Κι εγώ έχω φέρει αρκετά απ'έξω και κλούβες και φορτηγά και μηχανήμα έργου.
Άλλα βγήκαν καλά, άλλα μπουρδέλα.
Και πήγα εγώ ο ίδιος μαζί με οδηγό-χειριστή να τα δούμε.
R21

red_monster έγραψε:Εποχές ΠΑΣΟΚ που έρχονταν τα atlas copco 2-2 από τους τυροκεφαλους
red_monster έγραψε:markvag έγραψε:
Προφανώς, με τίποτα μεταχειρισμένο
Γιατί αυτό ?
Επίσης, είναι (ως ένα βαθμό) λογικό πως ένα τέτοιο όχημα, που υπάρχει ως εργαλείο, να του πίνεις το αίμα. Από τη στιγμή που υπάρχει η λύση του leasing, δεν το συζητάω. Βγαίνει πολύ φθηνά για να αξίζει να μπλέξεις... nEK έγραψε:Opel combo λευκο επαγγελματικη αδεια. 1,3 diesel 75hp. 2009,2010 ετος κυκλοφοριας πρωτο χερι εγω.
140.000km, προσεγμενο και καθολου ζορισμενο με βαρη και τετοια. Φυλαξη σε κλειστο γκαραζ, αρχειο συντηρησεων και σερβις.
Θα το βγαλω προς πωληση το Δεκεμβρη, αν δεν βιασεσαι και ενδιαφερεσαι, σφυρα!
saxon_747 έγραψε:Βασικά, με ενδιαφέρουν 3 πράγματα:
1. Αξιοπιστία
2. Κόστος
3. Οικονομία καυσίμου
Ο 1,3d της FIAT είναι γνωστή ποσότητα. Επίσης, αν πας σε leasing, στα @@ σου η αξιοπιστία, η εταιρεία σου παρέχει και όχημα αντικατάστασης...
Εξαρτάται βέβαια και από εξοπλισμό και έκδοση (swb, lwb, υπερυψωμένο, κτλ...). Αν πας σε αγορά, νομίζω οι Γάλλοι και η Ιταλοί είναι φθηνοί...

red_monster έγραψε:Ε αφού είχατε δυο στη δουλειά με γυρισμένα κμ τα τυπικά συντηρημένα εισαγωγής είναι η εξαίρεση![]()
Οι σοβαροί μαντράδες αγοράζουν 200 leasing και τα πουλάνε όπως τους έρχονται.( στόλος Abb κλπ κλπ) Με γρατζουνιές, σπασμένα χερούλια κλπ. Ότι θα πετύχεις λεμόνια είναι στο προγραμμα. Όλα τα αλλά είναι υπερβολές χωρίς καμία βάση
Δύο Kangoo και ενα Movano. Τα Kangoo μπουρδελα, το Opel κελεπούρι.

Deleted User 1 έγραψε:Ακουσα διαφημιση για ατοκα προγραμματα σε Doblo και Fiorino.
< >
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]