Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
25%
0
N/A
2
17%
2
17%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
25%
0
N/A
1
8%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Ε ρε γλεντια. Αρχισε να βρεχει προς το τελος του Q2. Λογικα παει για βροχινο το Q3!

Σε αυτα τα γλεντια αναφερομουνα. Οι οδηγοι της Ferrari πνιγηκαν σε μια κουταλια νερο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ οταν βρεχει. Και φυσικα δεν ειναι θεμα ατυχιας (της Ferrari) ή κωλοφαρδιας (των υπολοιπων) που εβρεξε οπως ελεγε παλιοτερα ο REALZEUS. Η βροχη ηταν, ειναι και θα παραμεινει για παντα το κριτηριο των καλων χεριων. Για αυτο ο Hamilton εχει παρει την pole στις τελευταιες 3512617 βροχινες κατατακτηριες και για αυτο βλεπουμε το Φετελακο να χανει τη μπαλα καθε φορα που βρεχει. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#540129 Καλα το μσημερινο δεν εχει να κανει ουτε με την ατυχια ουτε με τα χερια. Ηταν για αλλη μια φορα καταθεση διαπιστευτηριων της ανικανοτητας/σαπιλας/αρρωστιας που αναδυεται απο το γκαραζ της Φερραρι.

Corto εμενα με ξερεις, δεν ειμαι ο τυπος που ριχνω αλατι στις πληγες. :s_yes

Απλα, Lewis Hamilton=ΠΑΟΚ.
:shifty:

ΑΧ ΔΙΑΚΟΜ' :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By fokion
#540132 Τελειωσε το 2018.... Ανετως πλεον ο Μποττας μπορει να κερδίσει τους υπολοιπους με τον Λουη 2ο να ρεφαρουν
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
George_Prix έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ε ρε γλεντια. Αρχισε να βρεχει προς το τελος του Q2. Λογικα παει για βροχινο το Q3!

Σε αυτα τα γλεντια αναφερομουνα. Οι οδηγοι της Ferrari πνιγηκαν σε μια κουταλια νερο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ οταν βρεχει. Και φυσικα δεν ειναι θεμα ατυχιας (της Ferrari) ή κωλοφαρδιας (των υπολοιπων) που εβρεξε οπως ελεγε παλιοτερα ο REALZEUS. Η βροχη ηταν, ειναι και θα παραμεινει για παντα το κριτηριο των καλων χεριων. Για αυτο ο Hamilton εχει παρει την pole στις τελευταιες 3512617 βροχινες κατατακτηριες και για αυτο βλεπουμε το Φετελακο να χανει τη μπαλα καθε φορα που βρεχει. :rtfm:

Τι γράφεις; :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άλλον αγώνα είδες; Ή μήπως δεν το είδες καν και διάβασες μόνο τα αποτελέσματα;
Οι οδηγοί φταίνε που τους έβγαλαν με ενδιάμεσα ελαστικά στην αρχή του Q3?
Ότι να ναι ρε πστη μου.

Εκεί στο pitwall μιλάμε θέλουν όλοι σούτια. :thumbsdown:
Άλλο ένα Σ/Κ ξεφτίλας.
O Camilleri που είναι; Διαπομπεύουν όλα τα μέσα τη φερράρι με την ιστορία με τον 2ο σένσορα υπονοώντας ότι ήταν παράνομη και στην διοίκηση κοιμούνται. Μόνο κάτι πήγε να ψιθυρίσει ο νιαουρίτσιο. Τραγωδία.
Ακέφαλη η εταιρία......
Marchionne θα λέμε και θα κλαίμε μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:Τι γράφεις; :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άλλον αγώνα είδες; Ή μήπως δεν το είδες καν και διάβασες μόνο τα αποτελέσματα;
Οι οδηγοί φταίνε που τους έβγαλαν με ενδιάμεσα ελαστικά στην αρχή του Q3?

Τον ιδιο αγωνα βλεπαμε. Απλα εσυ δε δειχνεις να τον καταλαβες.

Φυσικα δε φταινε οι οδηγοι της Ferrari για το λαθος της ομαδας. Και μετα αλλαξανε παλι λαστιχα και βαλανε τα σωστα. Αλλα ενω ο Kimi εκανε 1" αργοτερο χρονο στο Q3 απο οτι εκανε στο Q2 (και ξεκιναει στη σχετικα αξιοπρεπη 4η θεση), o Vettel λογω λαθους στο γρηγορο γυρο του εκανε 4" χειροτερο γυρο σε σχεση με το Q2 και ξεκιναει 9ος.

