https://www.transitions.com/en-us/produ ... ansitions/
Προσπάθησα να βρω ίδιο σκελετό αλλά αν και τον έχουν στις λίστες (τιμές 100-130) πρακτικά έχει καταργηθεί. Τελικά βρήκα στο ebay έναν ίδιο σκελετό (σε άλλο χρώμα, μάλλον πιο συμπαθητικό) σε πολύ λογική τιμή (~50) από Γερμανία.
Ξέθαψα και κάτι μικρά κατσαβιδάκια και είμαι έτοιμος για τη μεταμόσχευση.
Απόφαση: τα επόμενα γυαλιά θα είναι χωρίς στηριγματάκια μύτης, κοκάλινα να μην αλλάζει το κεντράρισμα.
sknipper έγραψε:Απόφαση: τα επόμενα γυαλιά θα είναι χωρίς στηριγματάκια μύτης, κοκάλινα να μην αλλάζει το κεντράρισμα.
Αν δεν ειναι καλης ποιοτητας ο σκελετος η αν εχεις οξινο ιδρωτα θα χαλασουν και αυτα , διαλυονται στα εξ' ων συνετεθησαν σε 3-4 χρονια, ΚΑΙ δεν υπαρχουν ανταλλακτικα συνηθως.
Fiat Panda 7,6l/100km
ευτυχώς είχα αφήσει πιστωτικές κτλ σπίτι, αλλιώς θα έφευγε το 240αρι
(τα έιχαν έκπτωση από 320)η τύπισσα εκεί στο μαγαζί κατάλαβε γρήγορα ότι με νοιάζει ο καλός φακός και όχι σχέδια κτλ και άρχισε να μου βγάζει τα μεγάλα όπλα, με το ζόρι κρατιόμουν να μην γίνω γκεάκος
τα persol μου μου φαίνονταν τρώγλες συγκριτικά, κάποια στιγμή το ψήνω να τα τσιμπήσω πάντως
σήμερα πάντως που είπα να αφήσω γυαλιά σπίτι γιατί έλεγα ότι θα κρατήσει η συννεφιά έκανα άσχημα, πάλι έβγαλε ήλιο
Το θέμα είναι ότι έπαιζε έκπτωση εκείνη τη μέρα και από 320 τα έδινε 240 και δεν τα βλέπω αλλού τόσο χαμηλά
(Κάτι με τιτάνιο ήταν ή τα wiki wiki ή κάποιο αντίστοιχο μοντέλο)
Θα ξαναπεριμενω εκπτώσεις και βλέπω μετά την Πρωτοχρονιά νομίζω θα έχει πάλι
QsisVTS έγραψε:Θέλω να πάρω, αλλά θα κάνω λίγο υπομονή
Το θέμα είναι ότι έπαιζε έκπτωση εκείνη τη μέρα και από 320 τα έδινε 240 και δεν τα βλέπω αλλού τόσο χαμηλά
(Κάτι με τιτάνιο ήταν ή τα wiki wiki ή κάποιο αντίστοιχο μοντέλο)
Θα ξαναπεριμενω εκπτώσεις και βλέπω μετά την Πρωτοχρονιά νομίζω θα έχει πάλι
Μπες μεσα με 240 στο χερι και δεν θα σου πουνε οχι ουτε και τωρα.

QsisVTS έγραψε:πήγα το σάββατο να χαζέψω γυαλιά και δοκίμασα κάτι maui jim με σκελετό από τιτάνιο και αρρώστησα με τους φακούς![]()
ευτυχώς είχα αφήσει πιστωτικές κτλ σπίτι, αλλιώς θα έφευγε το 240αρι(τα έιχαν έκπτωση από 320)
η τύπισσα εκεί στο μαγαζί κατάλαβε γρήγορα ότι με νοιάζει ο καλός φακός και όχι σχέδια κτλ και άρχισε να μου βγάζει τα μεγάλα όπλα, με το ζόρι κρατιόμουν να μην γίνω γκεάκος
τα persol μου μου φαίνονταν τρώγλες συγκριτικά, κάποια στιγμή το ψήνω να τα τσιμπήσω πάντως
σήμερα πάντως που είπα να αφήσω γυαλιά σπίτι γιατί έλεγα ότι θα κρατήσει η συννεφιά έκανα άσχημα, πάλι έβγαλε ήλιο
Δύο σελίδες πίσω
εντάξει θα πάω, πλέον έχω ψηθεί άσχημα, απλά θέλω να περάσω μερικές μέρες λιτότητας πριν έχω ξανά εισροή χρήματος για πέταμα
έχω και επέτειο σύντομα για τα χίλια χρόνια αγάπης, ίσως τα πάρω δώρο