< >
< >
otso έγραψε:Μιλαμε προφανως για εξωτερικο ε; γιατι Ελλαδα laminate δεν βαζει ουτε γυφτος σε τσαντηρι . Εγω βεβαια μου αρεσει
αλλά εγω ειμαι παραξενος , παντως ωραιο δειχνει στις φωτο.

nEK έγραψε:otso έγραψε:Μιλαμε προφανως για εξωτερικο ε; γιατι Ελλαδα laminate δεν βαζει ουτε γυφτος σε τσαντηρι . Εγω βεβαια μου αρεσει
αλλά εγω ειμαι παραξενος , παντως ωραιο δειχνει στις φωτο.
Γιατι ρε πατριωτακι εσυ που εισαι ομορφο εχεις και ωραια κουρσα. Να σε χαιρεται το γυναικακι σου, γιατι δεν βαζει ουτε ο γυφτους τι σε πειραξαμε λεω ρε
Chris έγραψε:Ρε οτσο, με απογοητευεις. Δεν μου εχεις αφιερωσει ουτε μια γραμμη στο τεφτερι σου; Αμστερνταμ μενω. Ωραιο ειναι, οντως:
< >

Chris έγραψε:Δεν παιρνεις οσο θελεις, ή τουλαχιστον δεν βρηκα εγω καποιον να κοβει. Συσκευασμένα σε διαφορετικά μήκη και πλάτη. Αγόρασα 4 στο φάρδος που ήθελα (νομίζω 2.5εκ) πριν μπει το πάτωμα, αλλά δεν τα είχα κάπου πρόχειρα και δεν τα είδε αυτος που έβαλε το πάτωμα, οπότε μου άφησε κενά 2εκ και αυτά που είχα πάρει δεν κάθονταν σωστά με ~2.5μμ σε κάθε πλευρά. Οπότε πήρα φαρδύτερα, αλλα εντωμεταξύ είχα πετάξει την απόδειξηκαι μου μειναν.
Και μια γενική περιγραφή για laminate.
Εδώ πρεπει να φορανε το 99% των σπιτιών. Το δικό μου δεν είχε ούτε σοβατεπι.
Οποτε πηρα σοβατεπι, πατωμα (+10%), υποστρωμα, και το σειριτι (σιγουρα θα υπαρχει αλλη ονομασια) που μπαινει στην ακρη του πατωματος. Ελεγα να τα βαλω μονος μου αλλα καταλαβα πως θα καθυστερουσε πολυ η μετακομιση, και εφερα ενα συνεργειο, να αποφυγω και τα λαθη.
Το πλανο ηταν να μπει το υποστρωμα, το σοβατεπι, μετα το πατωμα και μετα τα σειριτια. Τελικα χωρις να με ρωτησουν, αλλα πολυ σωστα, εβαλαν πρωτα το πατωμα και μετα το σοβατεπι, οποτε επαιξε και το ρολο του σειριτιου, δλδ καλυψε τα κενα και δε χρειαστηκε σειριτι (τα επεστρεψα στο μαγαζι). Διαλεξαμε το πατωμα απο την πανω πανω πλακα στη συσκευασια, αλλα οταν ανοιξαν οι συσκευασιες οι τυποι που το εβαζαν, προσεξαν πως καθε πλακα εχει αλλο χρωμα. Δεν το γνωριζαμε απο πριν, ουτε ο υπαλληλος που μου το πουλησε δεν το ηξερε, του παει πολυ ομως. Τα σειριτια ομως ηταν ολα το ιδιο χρωμα, οποτε θα εδειχναν χαλια αν ειχαν μπει. Στην προηγουμενη φωτο φαινεται και η διαφορα απο πλακα σε πλακα και πως μπαινει το πατωμα κατω απο το σοβατεπι στα δεξια.
Το μονο προβλημα ειναι πως το υποστρωμα, οντας αφρωδες, εχει πιεστει εκει που περπαταμε πολυ, ή οπου καθεται βαρος (ντουλαπες, κρεβατια, κλπ) και καθως το σοβατεπι ειναι κολλημενο στον τοιχο, εχει κατσει το πατωμα και εχει αφησει κενο. Καποια στιγμη θα ασχοληθω να το στοκαρω, γενικα δεν ενοχλει, απλα αν το ξανακανα θα εβαζα το σοβατεπι μερικους μηνες μετα, να κατσει πρωτα στη θεση του το πατωμα.
Επισης, συνηθως μπαινει συνεχομενο σε ολο το σπιτι, αλλα ζητησα να το χωρισουν στις πορτες, κι εβαλα τα αλουμινια, ωστε αν πρεπει να ξηλωθει κατι, να μη χρειαζεται να ξηλωθει ολο.
edit. Ενα παραδειγμα απο laminate με σειριτια, νομιζω πως χωρις ειναι πολυ καλυτερο
drdino έγραψε:Ή πόρτα τι φαση; Μου θυμίζει απαράδεκτους και καρέκλα
Serf έγραψε:Σε γωνία τοίχων θέλουμε να κατεβάσουμε κάθετα καλώδιο πολύ λεπτό (κάμερας) και να το κρύψουμε. Τι προτείνουν οι γνώστες; Υπάρχει κανάλι καλωδίων για γωνίες;Από το να βλέπεις το κανάλι καλύτερα το καλώδιο, πολύ μικρότερο. Το περνάς και λίγο μπογιά στο χρώμα του τοίχου...
Τα περισσότερα που βρίσκω online είναι πολύ μεγάλα για τόσο λεπτό καλώδιο. Ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε μέγεθος του https://www.praktiker.gr/p/kanali-kalod ... leyko-1063 αλλά για γωνίες.
sknipper έγραψε:Κι όμως μπορεί να έχουμε προκατάληψη για τα laminate αλλά υπάρχουν μερικά πολύ όμορφα που μπορεί και να μην καταλάβεις ότι είναι laminate...
sknipper έγραψε:Serf έγραψε:Σε γωνία τοίχων θέλουμε να κατεβάσουμε κάθετα καλώδιο πολύ λεπτό (κάμερας) και να το κρύψουμε. Τι προτείνουν οι γνώστες; Υπάρχει κανάλι καλωδίων για γωνίες;Από το να βλέπεις το κανάλι καλύτερα το καλώδιο, πολύ μικρότερο. Το περνάς και λίγο μπογιά στο χρώμα του τοίχου...
Τα περισσότερα που βρίσκω online είναι πολύ μεγάλα για τόσο λεπτό καλώδιο. Ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε μέγεθος του https://www.praktiker.gr/p/kanali-kalod ... leyko-1063 αλλά για γωνίες.
Στo live onboard του Λούη δεν υπάρχει ηχητικό σε […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]