Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Μάλιστα, οπότε καλύτερα να πάω με τον κλασσικό τρόπο (μπουρί κλπ) + γωνιακό για να περάσει από κει διαφορετικά θα πρέπει να κατεβάσω 5-10 πόντους τα κρεμαστά για να μην υπάρχει θέμα μετά όμως θα έχω θέμα με το ύψος αν θέλω να βάλω εστίες φ/α.

BTW τι πρέπει να κοιτάω στις εστίες (είτε ηλεκτρικές, είτε φ/α, δεν έχω κατασταλλάξει ακόμη). Πχ για ΦΑ κοιτάω περισσότερο την εμφάνιση πχ http://www.tsampas.gr/product/12920/tek ... E%AD%CE%BF και http://www.tsampas.gr/product/5789/neff ... E%B9%CE%BF , είναι κάτι άλλο που πρέπει να έχω υπόψιν; Επίσης πρέπει κάθε φορά που λείπω να θυμάμαι να κλείνω την παροχή ΦΑ;

Βασικα το υψος του απορροφητηρα πρεπει να ειναι ψηλοτερα στο ΦΑ, οχι τα ντουλαπια... ετσι νομιζω τουλαχιστον.
Οι εστιες ΦΑ εχουν πλεονεκτηματα, τα λεγαμε μερικες σελιδες πριν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#54699 Το μπουρί τώρα είναι πρόβλημα για το default ύψος των ντουλαπιών ασχέτως αν οι εστίες είναι ΦΑ ή ρεύμα. Αν όμως κατέβουν τα ντουλάπια θα πρέπει να ανέβει μόνο του απορροφητήρα και δε θα είναι μετά "περασιά" με τα άλλα. Οπότε το ξεχνάω και πάω σε γωνιακό ντουλάπι για να περάσει από μέσα εκτός αν μέχρι τότε βρω καμιά άλλη λύση

Το θυμάμαι για τα πλεονεκτήματα των ΦΑ, εγώ είχα ρωτήσει :lol: Τώρα ρωτάω τι πρέπει να κοιτάω στα specs :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
j.marr έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Ψάχνω για φούρνο μικροκυμάτων.

Μιας και δεν έχω ιδέα, τι προτείνετε; Όχι τόσο από άποψη μάρκας, αλλά από χαρακτηριστικά.

α......π :s_bye

Πιο άχρηστη συσκευή EVER.

Αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς είναι από τις πιο χρήσιμες συσκευές.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#54705 Σπίτι χρησιμοποιώ μικροκυμάτων, στο γραφείο φουρνάκι. Στο 2ο αργεί να ζεσταθεί :lol: Είμαστε απ'τους πρώτους που έχουμε πάρει μικροκυμάτων, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη καρκίνου μέχρι στιγμής, αν εννοείς αυτό :roll:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#54709 Φυσικά και οχι. Εξαρτάται βέβαια και απο το τι ζεσταίνεις. Το οτι γαμάει μια μεγάλη γκάμα φαγητόν στο ζέσταμα σε σχέση με ενα απλό φούρνο το κάνει την πιο άχρηστη συσκευή για μένα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#54713 Π.χ. πίτες και πίτσα είναι για πέταμα μετά. Καλύτερα να τα φάω κρύα. Για να ζεστάνεις καμία σούπα ή νερό και γάλα είναι οκ.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Το μπουρί τώρα είναι πρόβλημα για το default ύψος των ντουλαπιών ασχέτως αν οι εστίες είναι ΦΑ ή ρεύμα. Αν όμως κατέβουν τα ντουλάπια θα πρέπει να ανέβει μόνο του απορροφητήρα και δε θα είναι μετά "περασιά" με τα άλλα. Οπότε το ξεχνάω και πάω σε γωνιακό ντουλάπι για να περάσει από μέσα εκτός αν μέχρι τότε βρω καμιά άλλη λύση

Το θυμάμαι για τα πλεονεκτήματα των ΦΑ, εγώ είχα ρωτήσει :lol: Τώρα ρωτάω τι πρέπει να κοιτάω στα specs :iconcool:

μπορεις λιγο να εξηγησεις γιατι το μπουρι ειναι/θα ειναι προβλημα για το υψος των ντουλαπιων? το μπουρι δε θα κανει τη βολτα του πανω απο τα ντουλαπια? γιατι να κατεβουν/ανεβουν?
αν θες βγαλε και μια φωτο, γιατι πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:Π.χ. πίτες και πίτσα είναι για πέταμα μετά. Καλύτερα να τα φάω κρύα. Για να ζεστάνεις καμία σούπα ή νερό και γάλα είναι οκ.

Tapatalk & XT1068

http://m.wikihow.com/Microwave-Pizza-Wi ... oing-Soggy

< μου
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Π.χ. πίτες και πίτσα είναι για πέταμα μετά. Καλύτερα να τα φάω κρύα. Για να ζεστάνεις καμία σούπα ή νερό και γάλα είναι οκ.

Tapatalk & XT1068

Και μην ξεχνάμε πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις popcorn :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
trident1971 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Το μπουρί τώρα είναι πρόβλημα για το default ύψος των ντουλαπιών ασχέτως αν οι εστίες είναι ΦΑ ή ρεύμα. Αν όμως κατέβουν τα ντουλάπια θα πρέπει να ανέβει μόνο του απορροφητήρα και δε θα είναι μετά "περασιά" με τα άλλα. Οπότε το ξεχνάω και πάω σε γωνιακό ντουλάπι για να περάσει από μέσα εκτός αν μέχρι τότε βρω καμιά άλλη λύση

μπορεις λιγο να εξηγησεις γιατι το μπουρι ειναι/θα ειναι προβλημα για το υψος των ντουλαπιων? το μπουρι δε θα κανει τη βολτα του πανω απο τα ντουλαπια? γιατι να κατεβουν/ανεβουν?
αν θες βγαλε και μια φωτο, γιατι πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω :hmmm: :hmmm:

Δεν έχω φωτό εύκαιρη αλλά φαντάσου το εξής. Τοίχος μπροστά και τοίχος αριστερά, ένα Γ δλδ. Στον αριστερά θα μπουν τα κρεμαστά. Στον μπροστά σε ύψος 2.11 από κάτω και 0,29 από αριστερά είναι ο σωλήνας με διάμετρο 10εκ. Τα κρεμαστά έχουν βάθος 0,32 νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#54891 Αρα αριστερα ειναι κουζινα απορροφητηρας κλπ, και φατσα τιποτα εκτος απο την τρυπα στον τοιχο για να βγει ο σωληνας?

Ρε συ Δημητρη, ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβα
Θα φαινεται ο σωληνας ?
Η τρυπα για να βγει εξω ειναι πιο χαμηλα απο την πανω επιφανεια των ντουλαπιων?
Δεν εχεις τι να βαλεις στη συμβολη των τοιχων?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#55005 Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι φανταστική συσκευή. Όπως όμως σε όλες τις συσκευές που έχουν πάνω από έναν διακόπτη on-off καλό είναι να διαβάζει κανείς τις οδηγίες.... και να τις ακολουθεί βέβαια!