Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
25%
0
N/A
2
17%
2
17%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
25%
0
N/A
1
8%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#540191 Βεβαια μπορει να δειχνει οτι ο καθενας εχει προσωπικη ατζεντα και κλωτσαει τον κουβα με τα κακα στον "πισω". :iconcool:

Μεχρι και ο Λυκος βαρεθηκε και κατεβαινει για τουρισμο, ειδες hipsterια με το γυαλι; :s_laughat

Team orders before it was cool κιετς.
Άβαταρ μέλους
By g8777

Stavros Papaderos Τάκης Πουρναράκης ποιον βλεπεις για πολ ;
Manage
Like · Reply · 2d
Τάκης Πουρναράκης
Τάκης Πουρναράκης Stavros Papaderos Φέτελ

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
George_Prix έγραψε:1. Θεωρω οτι ειναι σαφες σε ποιον αναφερομαι οσον αφορα το λαθος. Στην "αγαπη" μου το Vettel τον οποιο μαλιστα ονοματισα στο μηνυμα μου. Αν θελεις να το παμε λιγο παραπερα, θεωρω οτι ενας καλυτερος οδηγος απο απο οτι ειναι ο Kimi στη βροχη θα μπορουσε να τσιμπησει μισο δευτερολεπτο και την 3η θεση απο το Verstappen. Αλλα δεν πιστευω οτι σημερα ο Kimi εκανε κακο γυρο και οταν εγραφα ειχα στο μυαλο μου το Vettel. Οπως και να εχει ακομα και να εξεφρασα λαθος αυτο που ειχα στο μυαλο μου, θα μπορουσες να απαντησεις πιο ευγενικα...

2. ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και εισαι 100% λαθος. Ο μεν Hamilton εκανε εναν ακομα αλανθαστο γυρο και ο δε Vettel εκανε ενα ακομα λαθος και ξεκιναει 9ος. Και οι δυο συμφωνουμε οτι με το λαθος της Ferrari δε θα μπορουσε να ξεκινησει πιο μπροστα απο την 3η-4η θεση, αλλα το λαθος της ομαδας δεν αποτελει αλλοθι για το λαθος που εκανε ο ιδιος ο Γερμανος (και το κραξιμο που του εριξα).

3. Στην πρωτη σου απαντηση ειπες το εξης:
Οι οδηγοί φταίνε που τους έβγαλαν με ενδιάμεσα ελαστικά στην αρχή του Q3

Εσυ που μιλας τοσο καλα τα Ελληνικα και κατηγορεις εμενα οτι τσουβαλιασα μαζι τους Kimi/Vettel, γιατι δεν ειπες:
"Ο Kimi δεν εκανε κανενα λαθος οπως ο Vettel οποτε καλυτερα να ξεχωρισουμε τις 2 περιπτωσεις."
Εκτος και αν το τσουβαλιασμα που εκανες και στους δυο, οφειλεται στο οτι δεν ειχες καταλαβει το οδηγικο λαθος του Vettel και νομιζες οτι και τους δυο τους εθαψε η ομαδα με τη στρατηγικη της :whistlink:

Καταρχάς με κουράζει τώρα αυτό με σπασμένα κουοταρίσματα και τις ιστορίες.
Και μάλιστα με έναν άνθρωπο που δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί τουλάχιστον ένα λάθος στην έκφραση του (πόσο μάλλον δε στην άποψη του) που αλλάζει άρδην το νόημα αυτών που ήθελε να πει (ή αυτών που θέλει να μας πείσει ότι ήθελε να πει). Αλλά τέλος πάντων ας απαντήσω τελευταία φορά.

