Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Η διαγωνιζομένη δεν άφησε ασχολίαστο αυτό που άκουσε: «Ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου»

WRONG :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#539225 έχει δίκιο η κοπέλα, το πρώτο που βλέπεις είναι τη φάτσα της ποια στήθη :help:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#539227 παιδιά ο κωνσταντινέας είναι καλά τελικά; δεν ξανακούσαμε νέα του
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#539228 Ποια φάτσα ρε? Το κορμί το είδες? Εξωπραγματικό! :eat: Πήρε φωτιά το messenger χθες βράδυ! Μέχρι και φίλη μου έστειλε "βάλε Σταρ". :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#539229 καλή είναι, δεν λέω, απλά δεν είναι του στυλ μου

δεν θα της καθόμουν να ξέρεις
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Deleted User 1 έγραψε:Ποια φάτσα ρε? Το κορμί το είδες? Εξωπραγματικό! :eat: Πήρε φωτιά το messenger χθες βράδυ! Μέχρι και φίλη μου έστειλε "βάλε Σταρ". :lol:

Eπιβεβαιώνω, υπήρξε και στο δικό μου μεσσεντζέρι μια αναστάτωση, όχι από φίλη βέβαια αλλά από γυπαετό, αλλά δεν έδωσα βάση (κακώς).

Τη limited-slip πισωκούνα βλέπεις πρώτη. Πάρα πολύ καλή. BTW, μεγάλα ξεφτυλίκια η ελ τιβί, καλώς μένει ερμητικά κλειστή.

@κιούσης
Ξηγήσου. :help: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
QsisVTS έγραψε:δε μου κάνει κλικ :s_dunno

Διαβάζει η γυναίκα? :shifty:

Btw άσχετο με το θέμα της πολιτικής (ίσως και όχι βέβαια :shifty: ) αλλά πολλά μπράβο στην παραγωγή που δεν έχουν βάλει τίποτα σκουπόξυλα των 40 κιλών και έχει σοβαρά μωράκια με ινσταγκραμικά χαρακτηριστικά! :s_thumbsup Τηλεόραση δε βλέπω παρά μόνο sports αλλά νομίζω αξίζει να κάνω μία εξαίρεση γι' αυτή την εκπομπή! Μην πω θα καθιερώσω μάζωξη και πίτσες κάθε Δευτέρα (?) μαζί με επιτροπή σχολιασμού επίδοξων μοντέλων. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#539236 μπα ξέρει ποιες μου αρέσουν, πιο πολύ θα φόρτωνε αν έβλεπε μια ουκρανέζα που είχα εδώ πιο πριν
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#539243 Μιας και συνεχίζωμε το οφφ τόπικ, μόλις με πήρε τηλέφωνο (ούτε καν μεσσεντζέρι :lipsealed: ) ζελόνι κολλητός για να μαζευτούμε με άλλους δύο κολλητούς (ένας Θρύλος + ένα ζελόνι) για να δούμε το κούλα - πενφίκα*. Η κατάντια μας ως απαταιώνιοι έχει κορυφωθεί γκεάκο μου. :(

*η ομαδούλα που μάζευε πεντάρες από τον Θρύλο, αυτή μωρέ που πέρυσι στο τσουλού έφυγε με 0 βαθμούς και 1 - 14 γκολ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
popolaros έγραψε:
21 quadra έγραψε:Η Δημοκρατία στο απόσπασμα

https://europost.gr/sti-boyli-i-minysi- ... -prodosia/

τραγελαφικες καταστασεις

Yπάρχουν και άλλες που μένουν στο σκοτάδι, από τέτοιες η χώρα είναι expert, δυστυχώς για όλους.

https://europost.gr/germaniki-efimerida ... oran-zaef/
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Geo f1 έγραψε:Και σημερα εχει. Μην δεις την Αεκ.

Δεν τα χουμε για να τα αερίζουμε ρε μλκ! Σήμερα έχει γήπεδο όπως κάθε άντρΑ που σέβεται τον εαυτό του! :rtfm: