- 16 Οκτ 2018, 13:59
οκ, αφού το βλέπεις έτσι ποιος είμαι εγώ να σου αλλάξω γνώμη..
να στο πω διαφορετικά πάντως χέστηκα να με κλέψουν στη ζυγαριά (που αν είσαι συχνός πελάτης σου δίνουν με ο,τι να ναι τιμές και στρογγυλοποιήσεις προς τα κάτω και πάρε και αυτά έξτρα κτλ ) όταν με 30 ευρώ σηκώνω όλη τη λαική, ας μου φάνε και ένα 2ευρω κλάιν
και φυσικά υπάρχει και το καλό κλίμα και η επαφή που έρχεσαι με τον κόσμο σε σχέση με την πιο απρόσωπη εξυπηρέτηση
αλλά αυτά είναι γούστα...
όσο για τη βρωμιά μου θύμισες την αδερφή μου που πάει και παίρνει έτοιμες κομμένες σαλάτες με γεύση χαρτί.. εγώ προτιμώ να κάθομαι να πλένω τα ζουζουνάκια και τα χώματα μόνος μου παρά να τρώω χαρτί
τίποτα (Σχεδόν, δεν είναι απόλυτο) από ότι βρίσκω στη λαική δεν το βρίσκω καλύτερο σε σούπερ, θες ξηροκάρπια, θες μέλια, ακόμα και ψάρια.. αυγά επίσης τεράστια διαφορά και είναι και πάμφθηνα
τη ντομάτα τη καλή εννοείται ότι θα την φάς από μποστάνι σπιτιού, αυτό δεν αλλάζει κανένας παραγωγός (εκτός ίσως αν μιλάμε για βιολογικά) δεν θα σου δώσει ντομάτα της προκοπής, αλλά γενικά δεν είναι εύκολη αυτή η πρόσβαση σε όλους
εγώ μόνο σε σωστό λάδι έχω πρόσβαση και δεν μπορώ να φάω εύκολα άλλα , βασικά δεν βάζω άλλα στο στόμα μου, αλλά αρκετοί λίγο πολύ έχουν κάτι είτε είναι κρασί, είτε ρακή (πράγματα επικίνδυνα να τα παίρνεις χύμα αν δε ξέρεις από πού ακριβώς είναι ) ή κρέατα.. αυτά μπορείς να τα βρεις στην ελλάδα, μπορεί και ο βέλγος να τα βρει στο βέλγιο ο,τι αντίστοιχο υπάρχει αλλά ο έλληνας στο βέλγιο δε νομίζω
και φυσικά εξαιρούμε το να είσαι απύθμενα πάμπλουτος και να πληρώνεις όσο όσο για τα καλύτερα από την άλλη άκρη του πλανήτη, μιλάμε για νορμάλ φάσεις. οι έλληνες στο φαγητό είναι σε πολύ καλή μοίρα
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς