Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#41350 Νταξ ρε Νικο, ειπαμε δε θα το κυλησεις στα γυαλια το παιδι :help: (μετα τα 10 επιτρεπεται, γινεται κομμαντο) :lol:

Απλα αναφερω οτι εχω παρατηρησει την συμπεριφορα αυτη σε αρκετους γονεις. Τσαντιστηκα στο τραπεζι και πεταξα το πηρουνι κατω, εσκασα μπουκετο στον αδερφο μου και του ανοιξα τη μυτη, εσπασα κατι κλπ = ολα αντιμετωπιζονται με τον ιδιο τονο. Και μετα, οταν το αφεντικο του σπιτιου ηρεμησει και παιζει παραπερα, ακουγεται το χαμηλοφωνο "εχει πολυ ισχυρο χαρακτηρα, η δασκαλα μας ειπε με το μαλακο μπλα μπλα" κλπ. Yeah right, μονο το δικο σου ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#42168 Όσον αφορά βρισιές, με το που πήγε 1η δημοτικού ο μικρός μου ανηψιος εμπλουτισε απίστευτα το λεξιλόγιο.
Έπεσε συνδιασμενη προσπάθεια από μπαμπά, μαμά, παππού, γιαγιά και κάπως περιορίστηκε το φαινόμενο....

... Μέχρι να πάμε προχθές στον παιδίατρο. Εκεί ο γιατρός κάπου πόνεσε τον μικρό και άρχισε να φωνάζει κλαίγοντας με πίκρα και μαύρο δάκρυ :
"τώρα αν τον πω |λογοκρισία| θα έχω άδικοοοοο ; "
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#49284 Πωπωπω, φαντάσου να ήταν το δικό σου παιδί.... εδώ το ξένο και σε πιάνει λύσσα...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#53949 Περασαμε ομορφα σημερα στον Δαναο , στην παιδικη παρασταση "η Κυοκο στο κεντρο της γης".Ηταν η τελευταια τους παρασταση κ ηταν ολα πολυ ομορφα.Ολα τα πιτσιρικια περασαν ομορφα παρακολουθοντας μια ιστορια αγαπης μεταξυ 2 βατραχων.. :)
4 νεοι ηθοποιοι , πολυ ταλαντουχοι , σε εκαναν να αισθανθεις τοσο ζεστα..Ειχα καιρο να παω θεατρο και δη παιδικο, μιας κ εκατσε σχετικα καλα ο μικρος λεμε να το επαναλαβουμε.

Υ.γ
Αρνητικη εντυπωση μου εκανε το οτι μεταξυ 20-25 πιτσιρικιων παιζει να ημουν ο μοναδικος μπαμπας.. :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#54104 Οσοι δεν πηγατε να μην πατε στην snow-land στο ΟΑΚΑ.
Μας εφαγε ο μικρος να παμε αφου το βλεπει καθε φορα που εχει κολυμβηση και τον πηγαμε χτες.
7€ ανα ατομο για να κανει το παιδι 3 τσουληθρες με σαμπρελα, μιση ωρα παγοδρομιο, μια αναριχηση τοιχου 3 μετρων και ολα τα υπολοιπα να ειναι ηλεκτρονικα παιχνιδια και κατι σπιτακια για ζωγραφικη και τετοια ειναι ΠΟΛΛΑ !!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#54108 Μία από τα ίδια Νικόλα και για το christmas factory στο Γκάζι.. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#54111 Ωπ, για το Snowland λέγαμε να πάμε....θα δούμε πλέον....

Αν και δεν πήγα εγώ, η γυναίκα μου πήγε με τη μικρή, άκουσα πάντως υπερ-θετικά σχόλια για το Disney on Ice, καθώς είχαν και καλά εισιτήρια (τέρμα μπροστά στην 105) και οι μικρές (η δική μου και η βαφτιστήρα μας) ξετρελάθηκαν :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#54112 Ισως το μονο που αξιζει ειναι στο MEC Παιανιας, μονο ομως αν βρω εισιτηρια με εκπτωση, ειναι και μεσα και δεν παγωνεις γιατι χτες στο ΟΑΚΑ το δαγκωσαμε απο τον αερα παροτι ειχε 12 βαθμους η αισθηση ηταν αρκετα πιο κατω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#54118 Στο Mec πήγαμε πρόπερσυ , τρελές ουρές για να μπεις , δεν αξίζει νομίζω , κανά 2 φουσκωτά παιχνίδια , έναν τοίχο αναρίχχησης κ.λ.π βλακειούλες..
Δεν ξέρω τι ηλικία έχουν τα μικρά σου , αλλά γιατί δεν κοιτάς καμμιά παιδική παράσταση , (νομίζω ξεκίνησε και η φρουτοπία αυτές τις μέρες :lol: ) ?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
giannik1977 έγραψε:Στο Mec πήγαμε πρόπερσυ , τρελές ουρές για να μπεις , δεν αξίζει νομίζω , κανά 2 φουσκωτά παιχνίδια , έναν τοίχο αναρίχχησης κ.λ.π βλακειούλες..
Δεν ξέρω τι ηλικία έχουν τα μικρά σου , αλλά γιατί δεν κοιτάς καμμιά παιδική παράσταση , (νομίζω ξεκίνησε και η φρουτοπία αυτές τις μέρες :lol: ) ?

Ενα ταλιμπαν :lol: :inlove: 6,5 χρονων εχω. Θα τον παω και σε θεατρο, του αρεσει πολυ, αλλα επειδη ειναι ταλιμπαν :lol: :inlove: θελω να τον παω καπου να κανει πραγματα.
Ειδα στο MEC εισοδο 10€ για ολα τα παιχνιδια και οι γονεις 7€, εχει και μια κατηφορα που κανουν σκι! :lol:
Ευτυχως που εχει λεφτα απο τους παππουδες :lol: γιατι αλλιως...........
Άβαταρ μέλους
By gianik
Νίκος Παππάς έγραψε:Ενα ταλιμπαν :lol: :inlove: 6,5 χρονων εχω. ..... αλλα επειδη ειναι ταλιμπαν :lol: :inlove: θελω να τον παω καπου να κανει πραγματα...........................

εδώ είσαι !!! :lol:
(και θα αγαπάει εσένα πιο πολύ από την μαμα !! ) :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#54126 Αναλόγως που μένεις , γκούκλαρε paintball και διάλεξε.. :)

υ.γ
εγώ δεν ξέρω τπτ , αν μετά θέλει κάθε εβδομάδα να τον πηγαίνεις.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#54129 Ειδα ειναι ολα απο 7 ετων και πανω, αλλα θα τον παω καποια στιγμη να δει. Ειδα και στο Μαρουσι ενα που ειναι σχετικα κοντα, αλλα 25€ το ατομο ειναι καπως.