Scotch έγραψε:Την έχω εγώ. Σε μένα καμιά φορά κολλάει και συνέρχεται με ένα restart.![]()
Σκέφτομαι να περάσω από δορυφορική (nova) σε vodafone TV. Έχει κανείς; Λειτουργεί καλά; Για χρήση με την 24άρα σύνδεση με τη vodafone, που μέχρι στιγμής λειτουργεί καλά (Upload: 1023 Kbps, Download: 21964 Kbps).
Anonymous Founder έγραψε:Την έχω εγώ. Σε μένα καμιά φορά κολλάει και συνέρχεται με ένα restart.
Αλλά γενικά έχω χάλια γραμμή, στα μισά από εσένα βρίσκομαι.
Εγώ πάντως δεδομένου του κόστους, είμαι ευχαριστημένος, αρνούμαι να πληρώσω τρελά ποσά για τηλεόραση.
Scotch έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Την έχω εγώ. Σε μένα καμιά φορά κολλάει και συνέρχεται με ένα restart.
Αλλά γενικά έχω χάλια γραμμή, στα μισά από εσένα βρίσκομαι.
Εγώ πάντως δεδομένου του κόστους, είμαι ευχαριστημένος, αρνούμαι να πληρώσω τρελά ποσά για τηλεόραση.
Από ποιότητα εικόνας είναι ΟΚ; Είναι HD;
Ένα restart μια στις τόσες δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς, και με τη nova (δορυφορική) συμβαίνει αρκετά συχνά να θέλει επανεκκίνηση. Επιπλέον, όταν βρέχει (ή και όταν ετοιμάζεται να βρέξει), πολλές φορές χάνεται τελείως το σήμα...
Από κόστος πού βρίσκεσαι; Εγώ έχω μία "προσφορά" στα 36 ευρώ για 24mbps, 5 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά και full tv. Δεν μου ακούγεται άσχημα να διακόψω τη nova που θέλει για όλα αυτά 48 ευρώ.
Anonymous Founder έγραψε:Έχει και ταινίες, όπως και σειρές. Τις επιλέγεις on demand στο video club.
Άλλαξε κάτι σε αυτό πρόσφατα και δεν το πήρα χαμπάρι;
bujinkan έγραψε:Ο φαδερ έχει.σπίτι τηλέφωνο ιντερνέτ και κόσμοτε τιβίΧαχα απίθανοι εκεί στον ΟΤΕ
Επίσης έχουμε 3 κινητά μαζί πακέτο φαμιλυ
Το σταθερό με ιντερνέτ και τιβί πάει με τις εκπτώσεις 65 το μήνα εκ των οποίων τα 27 είναι.το.τιβί
Έληξε το συμβόλαιο και πήγε ο φαδερ μα.κόψει το τιβί
Τον πήραν την επόμενη μέρα και του λενε σας κατεβάζουμε το τιβί από 27 στα 16 και Επίσης σας προσθέτουμε ακόμα 1 gb στα τηλ δλδ από 4 ππ6 είχε το πακέτο πάμε στα 5 και Επίσης αλλά 5 ευρώ μείον στο πάγιο του φαμιλυ
Τελικά συμφώνησε
funkyreverend έγραψε:Bebes, τι διαφορά έχει το vodafone TV από το wind vision;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]