1. Βέβαια και είναι σαφές σε ποιον, ή μάλλον σε ποιους αναφέρεσαι. Λες "ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ", οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αναφέρεσαι και στους 2.
Βέβαια εμείς έπρεπε να καταλάβουμε ότι αναφέρεσαι στον Φέττελ. LOL OK BRO. :lol:

2. Είπαμε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές (και όχι μόνοι οι καιρικές αν θες να πάμε και πιο πέρα τον συλλογισμό). Δε γίνεται να συγκριθούν οι 2 οδηγοί μεταξύ τους ΣΗΜΕΡΑ.
Και ο Μπότας αλάνθαστο γύρο έκανε και έγραψε και καλό χρόνο σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Άρα ο Μπότας είναι πιο χεράς και πιο "βρόχινος" από τον Φέττελ. Το γνωστό με τον αστυνόμο και το μπουζούκι. :dizzy:

3. Δεν είπα ότι μιλάω καλά ελληνικά, είπα ότι μπορώ να διαβάσω και να κατανοήσω ελληνικά. :iconcool:
Εγώ σχολίασα την στρατηγική της φερράρι, δεν έκρινα την επι μέρους απόδοση των οδηγών της ομάδας. Ούτε ντρέπομαι να πω ότι ο Φέττελ έκανε λάθος, όπως έκανε και ο Κίμι. Απλά του Γερμανού ήταν πιο μεγάλο.
Μην κρίνεις τα γραφόμενα των άλλων μόνο μέσα από το δικό σου πρίσμα. Φερράρι υποστηρίζω. Δεν είμαι ρουβίτσα κανενός οδηγού. :shifty:

Αλλά πάλι φαντάσματα κυνηγάς. Θέλεις να βγούμε και να πούμε πόσο δευτεράντζα είναι ο Φέττελ και πόσο χεράς είναι ο Χάμιλτον. Και ο Αλόνσο βεβάιως βεβαίως. :rtfm:
Κουράζεις. Τα λέγαμε. :s_bye :s_whiteflag
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 06 Οκτ 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:Ούτε ντρέπομαι να πω ότι ο Φέττελ έκανε λάθος, όπως έκανε και ο Κίμι. Απλά του Γερμανού ήταν πιο μεγάλο.

George_Prix έγραψε:Σε αυτα τα γλεντια αναφερομουνα. Οι οδηγοι της Ferrari πνιγηκαν σε μια κουταλια νερο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ οταν βρεχει. Και φυσικα δεν ειναι θεμα ατυχιας (της Ferrari) ή κωλοφαρδιας (των υπολοιπων) που εβρεξε οπως ελεγε παλιοτερα ο REALZEUS. Η βροχη ηταν, ειναι και θα παραμεινει για παντα το κριτηριο των καλων χεριων. Για αυτο ο Hamilton εχει παρει την pole στις τελευταιες 3512617 βροχινες κατατακτηριες και για αυτο βλεπουμε το Φετελακο να χανει τη μπαλα καθε φορα που βρεχει. :rtfm:

Στην ουσια το ιδιο πραγμα ειπαμε. Οτι και οι δυο δεν κανανε καλες κατατακτηριες. Στο οτι ο Vettel εκανε πολυ μεγαλυτερο λαθος επισης συμφωνουμε και για αυτο αναφερθηκα κυριως στο Γερμανο στο μηνυμα μου. Επισης θεωρω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα μπορουν να καταλαβουν το ποιος απο τους δυο οδηγους εκανε το μικρο και ποιος εκανε το χοντρο λαθος, οποτε δε θεωρησα απαραιτητο να πω ποσα κιλα |λογοκρισία| ηταν αυτη του Vettel και ποσα γραμμαρια του Kimi.

Το οτι εσενα σε τσιμπαει μια μυγα τσε-τσε καθε φορα που με βλεπεις να γραφω κατι και αρχισες τις αστειοτητες "αλλο αγωνα εβλεπες", "κανεις τον εξυπνο", "μας εχεις για |λογοκρισία|", "να παραδεχτεις το λαθος σου" μπα μπλα μπλα, ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ το οποιο πρεπει να το κοιταξεις. Ειδικος δεν ειμαι για να σου δωσω λυση, αλλα ειναι πασιφανες οτι εχεις καποιο θεμα.

Bayern7 έγραψε:Είπαμε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές (και όχι μόνοι οι καιρικές αν θες να πάμε και πιο πέρα τον συλλογισμό). Δε γίνεται να συγκριθούν οι 2 οδηγοί μεταξύ τους ΣΗΜΕΡΑ.

Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα το οποιο το θεωρω εντελως ασχετο. Τι διαφορετικο ειχε σημερα? Πιστα με ελαχιστη υγρασια που ολοι προσπαθουσαν να κανουν το καλυτερο δυνατο. Ε λοιπον για μια ακομα φορα ο Vettel εκανε λαθος. Εχασε ακομα και απο τον ομοσταβλο του τον Kimi (ας αναφερθω στον Kimi αν η μυγα τσε-τσε επιστρεφει οταν διαβαζεις το ονομα Hamilton) τον οποιο Kimi ειχε χαλαρα πριν αρχισουν οι ψιχαλες της βροχης. Τι διαφορα εχει σημερα ωστε να συγχωρησουμε το Vettel? Του Αγιου Σεβαστιανου ειναι?

Bayern7 έγραψε:Αλλά πάλι φαντάσματα κυνηγάς. Θέλεις να βγούμε και να πούμε πόσο δευτεράντζα είναι ο Φέττελ και πόσο χεράς είναι ο Χάμιλτον. Και ο Αλόνσο βεβάιως βεβαίως. :rtfm:
Κουράζεις. Τα λέγαμε. :s_bye :s_whiteflag

Να σου θυμισω μερικα πραγματα γιατι το μισος σε τυφλωνει και παραποιεις την αληθεια...
- Εχω μιλησει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορες για τον Alonso. Ειπα με το που γραφτηκα οτι ειμαι οπαδος του και ενα σμηνος μυγες τσε-τσε εμφανιστηκε στο petrolheads.gr. Μερικους καλους χρηστες ουτε που τους πλησιασαν οι μυγες και μερικους κολλημενους τους ταραζουν στα τσιμπηματα ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ.
- Δεν ξυπναω καθε πρωι σκεπτομενος "πως θα κραξω το Vettel σημερα". Αλλα οταν κανει ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ, θα το αναφερω. Ουτε θα πω "τι |λογοκρισία| ειναι στη Ferrari που τον υποστηριζουν" ουτε θα προσβαλω κανεναν. Απλα θα πω "την εκανε παλι ο Γερμανος". Θα το πω γιατι ετσι γουσταρω. Γιατι με φτιαχνει να τον κραζω. Και γιατι οποτε κανει λαθος ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ χωρις να φανω γραφικος. Αν εσυ και μερικοι αλλοι νομιζετε οτι θα κανει λαθη ο Vettel και δε θα τα αναφερω λυπαμαι αλλα θα σας στεναχωρησω.

Βεβαια αν εκανε ο Alonso 10 λαθη στη χρονια και ελεγα 10 φορες ολη τη χρονια "ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ" δε θα σε πειραζε ε? Ισα ισα που θα φανταζα και γαμω τα παιδια στα ματακια σου! Λυπαμαι αλλα ο Ισπανος κανει λαθη με το σταγονομετρο, τσακιζει τους ομοσταβλους και δε σας δινει τη χαρα να τον κραζετε τοσο συχνα. Απο την αλλη μερια ο Vettel που κανει λαθη αβερτα και τρομαζει να κερδισει (ή ενιοτε χανει κιολας) τον ομοσταβλο του δινει δικαιωματα για κραξιμο.

Bayern7 έγραψε:Κουράζεις. Τα λέγαμε.

Αν κουραζω εγω που απανταω με ευγενεια και επιχειρηματα, φαντασου ποσο κουραζεις εσυ που εισαι αγενης και χωρις επιχειρηματα!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#540229 Ο οποίος πάλι σήμερα ήταν εξωπραγματικός ΓουαιΒι. :omg:

Να κοίτα,το λέει καί μόνος του:

"Today, the balance was good, the lap was good," he said. "I was convinced when I crossed the line we could be in Q2 easily. It probably has been one of the best laps I did in my life at Suzuka.

"I saw the onboard in the engineers' room. If you have a chance, watch it. Because there is not 1mm in any corner, on entry, on exit, on the kerb.

"It was maximum risk."

