης για Κομοτηνή... Μια Ε220 diesel του 2003... Μου λεγε ο οδηγος φοραει ηδη τρίτο κινητήρα και τριτο σασμαν. Καταπληκτική ποιοτητα κυλισης ομως. Πηγαινες με 120 και βαριοσουν. Ετσι εξηγειται πως ολες οι μερσεντες μου αναβοσβήνουν φωτα στην Εθνική.

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#63735 Τρέχουν να αλλάξουν κινητήρα;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Focusman91 έγραψε:Σήμερα πηρα ταξι απο αεροδρόμιο Αλεξανδρουπολης για Κομοτηνή... Μια Ε220 diesel του 2003... Μου λεγε ο οδηγος φοραει ηδη τρίτο κινητήρα και τριτο σασμαν. Καταπληκτική ποιοτητα κυλισης ομως. Πηγαινες με 120 και βαριοσουν. Ετσι εξηγειται πως ολες οι μερσεντες μου αναβοσβήνουν φωτα στην Εθνική.

.

μπορω να σου πω εκατονταδες αυτοκινητα που πας με 120 και βαριεσαι