Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
trident1971 έγραψε:
Morx έγραψε:Καλησπερες.

Στο γκαραζ μου (30τμ), εχω 2 προβολεις αλογονου 200w εκαστος.
Ενα σε καθε μερια.

Σκεφτομαι να τους αντικαταστησω με LED για εξοικονομηση ενεργειας.
Υπαρχει καποιος δοκιμασμενος που να αποδιδει εξισου καλα με τους προβολεις που εχω?

Ειμαι περιεργος ποσο καινε οι προβολεις του γκαραζ, αρα και ποσο γρηγορα θα κανεις αποσβεση :hmmm:

Tο χειμωνα που ασχολουμαι με διαφορα μαστορεματα, περιπου 10-15 ωρες εβδομαδιαιως.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#538715 Κανενας που ξερει γραμματα :lol: να κανει τις πραξεις, γιατι εμενα δεν μου φαινεται και πολυ το "μεχρι 2 ωρες την ημερα το χειμωνα"
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#538721 @Morx εχω βαλει Osram R7S δεν θυμαμαι ποσα lumen ομως γτ παει και μισος χρονος. Υπερ ικανοποιημενος.
Εχω αλλαξει ολες τις λαμπες στους προβολεις περιμετρικα στο σπιτι. Ειδικα τις τελευταιες μερες που ο δημοτικος φωτισμος βγηκε εκτος λογω καιρου. Οι προβολεια δουλεψαν υπερωριες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Morx
#538736 Μαλλον αυτο θα κανω. Εαν καει ενας αλογονου τοτε θα αγορασω κατι σε LED.
Η 200watt αλογονου, με τι LED μπορει να συγκριθει; (Θερμο φως)

Στα σχεδια ειναι μια γωνια του γκαραζ καποια στιγμη να γινει Play room. Με καναπε 3θεσιο PS4 τηλεοραση και μικρο ψυγειακι για της μπυρες.
Μαστορεματα, gaming με φιλους οταν μαζευομαστε... και οι γυναικες επανω να κανουν τα δικα τους.
Σε αυτη την περιπτωση, μιλαμε για διπλασιες ωρες φωτισμου! Ειδικα το καλοκαιρι! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#540348 Το προβλημα ειναι οτι σε μενα και την γυναικα μου αρεσει το διαβασμα στο κρεβατι και οχι η τηλεοραση ,αν ο ενας θελει να κοιμηθει υπαρχει προβλημα ομως με το φως . Τοσα χρονια δεν εχω βρει λυση , σε σημειο να πηγαινω να κοιμαμαι σε αλλο κρεβατι αν θελω να διαβασω . Θα ηθελα φωτα σε στυλ προβαλεις που να εστιαζουν σε ενα σημειο και να μην διαχεεται το φως
Υπαρχει κατι τετοιο; εγω προσωπικα δεν εχω βρει .
Εσεις οι διαβαστεροι πως την παλευετε; Καμμια ιδεα;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#540349 Φωτάκι λεντ που πιάνει με μανταλάκι στο βιβλίο.

Ή φακό κεφαλής.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#540353 +1 και από εμένα, έχω πάρει από τα ΙΚΕΑ το κλιπακι με τα 8 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
g8777 έγραψε:+1 και από εμένα, έχω πάρει από τα ΙΚΕΑ το κλιπακι με τα 8 ευρώ.

και γω το εχω αλλά δεν με βολευει.

υπαρχουν γυαλια(πρεσβυωπιας) με ενσωματομενα λεντ.Τα εχω δει σε ενα φιλο μηχανικο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#540371 Εικόνα
http://www.safe-shop.gr/product/2026/gy ... light.html

καπου ειχα δει και καποια με μεσαια/μεγαλη σκαλα στην ενταση στα λεντ.