Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#539213 Μπλε σαν του Zeus.

elteo έγραψε:Μπορεί να θέλει να κουβαλά ποδήλατα. Οι βάσεις για κοτσαδορο είναι ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς τους.

Ίσως γιατί έχει 2 πιτσιρίκια. Εγώ σκέφτηκα και κάνα τσοχόσπιτο γιατί είναι ξένος κι αυτοί το χουν με τα τροχόσπιτα.

Τέσπα το θέμα είναι να το βάλω στο χέρι να δω τι λένε τα 310hp του. Εν καιρώ...
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 02 Οκτ 2018, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#539215 Πόσο πήγε ο κοτσαδόρος;
Συμφωνώ απόλυτα με elteo.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Ημι-αυτόματος κοτσαδόρος με δυνατότητα
έλξης 2.100 kg για τον κινητήρα Τ8 και
2.400 kg για τους υπόλοιπους κινητήρες.

1028 945,00 € 226,80 € 393,12 € 1.564,92 €
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Deleted User 1 έγραψε:Παρήγγειλα για συνάδελφο XC60 Τ6 R-Design με:

1) αερανάρτηση (πανάκριβη...3200€)
2) pdc μπρος πίσω
3) φιμέ
4) 21" 255/40/21 (2.700€ επίσης πανάκριβες χωρίς λόγο)
5) κοτσαδόρο :dizzy: (τι σκάτα θα τον κάνει δεν ξέρω, σκάφος δεν έχει πάντως)
6) Versatility pack
7) Business Connect
8) Intellisafe Pro (ωραίο πακέτο και σε λογική τιμή)
9) Light pack (περιλαμβάνει full LED-ηλεκτροχρωμικούς ολούθε μέσα έξω)

Τελική τιμή: 77.600€

Συνολικά νομίζω πολύ καλή τιμή. Το αντίστοιχο Q5 ή X3 και με καμιά 50αρια λιγότερα άλογα, βγαίνουν άνω των 85Κ.

Προσωπικά θα το άφηνα με τις 19αρες και τη συμβατική ανάρτηση και θα έβαζα πανοραμική, 4zone clima και 360 καμερα.

Βγαλε το 1,3&5, μειον και τους εμπρος αισθητηρες και προσθεσε Xenium pack με 360, ηχομονωτικα παραθυρα, Bowers&Wilkins, winter pack με ηλεκτρικα ρυθμιζομενα καθισματα εμπρος, συναγερμο και paddles και ειμαστε στα ιδια...Επομενως ή δεν σου εδωσαν τοσο καλη τιμη ή εχουν αυξησει τις τιμες, κατι που μου ειχαν πει αλλωστε γιατι θα εβαζαν στανταρ το Volvo On Call (ηταν σε καποιο πακετο δεν θυμαμαι ποιο)...ποσο εχει αρχικη το Τ6 και το D5 σημερα? Οταν το παρηγγειλα εγω το D5 ηταν κατα 19 ευρώ φθηνότερο :svivhaha: απο το Τ6 στην έκδοση RDesign

Το πιο χτυπητα ακυρο παντως που εχει βαλει ειναι τα φιμε που μονο privacy προσφερουν. Καλυτερα θα ευχαριστηθει τα ηχομονωτικα..βεβαια ειναι πιο ακριβα (1340ευρω). Ο κοτσαδορος, ο οποιος ειναι πανακριβος μαλλον γιατι ειναι ηλεκτρικα αποσπωμενος ειναι αρκετα χρησιμος, οπως ανεφεραν και πιο πισω αλλα και οπως εμαθα εκ των υστερων για να κουμπωσεις βαση ποδηλατων, αφου δεν υπαρχει βαση που να μπανει στην πισω πορτα επειδη η αεροτομη ειναι πλαστικη.

Την Χ3 που ειχα φτιαξει, ειχε φτασει τα 90 με ολο τον καταλογο. Με παρομοιο εξοπλισμο ηταν πολυ κοντα στο XC60, αλλα και με 190αλογα οπως λες :thumbsdown: Η GLC 250d ηταν σχεδον στα ιδια με το βολβο...και με το καλημερα χωρις πιεση ειχαν κοψει 5-6Κ και οι δυο..

cosneo έγραψε:Από ποιο εργοστάσιο έρχονται εδώ τα XC60?

