https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Λυπάμαι που στο χαλάω Βάγκνερ αλλά πρακτικά αυτό σημαίνει.Οτι όλος ο υπόλοιπος κόσμος ΔΕΝ έχει πρόβλημα, τουλάχιστον όχι τόσο μεγαλύτερο όσο από αυτά που θα αποκτήσει με αγορά modem router των 100 ευρώ ( μάντεψε πόσο πλήρωσε του παρόχου) και γλυκές αλχημείες για να δουλέψουν τα ρημαδια. Σκέψου τώρα συννενόηση στο σαπορτ της κοτε οταν έχεις ΆΛΛΟ ρούτερ .
g8777 έγραψε:Λυπάμαι που στο χαλάω Βάγκνερ αλλά πρακτικά αυτό σημαίνει.Οτι όλος ο υπόλοιπος κόσμος ΔΕΝ έχει πρόβλημα, τουλάχιστον όχι τόσο μεγαλύτερο όσο από αυτά που θα αποκτήσει με αγορά modem router των 100 ευρώ ( μάντεψε πόσο πλήρωσε του παρόχου) και γλυκές αλχημείες για να δουλέψουν τα ρημαδια. Σκέψου τώρα συννενόηση στο σαπορτ της κοτε οταν έχεις ΆΛΛΟ ρούτερ .
g8777 έγραψε:Άστοχο το παράδειγμα σου imho
Εγω ειχα την αισθηση οτι ειναι δεδομενο για τον καθε λογικο ανθρωπο αυτο που ειπα
Geo f1 έγραψε:Και ειμαι με το speedport + του ΟΤΕ. Υστερτει στο wifi αλλα γενικα είναι οκ.
Geo f1 έγραψε:Αυτό ακριβως!!
Να κατεβαινει η f1 σφαιρα!
Εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά
elteo έγραψε:Wagner669 έγραψε:g8777 έγραψε:Εχω ιντερνετ απο το 1988, ποτε μα ποτε δεν υπηρξαν προβληματα λογω μοντεμ. ΠΟΤΕ ΛΕΓΩ ΒΑΓΚΝΕΡ.![]()
![]()
![]()
Λες και θα στησει ο καθε φιτσουλας data center για να εχει modem σαν του γκεακου![]()
Βαγκνερ σε ανακαλω στην ταξη, μην επιμενεις, ειδαλλως θα φερω την Ταιλανδη εκει που μενεις.
Επειδή δεν έχεις ΕΣΥ πρόβλημα, δεν σημαίνει κ οτι ολος ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει προβλημα.
Και η λύση συνδέω το εμπορίου στου παρόχου πως γίνεται είπαμε; Αναλυτικά και λαϊκά παρακαλώ.![]()
Δουλεύει και όταν θα σε συνδέσουν voip?

NickTG έγραψε:Μπορεί επίσης να σημαίνει πως δεν μπορούν να καταλάβουν πως για το πρόβλημα που έχουν φταίει το modem.
George_Prix έγραψε:
Αστοχο?Εγω ειχα την αισθηση οτι ειναι δεδομενο για τον καθε λογικο ανθρωπο αυτο που ειπα
![]()
Αν θελεις να πας στη δουλεια σου, το Seicento θα σε παει. Αν θελεις να πας ασφαλεστερα, ταχυτερα, ανετοτερα, με θερμαινομενα καθισματα και κλιματισμο, ακουγοντας μουσικη (και οχι τριξιματα απο το αμαξι ή τον κινητηρα που ενω σερνεται κανει σαν αεροπλανο) και ολα αυτα με μικροτερες πιθανοτητες να μεινεις στο δρομο, παιρνεις κατι καλυτερο (ΑΝ το αντεχει η τσεπη σου φυσικα).
Ομοιως και με το router. Αν απλα θελεις να μπεις στο internet αντε και να κατεβασεις λιγα πραγματακια οτι και να σου δωσει ο ISP θα κανει δουλιτσα. Αν θελεις καλυτερο WiFi, καλυτερο QOS, Parental Control, πληρως παραμετροποίησημα Guest Networks, σταθερη λειτουργια χωρις μπουκωματα οταν το ζοριζεις και πολλα ακομα καλουδια, μπορεις να αγορασεις κατι καλυτερο (επισης ΑΝ το αντεχει η τσεπη σου φυσικα).
Το να πει καποιος "δε γουσταρω να δωσω ουτε ενα ευρω για router" ή "με τη χρηση που κανω το router του παροχου με καλυπτει" ειναι δεκτο. Το να λεμε ομως "κανενας δε χρειαζεται να αγορασει router του εμποριου" imho ειναι αστειο!
Scotch έγραψε:Αυτό εδώ το συστηματάκι τι λέει;

Wagner669 έγραψε:elteo έγραψε:Wagner669 έγραψε:g8777 έγραψε:Εχω ιντερνετ απο το 1988, ποτε μα ποτε δεν υπηρξαν προβληματα λογω μοντεμ. ΠΟΤΕ ΛΕΓΩ ΒΑΓΚΝΕΡ.![]()
![]()
![]()
Λες και θα στησει ο καθε φιτσουλας data center για να εχει modem σαν του γκεακου![]()
Βαγκνερ σε ανακαλω στην ταξη, μην επιμενεις, ειδαλλως θα φερω την Ταιλανδη εκει που μενεις.
Επειδή δεν έχεις ΕΣΥ πρόβλημα, δεν σημαίνει κ οτι ολος ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει προβλημα.
Και η λύση συνδέω το εμπορίου στου παρόχου πως γίνεται είπαμε; Αναλυτικά και λαϊκά παρακαλώ.![]()
Δουλεύει και όταν θα σε συνδέσουν voip?
Αν σου δωσουν VoIP router θα το κρατησεις ΜΟΝΟ για δυο πραγματα
Προσβαση στο internet και τηλεφωνια.
Θα συνδεσεις με ενα καλωδιο το ρουτερ που θα επιλεξεις να αγορασεις (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ NETGEAR) και θα συνδεσεις σε αυτο ολες τις ασυρματες και ενσυρματες συσκευες.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]