Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#547798 Μου άρεσε η επιστροφή από Λευκάδα σήμερα από την παλιά Εθνική Άρτας Ιωαννίνων, τέλειος καιρός, ελάχιστη κίνηση, δεν είχα περάσει από όταν εγκαινιάστηκε η Ιόνια, θυμήθηκα τα παλιά και δεν βαρέθηκα όπως συμβαίνει στον αυτοκινητόδρομο.
Δεν μου άρεσε που χθες στη Λευκάδα κάποιος Άγγλος είχε πάει για καφέ αφήνοντας τα σκυλιά του δεμένα στον προφυλακτήρα, το ένα μάλιστα ήταν και αρκετά επιθετικό , πάλι καλά που είχαν ίσκιο πίσω από το Discovery Εικόνα
Δεν μου άρεσε επίσης που σταματώντας στα Ικεα για τουαλέτα πέρα από το ότι γινότανε χαμός τόσο ωραία ημέρα, και οι δέκα θέσεις ΑΜΕΑ ήταν πιασμενες, μόνο 3 αυτοκίνητα ομως ειχαν το σχετικό αυτοκόλλητο. Φυσικά 20 μέτρα πιο πέρα είχε αδειο χώρο. Τουλάχιστον ο τελευταίος που είχε παρκάρει όταν με είδε να βγάζω φώτο το πήγε σε άλλη θέση
< >
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By DAP
Obelix έγραψε:
dimviii έγραψε:
Obelix έγραψε:Δεν μου αρέσει που ξύπνησα πεντέμιση αντί εφτά που είχα βάλει ξυπνητήρι.
Μου αρέσει που σε λίγο φεύγω για Κόρινθο γιατί αύριο τρέχω συνοδηγός

< Note >

καλο αγωνα.Με ποιον τρεχεις?
Με τον Γεωργακόπουλο mazda 323 gtx, το πιο καινούριο απ' τα ιστορικά!

< Note >

Και ηρθαν δευτεροι στα ιστορικα 11μιση δευτερα πισω απο τους πρωτους και 1μιση λεπτο μπροστα απο τους τριτους.
Μπραβο σας.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
GTS έγραψε:Το ΙΚΕΑ αυτό που βρισκεται;
Ιωάννινα

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
DAP έγραψε:
Obelix έγραψε:
dimviii έγραψε:
Obelix έγραψε:Δεν μου αρέσει που ξύπνησα πεντέμιση αντί εφτά που είχα βάλει ξυπνητήρι.
Μου αρέσει που σε λίγο φεύγω για Κόρινθο γιατί αύριο τρέχω συνοδηγός

< Note >

καλο αγωνα.Με ποιον τρεχεις?
Με τον Γεωργακόπουλο mazda 323 gtx, το πιο καινούριο απ' τα ιστορικά!

< Note >

Και ηρθαν δευτεροι στα ιστορικα 11μιση δευτερα πισω απο τους πρωτους και 1μιση λεπτο μπροστα απο τους τριτους.
Μπραβο σας.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο obelix τι έγινε στην τελευταία ειδική και έχασαν τόσο χρόνο σε σχέση με το Volvo πέφτοντας πίσω του στην κατάταξη

< >
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#547815 Λάθος εκτίμηση, κόψαμε παραπάνω ρυθμό απ ότι έπρεπε. Δεν πειράζει, εμπειρία είναι κι αυτό. Το βασικό είναι ότι δένουμε σαν πλήρωμα (ήταν ο δεύτερος αγώνας μαζί, και ο τρίτος του οδηγού στο χώμα) και ότι το ευχαριστηθήκαμε!!!
Πατέρα ευχαριστούμε!!!
Μάλλον πρέπει να γράψω στην κατάλληλη ενότητα...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
fokion έγραψε:Μ αρεσε, παρόλο που ξεπατωθηκα επι 3 σχεδόν συνεχή σαββατοκυριακα, εθελοντική εργασία στην Φιλοζωική Γερακα που ΔΕΝ στηρίζεται από πουθενά στο να κατασκευαστούν 3 οικίσκοι για τα ζωα, με υλικά προσφορά απο διαφορους συνανθρώπους μας.......

Μ' αρεσε που ακολουθει κι ολη η οικογένεια.....

