Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#541521 Όντως! Τόσο χάλια τα πράγματα στα μεταχειρισμένα; Κανένα ΤΤ δεν πλησιάζει καν την Ζ4 σε οδική συμπεριφορά.
Καλύτερα να κοιτάξεις κάνα ΜΧ5 αντί για το ΤΤ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#541527 Εδώ είδα Elan 26 ετίας και μου τρέχαν τα σάλια στο ΤΤ θα κολλήσουμε ? :lol:

Μχ5 δεν χωράω καλά. Δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση με κλειστή την οροφή

Ότι ε85 είδα ήταν σαβουρίτσα. Πολλές διαρροές κολλημένα τμήματα κλπ κλπ. Αν περάσω τα 12+ αναλώσιμα θέλω και πίσω θέσεις έστω και τις αστείες του ΤΤ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#541534 Πολύ δύσκολα θα βρεις σοβαρό όχημα και μάλιστα τέτοιας ηλικίας και κατηγορίας. Μόνο από γνωστό ή αλλιώς κάνα τζακ ποτ. Κι εγώ κοιτάω διστακτικά τα μεταχειρισμένα μπας και βρεθεί καμιά ευκαιρία αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα.

Το ΤΤ είναι δύναμη στη ευθεία αλλά όταν έρθει η ώρα να στρίψει...κλάφτα χαράλαμπε. Είναι και οικονομικό βέβαια (συνάδελφος το χει σε cabrio στα 9λτ) και γενικά και από μοτέρ και από dsg είναι σχετικά αλεξίσφαιρο. Έχει τα παλιά που είχαν βγει σκυλιά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#541537 Στο δρόμο το ΤΤ είναι ένα λίγο καλύτερο Golf. Άρα, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν αξίζει τα λεφτά του. Το ΤΤ πρώτης γενιάς, ακόμη και σήμερα δείχνει σύγχρονο και πανέμορφο, παραμένει φυσικά ένα μετριότατο αυτοκίνητο στο δρόμο, βλέπε πάλι Golf-ω.
Εγώ θα πήγαινα μόνον σε τετρακίνητο ή σε πισωκίνητο. Κοινώς, δες πάλι BMW, κάνα Scoobi, κάνα Evo.
Το ΤΤ είναι λίγο φάση γοργόνα: καλό να το κοιτάς, άχρηστο από κει και μετά.
:whistlink: :s_dunno
Εννοείται, μένεις μακριά από DSG, γιατί αν σου κάτσει, θέλεις πολλά χιλιάρικα για επισκευή.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#541545 Είναι δεδομένο ότι το ζετόνι είναι σε άλλη λίγκα (ακόμα και το μικρό είναι απολαυστικό)

Είναι επίσης δεδομένο ότι είχε τα θεματάκια του τα οποία στο πέρασμα του χρόνου μεγεθύνθηκαν. (Αν υπάρχει διάθεση μπορώ να βάλω μερικές φωτογραφίες από "προσεκτικά συντηρημένα" που έχω ανα καιρούς επεξεργαστεί). Μπορεί να είμαι και περίεργος, δεν ξέρω :lol:

Ένα ΤΤ ΜΚ2 1.8 μου άφησε καλές εντυπώσεις. Το μεγαλύτερο διαφέρει σημαντικά ?

Εννοείται πως το ε85 παραμένει η Ν1 προτεραιότητα

Φτερούγες δεν μπορώ ούτε να αγοράσω ούτε να συντηρήσω :oops:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#541560 E βαλε φωτογραφιες να δουμε κι εμεις απο περιέργεια
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#541569 Υπάρχει διαθέσιμο ανοικτό ΤΤ Μκ2 2.0 200 PS, σε πολύ καλή κατάσταση, αν ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:Υπάρχει διαθέσιμο ανοικτό ΤΤ Μκ2 2.0 200 PS, σε πολύ καλή κατάσταση, αν ενδιαφέρει.

Θέλω 4θεσια διάταξη. Thanks Αλεξ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:

ενω μπορεις να συντηρησεις αουντι ας πουμε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Υπάρχει διαθέσιμο ανοικτό ΤΤ Μκ2 2.0 200 PS, σε πολύ καλή κατάσταση, αν ενδιαφέρει.

Θέλω 4θεσια διάταξη. Thanks Αλεξ

Παρακαλώ. :)
Το ανέφερα απλά επειδή κοιτούσες Ζ4.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:

ενω μπορεις να συντηρησεις αουντι ας πουμε :shifty:

:lol: :lol:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#541611 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:
3)dimi ΜΙΛΑ :s_cool

κατι τετοιο θα κοιταγα στη θεση του Ρεντ μανστερ.Τα ττ και τα ζ4 με τα μικρα μοτερ(μεχρι και 2,5 λιτρα) ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του συγκεκριμενου μεγκαν.Τα κατουραει και τα χεζει ταυτοχρονα.
Αυτοκινητο που δεν θα εχει προβλημα να ακολουθησει και φτερουγες σε οχι γλυστερα στριφτερα αλλα και απλωτα κομματια.
Πολυ λιγα χλμ,γκαραζωμενο,απο ''γνωστο'' εδω μεσα,μαμα κατασταση,εαν ισχυουν ολα αυτα ειναι καλη περιπτωση,με το απαραιτητο αρκετο ψαλιδι,γιατι νομιζω οτι ζηταει αρκετα,χωρις να το εχω ψαξει(μπορει να κανω και λαθος κιολας)
Για μερακληδες.Εχεις κατι ''ψαγμενο'',πολυ ικανο,και πολυ σπανιο.Το αντιθετο απο ττ και ζ4 δλδ.
viewtopic.php?f=19&t=2267

εδιτ εδω ενα συλλεκτικο που βγηκε σε 500 τεμαχια
https://www.car.gr/14482278-renault-meg ... ull-racing

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/14980066/
Άβαταρ μέλους
By Govus
#541621 "Κρατάνε" πολύ υψηλές τιμές (για τα φτωχομπινεδοΕΛ δεδομένα του 2018 :oops: ) τα συγκεκριμένα Megane RS, πόσο είχαν άραγε καινούρια :hmmm: ;

(αυτό το Red Bull είναι "ελληνικό" :hmmm: ; )