Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#544847 Γραφει αγωνιστικα χιλιομετρα, χτιζει βιογραφικο, μαζευει επαναστατικα ενσημα, αποκτα προϋπηρεσια, επενδυει στο μελλον του...
Άβαταρ μέλους
By krom
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

BASS BASS ADIDAS
Τρεις λωρίδες είναι κλαςς
Φιλαράκο έχεις ψιλά?
Κινητό να πάρω τη θεία μου?
Όχι?
Και αν βρω?
Τρώμε σπόρους στα σκαλιά
Slav squat με τη μια
We are young
We are wild
We will die in 45
Яга балтика and krokodil
Bestest things in the Tagil
BASS BASS ADIDAS
Τρεις λωρίδες είναι класс

- παραδοσιακό τραγούδι από Μαγνιτογορσκ
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#544860 Κάπως έτσι ήταν στα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, κατέστρεφαν την οικονομία με τις συνεχείς απεργίες για τη Νικαράγουα, για το πήδημα του πράσινου παπαγάλου, για τις παπαρούνες που άνθιζαν κλπ αηδίες, έτσι κατέστρεφαν και περιουσίες στα εργοστάσια λέγοντας ότι είναι δικά μας, σοσιαλισμός γάρ, τι έχουν δεί τα μάτια μου εκεί μέσα στα εργοστάσια δεν λέγεται.

Ήταν οι εποχές που κυβερνούσαν απροκάλυπτα οι συνδικαλιστές με τους υπουργούς να είναι σχεδόν διακοσμητικοί αφού είχαν τα ίδια μυαλά. Πάντα έτσι γίνεται σε τούτη τη γωνιά της γής, σχεδόν ποτέ δεν κυβέρνησε η λογική για το καλό της χώρας παρά για ατομικό συμφέρον των εκάστοτε που κάθονταν στις καρέκλες, και όσοι λίγοι πολιτικοί ήταν κάπως πιο σοβαροί και τόλμησαν να ψελίσουν τι πρέπει να γίνει τους εξωπέταξε το κατεστημένο λιδωρώντας τους, αν δεν σταματήσει η τακτική της προσωπικής ανέλιξης στην εξουσία για να περνάνε καλά χωρίς να ενδιαφέρονται για την καθημερινότητα δεν υπάρχει σωτηρία ούτε σε 200 χρόνια, κοντά 50 χρόνια η ίδια συμπεριφορά απέναντι στη χώρα και στην οικονομία και κατ΄επέκταση και στην καθημερινότητα του πολίτη, σήμερα η κοινωνία οικονομικά έχει πιάσει πάτο, το ματωμένο μαξιλάρι αν συνεχίσουν έτσι θα τελειώσει κάποια στιγμή και μετά ? Το λίπος τελειώνει οσωνούπω.

Ακούω την κυβέρνηση να μιλάει για όλα εκτός να κάνει πράξη τα λόγια για την ανάκαμψη και τις επενδύσεις στους μικρομεσαίους οι οποίοι είναι και η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας σε χώρες σαν την δική μας, περιμένουν τεράστιες επενδύσεις με ένα φορολογικό σύστημα που διώχνει και την σκέψη ακόμα για επενδύσεις, αν δεν γίνουν αλλαγές κυρίως στη νοοτροπία αυτής της κυβέρνησης δεν υπάρχει αύριο. Η κρατική μηχανή και οι μηχανισμοί της μπάζουν από παντού όντως ανύπαρκτοι.

Έχει κορυφωθεί η εγκληματικότητα και το μικροέγκλημα κλείενι τον κόσμο στα σπίτια του, το μεταναστευτικό είναι βόμβα έτοιμη να εκραγεί, η Τουρκία μας απειλεί καθημερινά με τσαμπουκάδες γιατί επί 20 χρόνια δυνάμωνε τις ένοπλες δυνάμεις της για την στερνή ετούτη ώρα σε αντίθεση με αμάς που αποδυναμώσαμε ότι είχαμε φτιάξει, 5% αυτοτέλεια εμείς πάνω από 60% οι Τούρκοι, το ξέρουν και πιέζουν, το ΝΑΤΟ ουδέτερο, η Ε.Ε στην κοσμάρα της σαν συμμορία που είναι και εμείς μόνοι μεσοπέλαγα να ψωλαρμενίζουμε.

Με τους Αμερικάνους έγιναν κώλος και βρακί και ρεζίλι των σκυλιών σύμφωνα με όσα μας έλεγαν ότι πίστευαν, ας κάνουν άλλη μία βουτιά στα πιστεύω τους και ας βοηθήσουν και το κεφάλαιο να αυξηθεί η πίττα, αν γίνουν μια κυβέρνηση που θα βοηθήσει πραγματικά την ανάπτυξη με όρους διαφάνειας και πραγματικού ελέγχου θα μείνουν 20+ χρόνια στην εξουσία, αλλά με καμμένους εγκέφαλους σαν της κυρά Τασίας και άλλων που είναι ακόμα στα ΄80 δεν πρόκειται να κάτσουν για πολύ εκεί που κάθονται και θα κάνουν τον Κούλη πρωθυπουργό αναγκάζοντας τον κόσμο να του δώσει ψήφους διαμαρτυρίας όπως γίνεται εδώ και 30 χρόνια, κανείς δεν βγαίνει γιατί αξίζει ή γιατί έχει πρόγραμμα, βγαίνει γιατί διαμαρτύρονται οι ψηφοφόροι για τον κάθε προηγούμενο, το ίδιο προβλέπω να γίνει και τώρα, θα κάνουν τον ασήμαντο ήρωα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Zeus έγραψε:Στήριξη του ΠΑΜΕ σε απεργία στην... Καλιφόρνια -Απαιτεί άμεση υλοποίηση των αιτημάτων