Torslanda Κωστα...φαινεται και στο 11ο νουμερο του VIN (1 για Torslanda, 2 Ghent..τα αλλα δεν ξερω :oops: )

Βασικα εχουμε
Torslanda -> XC90/V90/V90XC/XC60/V60
Ghent -> XC40/V40/V40XC
China -> S90/XC60 για Ασια/Αμερικη μονο
US -> S60

Λογικα και το V60XC θα παραγεται στην Σουηδια..
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#539254 Μλκια έκανε που δεν έβαλε τα ηχομονωτικα παράθυρα
Παρομοίως για την πανοραμική.
Ανάρτηση...Οκ είναι τολμηρός, τουλάχιστον να την ευχαριστηθεί:-)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Zeus έγραψε:ποσο εχει αρχικη το Τ6 και το D5 σημερα? Οταν το παρηγγειλα εγω το D5 ηταν κατα 19 ευρώ φθηνότερο :svivhaha: απο το Τ6 στην έκδοση RDesign

Το Τ6 R-Design έχει τώρα αρχική 61.272€ σύμφωνα με την προσφορά.

Εκ των οποίων τα 24.272€ είναι ευγενική προσφορά στον Τσακαλώτο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#539306 Το Τ8 βγαίνει πιο οικονομικό;
Άβαταρ μέλους
By Serf
Deleted User 1 έγραψε:
Zeus έγραψε:ποσο εχει αρχικη το Τ6 και το D5 σημερα? Οταν το παρηγγειλα εγω το D5 ηταν κατα 19 ευρώ φθηνότερο :svivhaha: απο το Τ6 στην έκδοση RDesign

Το Τ6 R-Design έχει τώρα αρχική 61.272€ σύμφωνα με την προσφορά.

Εκ των οποίων τα 24.272€ είναι ευγενική προσφορά στον Τσακαλώτο.
Αν leasing, τι φορολογησιμο εισόδημα προκύπτει για τον χρήστη;

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#539444 46.855€ είναι η ΛΤΠΦ

Άρα 10.208€ θα προστεθούν στα υπόλοιπα εισοδηματα και θα φορολογηθούν με ένα γαμάτο συντελεστή πάνω από 50% (52-53% συνήθως είναι για τα εισοδήματα τέτοιων στελεχών), οπότε πες 5.500€ για να είσαι μέσα.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
Deleted User 1 έγραψε:Μπλε σαν του Zeus.

elteo έγραψε:Μπορεί να θέλει να κουβαλά ποδήλατα. Οι βάσεις για κοτσαδορο είναι ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς τους.

Ίσως γιατί έχει 2 πιτσιρίκια. Εγώ σκέφτηκα και κάνα τσοχόσπιτο γιατί είναι ξένος κι αυτοί το χουν με τα τροχόσπιτα.

Τέσπα το θέμα είναι να το βάλω στο χέρι να δω τι λένε τα 310hp του. Εν καιρώ...

κριμα να μην βαλει και το polestar.Απαραιτητο...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Deleted User 1 έγραψε:46.855€ είναι η ΛΤΠΦ

Άρα 10.208€ θα προστεθούν στα υπόλοιπα εισοδηματα και θα φορολογηθούν με ένα γαμάτο συντελεστή πάνω από 50% (52-53% συνήθως είναι για τα εισοδήματα τέτοιων στελεχών), οπότε πες 5.500€ για να είσαι μέσα.

Πως προκύπτει αυτο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#539461 Οχήματα με ΛΤΠΦ άνω των 25Κ έχουν συντελεστή φορολόγησης παροχής 22%. Το ποσό που θα προκύψει θα πάει και θα αθροιστεί με τα υπόλοιπα εισοδήματα τα οποία κατά 99% θα είναι τέτοιου ύψους που ο συντελεστής φορολογίας εισοδήματος θα είναι κοντά στο 52-53%.

Χοντρικά αυτά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#539478 Σωστά.

Σε μισθωτούς θα ισχύσει πάνω κάτω αυτό που έγραψα. Τώρα σε ελ. επαγγελματίες που μπορούν να κρύψουν πιο εύκολα εισοδήματα, δεν ξέρω τι παίζει.