Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#538635 :dizzy:

Θα γυρισουμε στο 1850 τωρα Bujinkan;

Τι ακριβως σημαινει:

αλλα στο χερι του καθενος ειναι να προβληματιζεται κατα ποσο εχει δικιο η επιστημη

τι ειναι αυτο τωρα; Flat Earth society; :lol:

ΕΕΠ, αν δεις το τι φαγοποτι εχει στηθει γυρω απο ολο αυτο το παραϊατρικοσυνομωσιολογικο ασκερι, με καθε λογης τσαρλατανους εκει μεσα , ο οβολος που δινεις για να σε παρεχει η συμβατικη ιατρικη τις υπηρεσιες της (---> αιωνες τεκμηριωσης πισω της σε αντιθεση με τους γυρολογους) ειναι 10000000% vfm σε συγκριση.

Βεβαια υπαρχει παντα και το ενδεχομενο να θες να πιστευεις αυτο που θες να πιστευεις. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
g8777 έγραψε::dizzy:

Θα γυρισουμε στο 1850 τωρα Bujinkan;

Τι ακριβως σημαινει:

αλλα στο χερι του καθενος ειναι να προβληματιζεται κατα ποσο εχει δικιο η επιστημη

τι ειναι αυτο τωρα; Flat Earth society; :lol:

ΕΕΠ, αν δεις το τι φαγοποτι εχει στηθει γυρω απο ολο αυτο το παραϊατρικοσυνομωσιολογικο ασκερι, με καθε λογης τσαρλατανους εκει μεσα , ο οβολος που δινεις για να σε παρεχει η συμβατικη ιατρικη τις υπηρεσιες της (---> αιωνες τεκμηριωσης πισω της σε αντιθεση με τους γυρολογους) ειναι 10000000% vfm σε συγκριση.

Βεβαια υπαρχει παντα και το ενδεχομενο να θες να πιστευεις αυτο που θες να πιστευεις. :s_smile

πιστευω αλλα και ερευνω οσο μπορω
δεν πιστευω τυφλα ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει ετσι δεν ειναι?
διαβασε και ενα αρθρο απο την αλλη πλευρα

https://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81 ... E%BF%CF%85
Άβαταρ μέλους
By bill33
#538640 Μόνο που δεν μιλάμε για εμβόλιο γρίπης αλλά πχ για ιλαράς.Και το κακό είναι πως αυτοί που δεν θέλουν τα παιδιά τους να κάνουν αυτά τα εμβόλια το κάνουν κρυφά εκθέτοντας τα παιδιά των άλλων σε αρρώστιες .Βέβαια το ότι οι ίδιοι έχουν κάνει εμβόλια και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τους έχει ξεφύγει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
:s_roses

Δεν εχει νοημα να ανταπαντησω στο αρθρο που εβαλες. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Ζουν ανάμεσά μας:

Εικόνα

< Note >

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε μια καταγγελία σε αυτά τα ζώα να τους πάρουν τα παιδιά;;; :rant: :rant: Είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά τους και για τα δικά μας. :rant: :rant:

bujinkan έγραψε:Πλάκα πλάκα ξέρω πολλούς γονείς που πλέον ψάχνονται για τα παιδιά τους σε ομοιοπαθητικους.
Δεν ξέρω αν απαραίτητα είναι λάθος αυτό

100000000000000% λάθος. :rant: Ξαναλέω, με αυτές τις |λογοκρισία| η παιδική θνησιμότητα ήταν στο 50%, τώρα είναι πολύ πιο κάτω από 0,01% :rtfm: Και πήγαμε εκεί ακριβώς επειδή πετάξαμε στα σκουπίδια αυτές τις ανοησίες! :rtfm:

Επειδή γράφτηκε το πιο επικό επιχείρημα, πως οι φαρμακευτικές βγάζουν λεφτά από τα εμβόλια. Ναι, ΟΚ, όμως μιλάμε για ΕΝΑ ποσό, ΜΙΑ φορά. Αν δεν κάναμε τα εμβόλια και κολλούσαμε τις ασθένειες, θα έπρεπε να πληρώνουμε τη θεραπεία πολύ συχνά. Ξέρεις πχ πόσο κοστίζει η θεραπεία ενός παιδιού που η πολιομυελίτιδα το άφησε παράλυτο για μια ζωή και που ποτέ δεν θα μπορέσει να περπατήσει, συχνά και να αναπνεύσει χωρίς μηχανική βοήθεια;;; :roll:

Χώρια τα δισεκατομμύρια που βγάζουν οι διάφοροι τσαρλατάνοι με τα ματζούνια και τους ενεργειακούς κρυστάλλους και δεν συμμαζεύεται...