Τι ακριβως δυσκολευεσαι να καταλαβεις?

Bayern7 έγραψε:Ότι να ναι ρε πστη μου.

Μεσα απο το στομα μου το πηρες :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#540162 Διάβασε το αρχικό πόστ σου στο οποίο απάντησα. Δεν είσαι έξυπνος εσύ και μαλάκες εμείς. Ξέρουμε και να διαβάζουμε και να κατανοούμε τι διαβάσαμε.
Είπες επακριβώς (παραθέτω) "Οι οδηγοι της Ferrari πνιγηκαν σε μια κουταλια νερο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ οταν βρεχει" άρα τους έβαλες και τους 2 (Κιμι και Φέτελ) στο ίδιο σακί.
Τώρα λες ότι ο Κίμι κάτι έκανε παρά το λάθος της ομάδας, και πνίγηκε στην κουταλιά του νερού μόνο ο Φέττελ. Αποφάσισε.

Και στη συνεχεία κάνεις σύγκριση ανάμεσα σε Χάμιλτον Φέττελ (παραθέτω πάλι τα γραφόμενα σου) "Για αυτο ο Hamilton εχει παρει την pole στις τελευταιες 3512617 βροχινες κατατακτηριες και για αυτο βλεπουμε το Φετελακο να χανει τη μπαλα καθε φορα που βρεχει"
Που εδώ κάνεις ευθεία σύγκριση ανάμεσα σε Φέττελ και Λούις που σήμερα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ γιατί κάνανε τους χρόνους τους υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες.
Πρόσεξε δε λέω ότι διαφωνώ γενικά για χέρια και βρεγμένα και τα ρέστα, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ.

Αρα φίλε μου καμία σχέση αυτό που μου απάντησες με αυτό που έγραψες στο αρχικό σου μήνυμα.
Ας παραδεχτούμε ότι εκφράστηκες λάθος, ότι άλλα ήθελες να γράψεις και άλλα έγραψες και ας πάμε παρακάτω. :iconcool:
Οπότε εγώ δε δυσκολεύομαι να καταλάβω τίποτα. Εσύ δυσκολεύεσαι πασιφανώς να εκφραστείς. Να βγάλεις στο "χαρτί" αυτά που έχεις στο μυαλό σου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#540164 Συμφωνω με Μπαγιερ. Αληθεια Μπαγιερ, ειδες σε καποια φαση τον Μαουριτσιο μολις καταλαβαν την |λογοκρισία| με τα ελαστικα; Καρελια κασετινα δεν ηταν το πακετο;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Συμφωνω με Μπαγιερ. Αληθεια Μπαγιερ, ειδες σε καποια φαση τον Μαουριτσιο μολις καταλαβαν την |λογοκρισία| με τα ελαστικα; Καρελια κασετινα δεν ηταν το πακετο;

Εικόνα

Λευκή κιόλας. Ούτε καν χρυσή... Θλίψις! :(

Πάντως για το ότι τους βγάλανε με τα πράσινα, παρά το bad call όπως αποδείχτηκε, μπορώ να δω μια λογική πίσω από αυτό.
Την εξής: σου λένε στα ίσα, ίδια λάστιχα ίδιες συνθήκες, δε μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Πάμε για την "έκπληξη" να είναι πιο βρεγμένη η πίστα σε κάποια κομμάτια, ή έστω να αρχίσει να βρέχει δυνατότερα μέχρι να κάνουν τον γύρο εξόδου, και το ιδανικό λάστιχο να είναι το ενδιάμεσο. Έτσι ώστε μέχρι να γυρίσουν στα pits οι Μερτσέντες για να αλλάξουν λάστιχα (να κάνουν άλλο ενα outlap) η πίστα να είναι τόσο βρεγμένη ώστε να μη δίνει καλύτερους χρόνους.
Βέβαια στην πορεία στράβωσε, αν είχαμε κάνει έστω το 4-5, θα τη βλέπαμε με άλλο μάτι την όλη φάση.
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 06 Οκτ 2018, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#540171 Οπως τα λεει ο Μπαγιερν.
Νομιζω οτι σωστα δοκιμασαν. Και κακως τους βριζετε.
Ηξεραν μετα βεβαιοτητος οτι θα ηταν τριτοτεταρτοι και ειπαν να ρισκαρουν μπας και πιασει γρηγορα η βροχη και πλεονεκτουν εχοντας περισσοτερο χρονο στη διαθεση τους.
Δεν τους βγηκε διοτι καθυστερησε καπως η βροχη αλλα κυριως γιατι εκανε λαθος ο φετελ.
Αλλιως ακομα και ετσι, θα ηταν τι ειχαμε τι χασαμε!
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 06 Οκτ 2018, 12:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#540172 Αυτα τα ειχανε προσπαθησει και παλια και μετα τα χρεωνανε στον Σαγωνια. :iconcool:

Απο εκει να καταλαβεις. Σα να παρεις τον Λεμονη προπονητη και να σου φερει τον Μητρογλου. Αυτος θα φταιει ή αυτοι που του δωσανε το ΟΚ;

Ξεκαθαρα ηλιθια πρακτικη, απορροια του πανικου στην Σκουντερω και της στρατηγικης "γιουργια" στους τελευταιους αγωνες.
(Παλι καλα που πηρε και ενα σετ σοφτ ο Φετελλακος για την Ιαπωνια). Εδω εφτασε να κανει αντιπολιτευση μοναχα ο Χορνερακος στην Μερκ, τι να λεμε τωρα. Οι αλλοι παιζουν το House of Cards.

Δεν το πιστευα πριν λιγο καιρο αλλα δεν τα βλεπω καλα τα κατσαρολια του Σαγωνια. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:Διάβασε το αρχικό πόστ σου στο οποίο απάντησα. Δεν είσαι έξυπνος εσύ και μαλάκες εμείς. Ξέρουμε και να διαβάζουμε και να κατανοούμε τι διαβάσαμε.

Ας ξεκινησω απο το σημαντικοτερο. Απο τη μερα που γραφτηκα εδω μεσα, ποτε δεν εκανα τον εξυπνο. Λεω απλα την αποψη μου και οι περισσοτεροι σας (βαζω και σενα μεσα για πολλες φορες το εχεις κανει) μου απαντατε με απιστευτη αγενεια.

Bayern7 έγραψε:Είπες επακριβώς (παραθέτω) "Οι οδηγοι της Ferrari πνιγηκαν σε μια κουταλια νερο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ οταν βρεχει" άρα τους έβαλες και τους 2 (Κιμι και Φέτελ) στο ίδιο σακί.
Τώρα λες ότι ο Κίμι κάτι έκανε παρά το λάθος της ομάδας, και πνίγηκε στην κουταλιά του νερού μόνο ο Φέττελ. Αποφάσισε.

Θεωρω οτι ειναι σαφες σε ποιον αναφερομαι οσον αφορα το λαθος. Στην "αγαπη" μου το Vettel τον οποιο μαλιστα ονοματισα στο μηνυμα μου. Αν θελεις να το παμε λιγο παραπερα, θεωρω οτι ενας καλυτερος οδηγος απο απο οτι ειναι ο Kimi στη βροχη θα μπορουσε να τσιμπησει μισο δευτερολεπτο και την 3η θεση απο το Verstappen. Αλλα δεν πιστευω οτι σημερα ο Kimi εκανε κακο γυρο και οταν εγραφα ειχα στο μυαλο μου το Vettel. Οπως και να εχει ακομα και να εξεφρασα λαθος αυτο που ειχα στο μυαλο μου, θα μπορουσες να απαντησεις πιο ευγενικα...

Bayern7 έγραψε:Και στη συνεχεία κάνεις σύγκριση ανάμεσα σε Χάμιλτον Φέττελ (παραθέτω πάλι τα γραφόμενα σου) "Για αυτο ο Hamilton εχει παρει την pole στις τελευταιες 3512617 βροχινες κατατακτηριες και για αυτο βλεπουμε το Φετελακο να χανει τη μπαλα καθε φορα που βρεχει"
Που εδώ κάνεις ευθεία σύγκριση ανάμεσα σε Φέττελ και Λούις που σήμερα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ γιατί κάνανε τους χρόνους τους υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες.
Πρόσεξε δε λέω ότι διαφωνώ γενικά για χέρια και βρεγμένα και τα ρέστα, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ.

ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και εισαι 100% λαθος. Ο μεν Hamilton εκανε εναν ακομα αλανθαστο γυρο και ο δε Vettel εκανε ενα ακομα λαθος και ξεκιναει 9ος. Και οι δυο συμφωνουμε οτι με το λαθος της Ferrari δε θα μπορουσε να ξεκινησει πιο μπροστα απο την 3η-4η θεση, αλλα το λαθος της ομαδας δεν αποτελει αλλοθι για το λαθος που εκανε ο ιδιος ο Γερμανος (και το κραξιμο που του εριξα).

Bayern7 έγραψε:Αρα φίλε μου καμία σχέση αυτό που μου απάντησες με αυτό που έγραψες στο αρχικό σου μήνυμα.
Ας παραδεχτούμε ότι εκφράστηκες λάθος, ότι άλλα ήθελες να γράψεις και άλλα έγραψες και ας πάμε παρακάτω. :iconcool:
Οπότε εγώ δε δυσκολεύομαι να καταλάβω τίποτα. Εσύ δυσκολεύεσαι πασιφανώς να εκφραστείς. Να βγάλεις στο "χαρτί" αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Στην πρωτη σου απαντηση ειπες το εξης:
Οι οδηγοί φταίνε που τους έβγαλαν με ενδιάμεσα ελαστικά στην αρχή του Q3

Εσυ που μιλας τοσο καλα τα Ελληνικα και κατηγορεις εμενα οτι τσουβαλιασα μαζι τους Kimi/Vettel, γιατι δεν ειπες:
"Ο Kimi δεν εκανε κανενα λαθος οπως ο Vettel οποτε καλυτερα να ξεχωρισουμε τις 2 περιπτωσεις."
Εκτος και αν το τσουβαλιασμα που εκανες και στους δυο, οφειλεται στο οτι δεν ειχες καταλαβει το οδηγικο λαθος του Vettel και νομιζες οτι και τους δυο τους εθαψε η ομαδα με τη στρατηγικη της :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By sprsk
#540186 Ότι νάνε ... είναι αυτά που διαβάζω ... ούτε τα πιτ της Ferarri τέτοιο χάλι :lol:

α) Ποιος εγκέφαλος είχε την εκπληκτική ιδέα να τους βάλει μέσα με inter και τους 2 και μάλιστα πρώτους.
ώρε γλέντια ...
β) S.V 2 λάθη στην ίδια κλειστή αργή στροφή ?
γ) πολύ πίσω σε απόδοση ο K.R ( μπορεί να δικαιολογηθεί σε κάποιο βαθμό )
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#540187 Συμφωνώ με αυτά που λέει ο Bayern, πήραν ένα ρίσκο, το οποίο τελικά δεν ήταν και τόσο τραγικό, η βροχή όντως ήρθε, αλλά τρία λεπτά αργότερα ξέρω γω. Για αυτά τα τρία λεπτά τώρα η Ferrari μπορεί να είχε το 1-2 και να μιλούσαμε για μάγους της στρατηγικής.

Απλώς είναι και αυτή η υπερβολή που μας πιάνει κάθε φορά που κάνει λάθος η Ferrari: Οι εχθροί της τρελαίνονται να τη θάβουν, οι φίλοι της αρχίζουμε τη μίρλα και τη γκρίνια και όλοι μαζί αναπολούμε τις εποχές που τις αποφάσεις στο pitwall τις έπαιρνε ο Brawn...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sparticle έγραψε:Συμφωνώ με αυτά που λέει ο Bayern, πήραν ένα ρίσκο, το οποίο τελικά δεν ήταν και τόσο τραγικό, η βροχή όντως ήρθε, αλλά τρία λεπτά αργότερα ξέρω γω. Για αυτά τα τρία λεπτά τώρα η Ferrari μπορεί να είχε το 1-2 και να μιλούσαμε για μάγους της στρατηγικής.

Απλώς είναι και αυτή η υπερβολή που μας πιάνει κάθε φορά που κάνει λάθος η Ferrari: Οι εχθροί της τρελαίνονται να τη θάβουν, οι φίλοι της αρχίζουμε τη μίρλα και τη γκρίνια και όλοι μαζί αναπολούμε τις εποχές που τις αποφάσεις στο pitwall τις έπαιρνε ο Brawn...

Ακομα και εγω που θεωρουμαι "εχθρος" της Ferrari, προσπαθω να ειμαι δικαιος και για αυτο δεν εκραξα για την περιεργη στρατηγικη της ομαδας γιατι αυτο που ειπαν οι REALZEUS και Bayern7 εχει λογικη. Εφοσον δεν ειχαν να χασουν τιποτα και ηταν αρκετα πισω, σκεφτηκα οτι ριξαν μια ζαρια μπας και τους πιασει...

Αλλα μολις διαβασα το εξης:

Arrivabene says "unacceptable" tyre call lacked "common sense"

https://www.motorsport.com/f1/news/arri ... n/3190255/

Που δειχνει οτι δεν ειχαν το σκεπτικο που αναφεραμε (οτι "δεν εχω να χασω τιποτα οποτε ας τζογαρω") αλλα ηταν ενα κανονικοτατο λαθος!