Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#460237 Εικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Κορνίζα από τον μαστροΝικόλα τον Παππά, ο οποίος είναι καταπληκτικός... ️

.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#460269 Ποσες εργατωρες (συνολο απο ολους τους συμμετεχοντας) απο το 01 εως το ακροτελευταιο;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#460351 :)
Το παζλ μας πήρε καμμια 10αρια μέρες από 1-2 ώρες την μέρα...
2 μέρες περίπου ο μαστρονικολας την κορνίζα...
Μετά τις γιορτές πάμε για 2.000 κομμάτια.

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#460408 Μπράβο σου. :thumbsup:
Στο πρακτικό μέρος τώρα, άντε και το έκανες στο μεγάλο τραπέζι. Πως το μεταφέρεις αν πχ χρειαστεί το τραπέζι; Πώς το γυρίζεις ανάποδα για να το κολλήσεις κλπ;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Μπράβο σου.
Στο πρακτικό μέρος τώρα, άντε και το έκανες στο μεγάλο τραπέζι. Πως το μεταφέρεις αν πχ χρειαστεί το τραπέζι; Πώς το γυρίζεις ανάποδα για να το κολλήσεις κλπ;
Ξεκινάς να το φτιάχνεις πάνω σε χαρτόνι και το γυρίζεις με ένα δεύτερο και μερικά μανταλάκια.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By gianik
#460423 Νίκο έτσι το έκανα, αλλά το χαρτόνι από κάτω το έβαλα σιγά σιγά αφότου είχα φτιάξει όλο το παζλ...

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#460454 Νίκο ελπίζω να παίζει έκπτωση για μεγάλη παραγγελία γιατί έχω 4-5 παζλ να φτιάξω! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Νίκο ελπίζω να παίζει έκπτωση για μεγάλη παραγγελία γιατί έχω 4-5 παζλ να φτιάξω! :s_tongue

Φυσικα και παιζει. Και εκπτωση και ακριβωση, τα παντα ολα! :yahoo:
Αστο πανω μου! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#546312 Εικόνα

Τις προάλλες το μάτι μου έπεσε στη νέα edition του πάλαι ποτέ LotR Strategy Battle Game, πλέον Middle-earth SBG.

Οι αναμνήσεις, πολλές. Θυμάμαι - αν και έχω ελάχιστα στην κατοχή μου - τα πακέτα "Μάχες στη Μέση-γη" όπου διένειμε εβδομαδιαίως η De Agostini.
Το κάθε πακέτο περιελάμβανε τέσσερις βασικές ενότητες:

-Fluff για συγκεκριμένες περιοχές ή συμβάντα στην ιστορία της Μέσης-γης, παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές του τρέχοντος θέματος της εβδομάδας.
-Kανόνες για το επιτραπέζιο παιχνίδι αυτό καθ'αυτό, με έμφαση στα προφίλ των πρωταγωνιστών της εβδομάδας.
-Μινιατούρες, βαφές και τεχνικές βαψίματος αυτών.
-Μικρά μοντελιστικά πρότζεκτ, όπως κατασκευή σκηνικών για να ζωντανέψει το ταμπλώ του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, δεν κράτησε πολύ ο έρωτας με το αντικείμενο, όπως ήταν αναμενόμενο για τον γυμνασιόπαιδο τότε δίπλωματ, οποίος είχε attention span δεκαλέπτου και αν.
Το συγκεκριμένο χόμπυ αποτέλεσε από τις πρώτες - αν όχι την πρώτη - εμπειρίες που κατάλαβα ότι δεν πιάνουν τα χέρια μου. :lol:
Στο gaming κομμάτι βέβαια ήμουν αρκούντως καλός, ενώ είχα έφεση στο να γράφω house rules για χαρακτήρες που ένιωθα ότι είχαν αδικηθεί. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#547106 απιστευτο το 240 rs :s_omg οπως το πραγματικο,λεςκαι δεν ειναι μοντελο. :omg:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#547229 H έκθεση ήταν η ετήσια της ipms Ελλάδος,στο Γκάζι.Το 240 και το dc3 είχαν κορυφαία δουλειά οπως και αρκετά άλλα μοντέλα της έκθεσης.Το συνεργείο σαν στήσιμο ηταν αρκετά καλό,αλλα το φοκους και το μινι ήταν πολύ μέτριες κατασκευές.