Το άρθρο φυσικά είναι άσχετο με το θέμα και το αν τα εμβόλια και η σύγχρονη ιατρική είναι αποτελεσματικά... Μην μπερδεύεις αυτό που λένε οι τσαρλατάνοι (πως είναι αλάνθαστοι) με αυτό που λέει η επιστήμη (πως είναι αποτελεσματική και όχι αλάνθαστη). :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#538659 Οι ομοιοπαθητικοι που ξέρω στην Ελλάδα δεν ειναι κατά των εμβολίων. Παρομοίως και στην Ελβετία, που είναι αναγνωρισμένοι και χρειάζεται να έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθει για να το κοτσαρουν στην ταμπελα τους.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#538661 Πολύ θα ήθελα να ξέρω με βάση ποια επιστημονικά, επιδημιολογικά και λοιπά παρόμοια δεδομένα ασκούν την "επιστήμη" τους και πως αποκτούν το πτυχίο τους... :innocent: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#538665 Δεν ξέρω, όλοι πάντως ειναι απόφοιτοι ιατρικής.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#538760 Απόφοιτοι ιατρικής μπορεί να είναι, το που στηρίζεται η ομοιοπαθητική δεν έχω καταλάβει... Για την ιατρική ξέρω, για την ομοιοπαθητική δεν έχω καταλάβει... :lol: Το ότι είναι απόφοιτοι ιατρικής δεν λέει πολλά, εδώ υπάρχουν παιδίατροι που δεν πιστεύουν στα εμβόλια... :vava: :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By georgetz
markvag έγραψε:Απόφοιτοι ιατρικής μπορεί να είναι, το που στηρίζεται η ομοιοπαθητική δεν έχω καταλάβει... Για την ιατρική ξέρω, για την ομοιοπαθητική δεν έχω καταλάβει... :lol: Το ότι είναι απόφοιτοι ιατρικής δεν λέει πολλά, εδώ υπάρχουν παιδίατροι που δεν πιστεύουν στα εμβόλια... :vava: :s_crazy

placebo effect
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#539681 κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά έχει χρήμα η δουλειά, τα φαρμακεία ειδικά που φτιάχνουν ομοιοπαθητικά τα πουλάνε αρκετά ακριβά

υπάρχουν τύποι πάντως που το πιστεύουν με τα όσα, αν απλά ηρεμούσαν πολλοί από αυτούς μόνοι τους και δεν ήθελαν μεσσίες (ακόμα και κανονικούς γιατρούς) θα γίνονταν καλύτερα μόνοι τους
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
QsisVTS έγραψε:κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά έχει χρήμα η δουλειά, τα φαρμακεία ειδικά που φτιάχνουν ομοιοπαθητικά τα πουλάνε αρκετά ακριβά

Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ειρωνεία της υπόθεσης... καταλήγουν να δίνουν περισσότερα σε ομοιοπαθητικές "θεραπείες" και τσαρλατάνους για να μην "τους τα φάνε οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες" :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#539685 δεν ξέρω τα κόστη, αλλά γενικά δε νομίζω ότι γίνεται από άποψη οικονομίας

είτε λόγω εναλλακτικότητας, είτε γιατί με την κλασική ιατρική δεν βλέπουν δουλειά

καμιά φορά τα κάνουν και τα δύο μαζί μαζί με κάνα τάμα στην παναγία και ο,τι πιάσει (αν και στο τέλος τα credits πρέπει να τα παίρνει μάλλον το τάμα σε αυτή τη περίπτωση)

αλλά επειδη τα άτομα που έχω δει να καταφεύγουν σε αυτή τη φάση είναι κάπως ψυχαναγκαστικά να το πω ή τελοσπάντων έχουν τα θέματά τους, πιστεύω ότι είναι απλά θέμα ψυχολογίας παρά της δραστικής ουσίας που με τη λογική δεν είναι δραστική

γενικά συχνά πυκνά ακούω περίεργα σκηνικά με τις εναλλακτικές φάσεις, οπότε λογικό είναι να έχουν τόση απήχηση, εδώ ακόμα πιστεύουν άνθρωποι στα ζώδια

αλλά μιας και η πίστη μου στο υπερφυσικό έχει κάποια όρια.. και επειδή πιστεύω πολύ στο θαυμα του ανθρώπινου σώματος που ακόμα δεν το έχουμε κατανοήσει πλήρως, ποντάρω τα λεφτά μου στην ψυχολογία με χαμηλό μεν συντελεστή απόδοσης αλλά πιο "σιγουράκι"
Άβαταρ μέλους
By markvag
stavrosg έγραψε:
QsisVTS έγραψε:κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά έχει χρήμα η δουλειά, τα φαρμακεία ειδικά που φτιάχνουν ομοιοπαθητικά τα πουλάνε αρκετά ακριβά

Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ειρωνεία της υπόθεσης... καταλήγουν να δίνουν περισσότερα σε ομοιοπαθητικές "θεραπείες" και τσαρλατάνους για να μην "τους τα φάνε οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες" :yahoo:

Βάλε μέσα και διάφορους "εναλλακτικούς", για να μην αρχίσω με κρυστάλλους, τσάκρα, μάκρα και το κακό συναπάντημα... :s_rofl