Ισως ταιριαζε καλυτερα στα ανεκδοτα... :lol:

Εικόνα

Pain level: ΠΑΜΕ
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#545717 Τζεημσμποντάκης: metalo:

https://www.protothema.gr/greece/article/833508/apisteuti-istoria-halkida-giatros-padremenos-me-duo-paidia-ekane-gamo-maimou-me-tin-eromeni-tou/

.....Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!!!!

Η γυναίκα “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και είχε δύο παιδιά

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον …γάμο μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του!!! Στη συνέχεια, έζησε με την “σύζυγο” στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
trident1971 έγραψε:λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Κι άντε αυτή ήταν πιο χαζή και από τα μαρούλια, δεν βρέθηκε ένας πατέρας/αδερφός να τον ρωτήσει σε ποια Υπηρεσία εργάζεται και να ζητήσει υπηρεσιακή ταυτότητα;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#545732 Καλά τώρα για πεωτοψεμα μιλάμε.
Πιθανότατα την ιστορία την έβγαλαν από το στομάχι τους.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
REALZEUS έγραψε:
trident1971 έγραψε:λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Κι άντε αυτή ήταν πιο χαζή και από τα μαρούλια, δεν βρέθηκε ένας πατέρας/αδερφός να τον ρωτήσει σε ποια Υπηρεσία εργάζεται και να ζητήσει υπηρεσιακή ταυτότητα;

Περαν της πλακας που εχει η ιστορια, το σωστο θα ηταν να κανει μοκο η κυρια, τετοια πραγματα δεν τα λεμε, loose lips sink ships κλπ.

Ξερω ενα τυπο που ειναι σε αυτη τη δουλεια, οχι απο τον ιδιο. ΔΕΝ θα επρεπε να το ξερω κατα τη γνωμη μου, και ας το συμπερανα μονος μου και μου το επιβεβαιωσαν αλλοι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#545736 Σιγά τους τζεημς μποντ :lol:

Ελ δημόσιο είναι κι αυτοί
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
trident1971 έγραψε:Ξερω ενα τυπο που ειναι σε αυτη τη δουλεια, οχι απο τον ιδιο. ΔΕΝ θα επρεπε να το ξερω κατα τη γνωμη μου, και ας το συμπερανα μονος μου και μου το επιβεβαιωσαν αλλοι.

Όλοι οι στρατιωτικοί και αστυνομικοί μπορεί να περάσουν κάποια στιγμή και από μια ΕΥΠ, δεν είναι κάτι δύσκολο να το μαντέψει κάποιος που σε γνωρίζει. Συν τις Υπηρεσίες κατασκοπίας-αντικατασκοπίας των Ε.Δ. και της ΕΛ.ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Asimov έγραψε:Καλά τώρα για πεωτοψεμα μιλάμε.
Πιθανότατα την ιστορία την έβγαλαν από το στομάχι τους.

Αν διαβαζες το αρθρο, πιθανοτατα και να εβλεπες στο τελος οτι ειναι απο αλλο site. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By trident1971
GTS έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

Μαζί με τον αφανα υπολοχαγό της Ζωζωκας βλέπουμε την ηγεσία του τόπου για την περίοδο 2040-2060.
:s_yes

+1 o νεος Αλεξης, αναμενω την συνεντευξη που θα δωσει για να χτισει το προφιλ του νεου ηγετη... :iconcool:

Βλεπω και μαλλια Ζωζωκας και τον αλλον, και κανω raise με αυτον που παει σπρωχνοντας τον αξιωματικο της αστυνομιας γυρω στο 50''

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2209975555940546&id=399225520203609&refsrc=http%3A%2F%2Ft.co%2F7ckm6axaq5&_rdr
Άβαταρ μέλους
By kostis20
REALZEUS έγραψε:
trident1971 έγραψε:Ξερω ενα τυπο που ειναι σε αυτη τη δουλεια, οχι απο τον ιδιο. ΔΕΝ θα επρεπε να το ξερω κατα τη γνωμη μου, και ας το συμπερανα μονος μου και μου το επιβεβαιωσαν αλλοι.

Όλοι οι στρατιωτικοί και αστυνομικοί μπορεί να περάσουν κάποια στιγμή και από μια ΕΥΠ, δεν είναι κάτι δύσκολο να το μαντέψει κάποιος που σε γνωρίζει. Συν τις Υπηρεσίες κατασκοπίας-αντικατασκοπίας των Ε.Δ. και της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι.Ο πατέρας μου ήταν αρκετό καιρό .Και το ήξεραν όλοι στο νησί γιατί είχε αλλού τα γραφεία... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#545835 Για τον δικό μου πάλι το έμαθα μετά από πολλά χρόνια, απλά πιτσιρικάς αναρωτιόμουν πως γινόταν να ξέρει την πλήρη οικογενειακή κατάσταση κάθε κοπέλας η φίλου μου.

< >