Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#544502 Άρα πλέον έχουμε νέες αφίξεις:
#koutoponiros
#pseftakos

Να τα μαζέψουμε κάπου μαζί με τα άλλα για να βολεύει το copy-paste:
#kargiolw
#etoimametraapookso
#vastasoible
#vastageroun
#baroufakis
#yourcontributionhere
:s_dance
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#544516 ^&^^
#ena_karo_malakies
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:http://www.kathimerini.gr/479123/articl ... sthn-asoee

Ομως, το παρεμπόριο είναι μόνο μία πλευρά του παζλ της παραβατικότητας στο οικοδομικό τετράγωνο της ΑΣΟΕΕ. Αλλα κομμάτια είναι η διακίνηση ναρκωτικών, οι κλοπές, ακόμη και ληστείες έχουν καταγραφεί. «Να πάρει μέτρα η διοίκηση του ιδρύματος και ο σύλλογος φοιτητών ώστε η σχολή να μην αξιοποιείται από μεγαλεμπόρους ναρκωτικών και εμπορευμάτων, που εκμεταλλεύονται και τους μετανάστες μικροπωλητές», αναφέρει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ), δίνοντας ένα στίγμα για όσα συμβαίνουν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Το ότι τώρα το πρόβλημα έφτασε στο απροχώρητο δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε κάποια χρόνια πριν και επίσης δεν σημαίνει το ότι υπήρχαν ένα μάτσο ηλίθιοι οι οποίοι ίσως και μέσα στην πηχτή βλακεία που τους δέρνει έκαναν τα πρωτοπαλίκαρα της μαφίας.

Τι να πω δηλαδή, ακόμα και εγώ που έχω τελειώσει Deree δεν γράφω τέτοιες παπάτζες Garland μου.
:(

Το να λες ότι πέριξ γινόταν εμπόριο ναρκωτικών από μικροπωλητές μαζί με τις μαιμούδες και τους κάλυπταν άτομα μέσα από το ίδρυμα όταν γινόταν ντου από την αστυνομία είναι Παραμύθα χειρίστου είδους. Για αυτό και βρήκες ένα μηδενικό από αυτή την κοτσάνα που πέταξες στην αρχή.
Που δεν είσαι αθώα περιστέρα, πέταξε ο ένας για άσυλο και πήγες να ψελλίσεις ότι τά χα καλύπτουν άτομα από την ΑΣΟΕΕ εμπόρους όταν επεμβαίνει η αστυνομία.
Τώρα αν το ΜΑΣ θεωρούσε τότε ότι η ΑΣΟΕΕ ήταν άντρο ναρκωτικών μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει την μυωπία του, όπως επίσης και ο ρεπόρτερ της Καθημερινής να τσεκάρει ποιος του μιλάει γιατί δεν είναι φοιτητική παράταξη το ΜΑΣ.

Ξεχνάς να μας πεις ότι τα ντου γίνονταν για παραεμπόριο, και πας να ταυτίσεις αυτούς που προστάτευαν μικροέμπορους μαϊμούδων με συνεργάτες εμπόρων ναρκωτικών.
Τόσο ξύπνιος. Άλλωστε ως γνωστόν για να πατάξεις τα ναρκωτικά κάνεις ντου ώστε να μην έχεις αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.
Aπόφοιτοι Deree και οι αστυνομικοί φαίνεται ή κάπου βρώμισε η παραμύθα με ιππικά και ντρόγκες μέσα σε λουι βιτόν.

Τώρα σίγουρα εμένα δε με κάνεις σοφότερο λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε τώρα, γιατί έχω γράψει ήδη τι συνέβαινε, πότε συνέβαινε και μάλιστα βλέποντας να εκτυλίσσεται όλο αυτό από α' χέρι.
Τώρα τα κοσμητικά επίθετα ξέρεις τι να τα κάνεις. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:^&^^
#ena_karo_malakies

Και πάντα ευγενέστατος. :metalo:
Για να διαγραφεί το μήνυμα ως απαράδεκτο, και μετά να σκούζει για λογοκρισία, ο γλυκούλης μου! :inlove:

