.
.
) junior gt έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Ακριβώς. Δεν καταλαβαίνουν ότι η εκτόξευση του τουρισμού δεν ήρθε από δικές τους ενέργειες αλλά ήταν συγκυριακή λόγω των γεγονότων σε γειτονικές χώρες.
Προφανώς και έπαιξαν ρόλο συγκεκριμένες συγκυρίες, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι συγκυρίες θα πάψουν να ισχύουν. Για κάποιο περίεργο λόγο η Ελλάδα είναι ο πιο ασφαλής προορισμός στην περιοχή.![]()
Hellenic tifosi έγραψε:junior gt έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Ακριβώς. Δεν καταλαβαίνουν ότι η εκτόξευση του τουρισμού δεν ήρθε από δικές τους ενέργειες αλλά ήταν συγκυριακή λόγω των γεγονότων σε γειτονικές χώρες.
Προφανώς και έπαιξαν ρόλο συγκεκριμένες συγκυρίες, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι συγκυρίες θα πάψουν να ισχύουν. Για κάποιο περίεργο λόγο η Ελλάδα είναι ο πιο ασφαλής προορισμός στην περιοχή.![]()
Γιατί το λες περιέργο; Καλώς ή κακώς, μπορεί να είχαμε τις πολιτικές περιπέτειες την τελευταία 10ετία, όμως γενικά στην περιοχή μας είμαστε μακράν το σταθερότερο κράτος, χωρίς να εμπλεκόμαστε σε πολέμους, χωρίς ιδιαίτερη τρομοκρατική απειλή, κλπ, κλπ. Πάντα έτσι ήταν (και ελπίζω να παραμείνει).
Επίσης, συμφωνώ ότι έχουμε κι εμείς πολύ δυνατά στοιχεία. ΟΚ, πάσχουμε εμφανώς στις υποδομές, όμως γενικά υπάρχουν πράγματα όπως προείπες που μας διαφοροποιούν και μας ανεβάζουν.

kyr80 έγραψε:Αυτό που έχω να πω, είναι ότι "έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέγονται".....
.

kyr80 έγραψε:β. Καθαρίστριες-Καμαριέρες. Έχει εκτοξευθεί η ζήτηση και είναι δύσκολο για τους νόμιμους να βρούνε καμαριέρες. Γιατί..... Τη δουλειά αυτήν την κάνουν κατά βάση αλλοδαπές. Προσφορά και ζήτηση. Έφτασαν να ζητάνε 8€ την ώρα. Και για τα Airbnb που καθαρίζουν μόνο στις αλλαγές, και τις χρειάζονται 6-7 φορές το μήνα για 2-3 ώρες δεν είναι πρόβλημα και τα δίνουν. Έχει η κάθε μία από αυτές 10-15 σπίτια Airbnb και εκεί που δούλευε 8-9 ώρες για 35€ σε ξενοδοχείο, παίρνει σχεδόν τα διπλά και μαύρα στo Airbnb. Το σηματικότερο;;; Δεν χρειάζεται να είναι καλή στη δουλειά της. Σε ένα ξενοδοχείο αν δεν τεμπελιάζει ή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, θα πάρει πόδι. Στα σπίτια πρώτον οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν τη δουλειά ώστε να κρίνουν, και να τη διώξουν. Δεύτερον αν θα την διώξουν από 1-2, θα βρει κάπου αλλού 1-2 να συμπληρώσει.
kyr80 έγραψε:δ. Και ίσως το σημαντικότερο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ για μόνιμη ενοικίαση. Δηλαδή όποιος δεν έχει λεφτά να αγοράσει σπίτι, θα μείνει στο δρόμο. Δεν είναι ότι έχουν εκτοξευθεί οι τιμές(ένα studio 35 τ.μ. νοικιάζεται 350€ το μήνα, ΑΝ είσαι τυχερός και βρεις). Και να θες να βρεις , δεν σου νοικιάζουν. Δάσκαλοι που παλιά νοικιάζανε σπίτι, πλέον βάζουν βενζίνη ρεφενέ για να πηγαινοέρχονται καθημερινά. Αστυνομικοί μόνο ντόπιοι. Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό το πράγμα.

kyr80 έγραψε:Τα 750 για 2αρι στο Παγκράτι είναι υγιές δηλαδή.... Με μισθό 600€ για έναν νέο.... Αντε να ανοίξει σπίτι ένα νεαρό ζευγάρι.
< Note >

https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]