Δεν μ' αρεσε που αν και ήταν μέρα υιοθεσίας δεν υπηρχε καν ενα τηλέφωνο.... :( :( :( :(
Φωκιων με ενδιαφέρει να υιοθετήσουμε ενα σκυλάκο.
Κατα προτίμηση μικρού μεγέθους για να βολευεται στο διαμέρισμα.
Αν έχεις τπτ υπόψη σου πες.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Απατεώνας ολκής
Εικόνα

Εικόνα

Ενος του πηραν τις πινακιδες για παρανομο παρκαρισμα και τυπωσε δικες του σε χαρτονι! Κλησεις στην Αθηνα απλα τις πεταει.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
kovathe έγραψε:
fokion έγραψε:Μ αρεσε, παρόλο που ξεπατωθηκα επι 3 σχεδόν συνεχή σαββατοκυριακα, εθελοντική εργασία στην Φιλοζωική Γερακα που ΔΕΝ στηρίζεται από πουθενά στο να κατασκευαστούν 3 οικίσκοι για τα ζωα, με υλικά προσφορά απο διαφορους συνανθρώπους μας.......

Δεν μ' αρεσε που αν και ήταν μέρα υιοθεσίας δεν υπηρχε καν ενα τηλέφωνο.... :( :( :( :(

< >

Μην σκεπτεσαι τα κιλα γι αυτο το λογο!
Εγω βολευω 36-37 κιλα σε διαμερισμα και μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ πιο ησυχος μεσα στο σπιτι απο μικροσωμα.
Σχεδον δεν υπαρχει! Ειναι αραχτος* και θα πεταχτει μονο αν νοιωσει οτι ζυγωνει εχθρος η αν η συζυγος βγαλει κανα μεζε απ το ψυγειο... :lol:
Ενω εξω ειναι δραστηριος, στο σπιτι ειναι με κλειστους τους διακοπτες!

*Αραχτος ή κοιμωμενος μονιμως φαινεται. Ομως δεν του ξεφευγει τιποτα απ οτι συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:
kovathe έγραψε:

< >

Μην σκεπτεσαι τα κιλα γι αυτο το λογο!
Εγω βολευω 36-37 κιλα σε διαμερισμα και μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ πιο ησυχος μεσα στο σπιτι απο μικροσωμα.
Σχεδον δεν υπαρχει! Ειναι αραχτος* και θα πεταχτει μονο αν νοιωσει οτι ζυγωνει εχθρος η αν η συζυγος βγαλει κανα μεζε απ το ψυγειο... :lol:
Ενω εξω ειναι δραστηριος, στο σπιτι ειναι με κλειστους τους διακοπτες!

*Αραχτος ή κοιμωμενος μονιμως φαινεται. Ομως δεν του ξεφευγει τιποτα απ οτι συμβαινει.

Αν ειναι καλο το σκυλι πραγματικα δεν ενοχλει ακομα και μεγαλο να ειναι.

Απλα το μεγαλο το σκυλι ειναι λιγο στριμωγμενο μεσα στο σπιτι εφοσον απλα μπορει να περπαταει αργα και προσεκτικα.

Ενω ενα μικρο σκυλακι μπορει να τρεχει ολη μερα περα-δωθε και να ξεπιανεται κιολας.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#547847 Τι είναι καλό σκυλι; Γιατί ενα μεγάλο σκυλί περπατά προσεκτικά; Πώς εννοείς το ξεπιασμα του μικρού σκυλιου;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:Τι είναι καλό σκυλι;

Βασικα ολα τα σκυλια καλα ειναι, απλα αναφερθηκα σε αυτο που ειπε και ο Y.V οτι αν ειναι ησυχο το μεγεθος δεν παιζει ρολο και δεν ενοχλει...

mirage έγραψε: Γιατί ενα μεγάλο σκυλί περπατά προσεκτικά;

Γιατι δεν εχει χωρο να τρεξει μεσα στο σπιτι!

mirage έγραψε: Πώς εννοείς το ξεπιασμα του μικρού σκυλιου;

Το μικρο σκυλι μπορει να πιασει τελικη ταχυτητα απο ακρη σε ακρη του σπιτιου... Το μεγαλο πρεπει να το βγαλεις μεγαλη βολτα για να τρεξει/γυμναστει/ξεπιαστει.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#547875 Καλά αυτό με τις πινακίδες δεν είναι καινούργιο....
Αγρίνιο, Αθήνα, Θεσ/νίκη έχω δεί γερμανικές πινακίδες χωρίς αυτοκολλητο ΚΤΕΟ και το οικόσημο του κρατιδίου και να κυκλοφοράνε ανενόχλητοι...