Κι εμεις μια εποχη ειμασταν με 3 λαπτοπ, 3 κινητα, μπορει να εκλεβε και κανας γειτονας, κι ολα αυτα στο μοντεμ της πλακας.

George_Prix έγραψε:Και εγω θεμα εχω ρε γμτ. Απο τοτε που με γυρισανε σε voip και μου φορτωσανε απο τον ΟΤΕ το μουλαρι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i, τρομαζω να πιασω wifi απο τη μια ακρη του σπιτιου που βρισκεται το router στην αλλη ακρη του σπιτιου ή κατω στην αυλη. Με το παλιο router δεν ειχα κανενα θεμα...
elteo έγραψε:George_Prix έγραψε:Και εγω θεμα εχω ρε γμτ. Απο τοτε που με γυρισανε σε voip και μου φορτωσανε απο τον ΟΤΕ το μουλαρι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i, τρομαζω να πιασω wifi απο τη μια ακρη του σπιτιου που βρισκεται το router στην αλλη ακρη του σπιτιου ή κατω στην αυλη. Με το παλιο router δεν ειχα κανενα θεμα...
αυτό έχουμε όλοι
elteo έγραψε:George_Prix έγραψε:Και εγω θεμα εχω ρε γμτ. Απο τοτε που με γυρισανε σε voip και μου φορτωσανε απο τον ΟΤΕ το μουλαρι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i, τρομαζω να πιασω wifi απο τη μια ακρη του σπιτιου που βρισκεται το router στην αλλη ακρη του σπιτιου ή κατω στην αυλη. Με το παλιο router δεν ειχα κανενα θεμα...
αυτό έχουμε όλοι
καμπανιολο το σημα
dimviii έγραψε:elteo έγραψε:George_Prix έγραψε:Και εγω θεμα εχω ρε γμτ. Απο τοτε που με γυρισανε σε voip και μου φορτωσανε απο τον ΟΤΕ το μουλαρι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i, τρομαζω να πιασω wifi απο τη μια ακρη του σπιτιου που βρισκεται το router στην αλλη ακρη του σπιτιου ή κατω στην αυλη. Με το παλιο router δεν ειχα κανενα θεμα...
αυτό έχουμε όλοι
εγω με αυτο.καμπανιολο το σημα
![]()
Scotch έγραψε:Wagner669 έγραψε:Μπορεις να πας σε Access Point με PoE με 40€ ή 70€
Το συνδεεις με ενα καλώδιο στο ρουτερ σου
Δίνεις ίδια SSID και password, κρύβεις οσο πιο κομψά μπορείς το καλώδιο, δεν ξανασχολείσαι μεχρι να πέσουν οι τιμές των mesh-routers στα επίπεδα καλών PLC
Δηλαδή το access point θα βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο/ράφι με το modem αλλά παρ' όλα αυτά η tv θα έχει internet; Ενισχύει το σήμα δηλαδή;

Scotch έγραψε:@ Wagner: Να χτυπήσω τα devolo; Απ' ό,τι κατάλαβα δεν είναι τυχαία μάρκα. Η λύση access point πεθαίνει γιατί δεν παίζει η λύση καλώδιο σε άλλο δωμάτιο.
Άλλη περίπτωση, για άλλο χώρο:
Το router βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του σπιτιού και δίνει ενσύρματα σε 4 πρίζες/δωμάτια. Όμως, στο δωμάτιο που έχω το pc έχω και το Synology που δεσμεύει την πρίζα. Ποια οικονομική λύση προτείνεις για να έχω και τα δύο με καλώδιο; (τώρα αναγκαστικά έχω το pc με wi-fi)
@Chris: Thnx για τις πληροφορίες ;-)
< >

). Τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει να αργεί σε κάτι.
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]