axel12p έγραψε:Υποδοχές για τον καθρέφτη θα ψάξω και θα βάλω. Το θέμα είναι αν τα ουπάτ για την γυψοσανίδα μπορούν να πιάσουν όπου να είναι ή πρέπει να πιάσουν σε κάποιο σημείο του μεταλλικού σκελετού. Στο σημείο που θέλω να τον τοποθετήσω, δεν το βλέπω να περνάει το μεταλλικό πλαίσιο από πίσω και φοβάμαι μη βάλω τα ουπάτ και φύγει ο καθρέφτης με τα ουπάτ μαζί!
Chris έγραψε:Μεταλλικο σκελετο χρειαζεται να πετυχεις για να κρεμασεις καμια 60αρα τηλεοραση, για καθρεφτη αρκουν τα ουπα που ειπαν οι προηγουμενοι.
Εγω παντως πηρα βαση εδαφους για την τιβι, αφου πετυχα αυτο καπου:
Δεν το εψαξα περαιτερω ομολογουμενως. Σκεφτηκα better safe than sorry, σκεφτηκα πως αντε να βρισκω το μεταλλο, κι αμα το μεταλλο δεν ειναι εκει που θελω να την κρεμασω, κλπ κλπ, και εβαλα εδαφους
pro έγραψε:Chris έγραψε:Μεταλλικο σκελετο χρειαζεται να πετυχεις για να κρεμασεις καμια 60αρα τηλεοραση, για καθρεφτη αρκουν τα ουπα που ειπαν οι προηγουμενοι.
https://i.redd.it/umfh3wa2f28z.jpg
Αυτό αφενός δεν μου μοιαζει για γυψοσανιδα και αφετερου πρεπει να την πατησε γιατι ειχε την τιβι σε αποσταση απο τη βαση (μεσω βραχιονα).
stavrosg έγραψε:pro έγραψε:Chris έγραψε:Μεταλλικο σκελετο χρειαζεται να πετυχεις για να κρεμασεις καμια 60αρα τηλεοραση, για καθρεφτη αρκουν τα ουπα που ειπαν οι προηγουμενοι.
https://i.redd.it/umfh3wa2f28z.jpg
Αυτό αφενός δεν μου μοιαζει για γυψοσανιδα και αφετερου πρεπει να την πατησε γιατι ειχε την τιβι σε αποσταση απο τη βαση (μεσω βραχιονα).
Αυτό είναι MDF , το οποίο αποδυναμώθηκε με το τρύπημα και δεν κατάφερε να κρατήσει το βάρος της TV. Όπου για TV σε γυψοσανίδα οπωσδήποτε θα επιδιώκαμε την στήριξη στον σκελετό από πίσω.

εγκρινει και δεν κοιταξε την αγορα με μισο ματι.Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]