Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#546709 Η μεταβαση στην Μαξ εποχη θα γινει μετα το περας του Αμπου Νταμπι. Θα αλλαξει αβαταρ και τα υπολοιπα νομιμα (ρουχα κλπ)
:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#546717 Πάνω που σκέφτομαι ότι :s_hang συνειδητοποιώ ότι Μαλτέζος + γιος του Γιος = κόμπλα Κοίμη x 1 δις --> :s_roses

Μπορεί να γαμηθεί τελείως το τοπικό της F1 (όχι ότι του χαν μείνει ψωμιά) αλλά θα φχαριστηθούμε ποπ κορν και τριγωνομετρική ανάλυση.
Ευχαριστούμε παίδες.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:Γκεάκο σάλι με μουτσούνα γιου του Γιος έχει βγει;

https://www.verstappenshop.nl/en/accessories/flags/dutch-flag-mv-logo

:adminpower:

Πού είναι το κρου σου τώρα; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#546769 Εντωμεταξύ κανείς δεν έχει εξηγήσει στον Μαξουλη οτι οι εποχές των παχιων αγελάδων πέρασαν για τα κατρουλοποτα , τουλάχιστον μέχρι το 21 (και βάλε λέω εγώ). Και αν τώρα γίνεται πουτανοπαιδι με το ατέρμονο bitching του ( μπουχουχου τα φρένα, μπουχουχου το σασί, μπουχουχου η Ρεναουλτ η ναζαρια ) που να δει του χρόνου με το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς στην πλάτη του τι ωραία θα περάσει.
Παναγία η Αποσπεριτισσα ο Ναντο μπροστά του. :iconcool:

Καλές οι 2 νίκες τον χρόνο Μαξουλη, αλλά για πρωτάθλημα χρειαστείς το κάτι παραπάνω.Μην μασάς, πιάσε Χορνερακο από τον λαιμό αν τολμήσει να σου κουνηθεί, φέρε και τον Ταττυ να ρίξει καμία φαπα. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#546784 Ισως να μην το εγραψα σωστα και να παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα μου.

Γουστο του και καπελο να πανηγυριζει καποιος όπως γουσταρει.
Απλα για μια pole που λιγο πολύ ηταν αναμενομενη να παρθει από Ρεντ Μπουλ το βρηκα λιγο υπερβολικο.

Ισως βεβαια η πιεση στον Ρικ να είναι τεραστια. Οι διαφορα φετος με τον Μαξ στα δοκιμαστικα είναι μεγαλη.
Οποτε ολο αυτό ισως του βγηκε ετσι.
Αλλα και ξινο αφου την κυριακη ο άλλος χορευε με τον Αρμιν και ο Νταν κατηγορουσε το μονοθεσιο για καταραμενο.

Πιστευω να σε καλυψα λιγο
Άβαταρ μέλους
By ripper
#546886 O Ricciardo έχει μετά το Μονακο απίστευτα πολλά μηχανικά προβλήματα και στους αγώνες και στις δοκιμές.
Λογικό όταν κατακτήσει μια pole, ένα βάθρο, οτιδήποτε να ξεσπάσει. Είδικα όταν ξέρει ότι από του χρόνου λογικά δεν θα είναι σε κορυφαίο μονοθέσιο.

Το ¨ξέσπασμα¨ αυτό (μια κραυγή ουσιαστικά) τι το κακό είχε για να το κατηγορήσει ένας οπαδός του Alonso είναι ένα ακόμα από τα άλυτα μυστήρια του σύμπαντος.
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:Χαμογελούσε? Μονο? Max hater detected

.

Πολύ εύκολο να κολλάς ταμπέλες μιας και είδες το αλογάκι στο avatar μου.
Αλλά δεν ανήκω στο σινάφι σου που έχει μόνο φανμπόιδες και χέιτερς, υπάρχουν και ενδιάμεσες
κατηγορίες.

Geo f1 έγραψε:Θα τρεξει τελικα ο κλαψομουνης στην Βραζιλια και Αμπου νταμπι? :shifty:

Ντανυ αγορι μου όταν όλα είναι καλα εισαι φατσουλες και γελακια. Στα δυσκολα φαινεται καποιος.
Που να ειχες και Μακλαρεν Χοντα 3 χρονια τι θα βλέπαμε.
:lol:

Έλα παραδέξου το όμως, δε σε πείραξε ο πανηγυρισμός.
Ότι δεν κατάφερε να γίνει (για την ώρα) ο Max ο νεότερος poleman σε έτσουξε και μάλιστα ότι τον έκοψε ο Ricciardo.

ripper έγραψε:O Ricciardo έχει μετά το Μονακο απίστευτα πολλά μηχανικά προβλήματα και στους αγώνες και στις δοκιμές.
Λογικό όταν κατακτήσει μια pole, ένα βάθρο, οτιδήποτε να ξεσπάσει. Είδικα όταν ξέρει ότι από του χρόνου λογικά δεν θα είναι σε κορυφαίο μονοθέσιο.

+Multi και βάλε

ripper έγραψε:Το ¨ξέσπασμα¨ αυτό (μια κραυγή ουσιαστικά) τι το κακό είχε για να το κατηγορήσει ένας οπαδός του Alonso είναι ένα ακόμα από τα άλυτα μυστήρια του σύμπαντος.

Έλα ρε ripper που παίρνεις κι εσύ στα σοβαρά τους "δεν ήξερα, εγώ απλά είδα τον Πικέ να σβουρίζει ξαφνικά αλλά δε ρώτησα"
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#546926 Πολυ ανωτεροτητα ωρε ΣΤΚ. Κοψε κατι
Δλδ αν ο Μαξ γινει ο νεοτερος πολμαν θα αλλαξει κατι για μενα?

Σε παρακαλω. Δεν κοιταω τα νουμερα τιφοζι μου.

Εσυ που θα μεινει η ομαδα σου χωρις τιτλο παλι να δω πως θα διαχειριστεις το τσουξιμο :oops:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#546932 Γκεακο φορα το σάλι.
Έβαλε κρυουλακι για βραδι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#546942 ^Ένας Γκεακος γαργαληθηκε.