:metalo: :metalo: :metalo:
https://www.motorsport.com/f1/news/alonso-did-not-leave-1mm-anywhere-for-p18/3190324/

Τυχεροί σήμερα όσοι τον είδαν να παίρνει την 18η θέση. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
George_Prix έγραψε:Αν κουραζω εγω που απανταω με ευγενεια και επιχειρηματα, φαντασου ποσο κουραζεις εσυ που εισαι αγενης και χωρις επιχειρηματα!

O pipinos θα ήταν περήφανος. :s_cry
Καλό βράδυ Γιώργο! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Βεβαια αν εκανε ο Alonso 10 λαθη στη χρονια και ελεγα 10 φορες ολη τη χρονια "ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ" δε θα σε πειραζε ε? Ισα ισα που θα φανταζα και γαμω τα παιδια στα ματακια σου! Λυπαμαι αλλα ο Ισπανος κανει λαθη με το σταγονομετρο, τσακιζει τους ομοσταβλους και δε σας δινει τη χαρα να τον κραζετε τοσο συχνα. Απο την αλλη μερια ο Vettel που κανει λαθη αβερτα και τρομαζει να κερδισει (ή ενιοτε χανει κιολας) τον ομοσταβλο του δινει δικαιωματα για κραξιμο.

g8777 έγραψε:Τυχεροί σήμερα όσοι τον είδαν να παίρνει την 18η θέση. :metalo:

Bayern7 έγραψε: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ειδες ποσο προβλεψιμος εισαι? Με εβγαλες αληθινο "πριν αλεκτωρ λαλησει τρις". Εγω μιλησα για το Vettel μονο οσες φορες εκανε λαθη και σου φανηκαν αισχρα αυτα που ειπα. Τα οποια ηταν απλα η αναφορα της πραγματικοτητας, κατι που ειδαμε ΟΛΟΙ. Εκτος αν νομιζεις οτι μονο οι Φερραρικοι εχουν δικαιωμα να επισημαινουν τα λαθη και οι υπολοιποι απαγορευεται να ξεστομιζουν κατι.

Ενω αυτο που ειπε ο g8777 που κραζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρις λογο τον Alonso, απλα γιατι μεσα στο κολλημενο του μυαλο νομιζει οτι ΜΟΝΟ Ο HAMILTON ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, σου φανηκε τοσο ξεκαρδιστικο αστειο...

Bayern7 έγραψε:Καλό βράδυ Γιώργο! :s_howdy

Καλο σου βραδυ και σενα. Ελπιζω το πρωι που θα εισαι ξεκουραστος να το "παρεις αλλιως" και να δεις οτι δεν ειπα κατι τοσο κακο. Ειπα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα με σενα (με διαφορετικα λογια) και μου εκανες μια επιθεση που δεν ηξερα απο που μου ηρθε.

REALZEUS έγραψε:Μπάγιερν, ξέρεις ποιος φταίει που ακόμα ασχολείται, έτσι; :whistlink:

Εγω ξερω οτι αν βαζεις καποιον στην ignore list τον αγνοεις πραγματικα. Αλλα δε σε βλεπω να το τηρεις. Ολο και κατι θα πετας που και που, γιατι θα με βλεπεις να γραφω πραγματα που σε πειραζουν και θα βραζεις στο ζουμι σου να απαντησεις εμμεσα ή αμεσα! Αλλα μην το κανεις. Δε μπορεις να με αντιμετωπισεις με επιχειρηματα και θα καταληξεις παλι σε υβρεις...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#540296 Ντωμεταξύ, κάτι για εξέλιξη του αγωνιστικού για το 2019 έχουμε εκεί στην σκουντέρω; :shifty:
Τουλάχιστον άλλες χρονιές είμασταν τελειωμένοι απο πιο νωρίς και έτσι ξεκινούσε και πιο νωρίς η προετοιμασία. :rtfm: :roll:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Ενω αυτο που ειπε ο g8777 που κραζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρις λογο τον Alonso, απλα γιατι μεσα στο κολλημενο του μυαλο νομιζει οτι ΜΟΝΟ Ο HAMILTON ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, σου φανηκε τοσο ξεκαρδιστικο αστειο...

Μια μικρη διορθωση. Δεν ειναι "οπαδοι", ειναι πιστοι και εγω ειμαι ο Κυρηκας της Αληθειας Του. :inlove: