- 06 Οκτ 2018, 12:33
Διάβασε το αρχικό πόστ σου στο οποίο απάντησα. Δεν είσαι έξυπνος εσύ και μαλάκες εμείς. Ξέρουμε και να διαβάζουμε και να κατανοούμε τι διαβάσαμε.
Είπες επακριβώς (παραθέτω) "Οι οδηγοι της Ferrari πνιγηκαν σε μια κουταλια νερο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ οταν βρεχει" άρα τους έβαλες και τους 2 (Κιμι και Φέτελ) στο ίδιο σακί.
Τώρα λες ότι ο Κίμι κάτι έκανε παρά το λάθος της ομάδας, και πνίγηκε στην κουταλιά του νερού μόνο ο Φέττελ. Αποφάσισε.
Και στη συνεχεία κάνεις σύγκριση ανάμεσα σε Χάμιλτον Φέττελ (παραθέτω πάλι τα γραφόμενα σου) "Για αυτο ο Hamilton εχει παρει την pole στις τελευταιες 3512617 βροχινες κατατακτηριες και για αυτο βλεπουμε το Φετελακο να χανει τη μπαλα καθε φορα που βρεχει"
Που εδώ κάνεις ευθεία σύγκριση ανάμεσα σε Φέττελ και Λούις που σήμερα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ γιατί κάνανε τους χρόνους τους υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες.
Πρόσεξε δε λέω ότι διαφωνώ γενικά για χέρια και βρεγμένα και τα ρέστα, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ.
Αρα φίλε μου καμία σχέση αυτό που μου απάντησες με αυτό που έγραψες στο αρχικό σου μήνυμα.
Ας παραδεχτούμε ότι εκφράστηκες λάθος, ότι άλλα ήθελες να γράψεις και άλλα έγραψες και ας πάμε παρακάτω.

Οπότε εγώ δε δυσκολεύομαι να καταλάβω τίποτα. Εσύ δυσκολεύεσαι πασιφανώς να εκφραστείς. Να βγάλεις στο "χαρτί" αυτά που έχεις στο μυαλό σου.