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#544525 Garland μήπως είχες φάει τίποτα άριστες κλωτσές® σε καμιά συνέλευση από κανά άριστο ΔΑΠίτη και δεν ένιωθες;
:hmmm:

Λειτουργούσε το COMMERCIAL LAB από το 2012-3; Ναι
Πεταγόταν ομάδα υποστήριξης μέσα από το πανεπιστήμιο και κρυβόταν σε αυτό όταν έκανε ντου η αστυνομία; Ναι
Εκτός από Λουι Βιτό πουλούσαν και ντρόγκα (λίγη, πολύ, αρκετή); Ναι
Θα μου ζητήσεις τώρα λύγκα με στοιχεία για την προέλευση της ντρόγκας; Το μόνο σίγουρο

#aristes_klwtses
#rankings
#oute_sto_deree_tosh_malakia

ΥΓ: όλη αυτή η παπαρολογία μπας και κρύψεις το ότι 'μαχόμενες ομάδες αγωνιστικής |λογοκρισία|' έτρωγαν ξύλο για λογαριασμό της μαφίας νομίζοντας ότι 'μπολεμάνε κατεστημένο';
:vava:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#544530 Και φυσικά, όσο δεν τσιμπάει κανείς να "λογοκρίνει" αυτή την καταπληκτική επιχειρηματολογία και σπάνια εκφραστική δεινότητα, ανεβάζουμε την ένταση και τον πήχη και προσβάλουμε όλο και πιο πολύ.
:metalo: :ninja:

Textbook my Dear Watson! :s_drinks

Και είμαστε έτοιμοι για το σχετικό τσούξιμο, αν τολμήσει κάνας καψερός mod να εφαρμόσει τον κανονισμό... :s_sarcastic :s_wacko

(Απλά για να καταλαβαίνουν λίγο και οι υπόλοιποι τι τραβάει με κάποιους χρήστες η συντονιστική ομάδα... :vava: )
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#544531 Προτείνω να σβήσεις όσα γράφω και να αφήσεις τα ψέματα του Garland + πούλημα φτηνής εξυπνάδας.
Ακόμα πιο textbook για δεδομένα φόρουμ petrolheads.
:s_thumbsup

Όταν ο πόνος είναι φρέσκος πρέπει να καταναλώνεται άμεσα.
:superman:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#544536 Για ποιο λόγο να κάνω τον κόπο; Προτιμώ να αφήσω τον εμετούλη σου εδώ χύμα, για να εκτιμηθεί δεόντως απ' όλους.

Δεν βλέπω άλλον να πονάει ιδιαίτερα από του λόγου σου, νομίζω και ο Red Garland σε έχει επαρκώς γειωμένο για να ενοχλείται από όλα τα παραπάνω γραφικά και χιλιοειπωμένα.
:s_biggrin

Συνέχισε! :s_thumbsup :s_biggrin

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#544546 Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι εικόνα Πανεπιστημίου αυτή. Και δεν είναι άσχημα μόνο τα ναρκωτικά, είναι και η βρώμα, οι αφίσες, το παραεμπόριο, και η γενικότερη υποβάθμιση. Νομίζω πως τώρα απλά το ποτήρι ξεχειλίζει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#544549 Εγώ μια ζωή τις ίδιες γκρίνιες θυμάμαι. Αν τώρα έχει αλλάξει κάτι τελευταία, δεν γνωρίζω ποιοι μπορούν να μας το πουν.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ μια ζωή τις ίδιες γκρίνιες θυμάμαι. Αν τώρα έχει αλλάξει κάτι τελευταία, δεν γνωρίζω ποιοι μπορούν να μας το πουν.
:s_dunno

Anonymous Founder έγραψε:εμετούλη

Και το 2000 ας πούμε που πέρναγα από το χώρο (περαστικός γιατί εγώ είπαμε Deree) ντρόγκα πουλάγανε στην Αντωνιάδου και Λουι Βιτό. ΝΟΤ.

Έφαγες τις μάπες μαζεμένες στο τοπικό περί εγκληματικότητας και ήρθες να τριφτείς και δώθε.
:s_no
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#544642 :lipsealed:

https://www.newsit.gr/kosmos/metro-tou- ... o/2643374/