Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spiros
manosky έγραψε:Ο Λαζόπουλος δεν κατάλαβα πώς κόλλησε στην όλη ιστορία.
Λες κι ήθελε να ωφεληθεί άλλο κόμμα, περίεργα πράγματα.

ο Χαικαλης πηγε στον φιλο του, Λαζοπουλο, για να τον βοηθησει με το μονταζ του υλικου γιατι εχει την εμπειρια. Ετσι ειπε. Ισως να τον προμηθευσε και το υλικο για την παρακολουθηση.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#53518 Για να ξεκαθαρίσω την προσωπική μου άποψη, το σκηνικό θα μου φαινόταν 100% ρεαλιστικό αν δεν εμπλέκονταν οι παρακάτω δυο παράγοντες:
- Lakis
- Ανεξέλεγκτοι Έλληνες

Δηλαδή το μόνο που έλειπε από το παραπάνω σκηνικό είναι ο Χάρης Ρώμας να πίνει καφέ κάπου παραδίπλα και να έκανε on camera ένα σκετσάκι με το Χαϊκάλη.

Επίσης κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι το με ποια λογική πάνε σε βουλευτή κόμματος που ήδη είχε δημιουργήσει θόρυβο χρηματισμού. Τα κουκιά βγαίνουν με τους ανεξάρτητους βουλευτές αν δεν κάνω λάθος.

Όπως και να έχει win-win η περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By spiros
EDDIE_147 έγραψε:Όπως και να έχει win-win η περίπτωση.

συμφωνω, θα ξεφορτωθουμε ειτε τον Σαμαρα ειτε τον Καμμενο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#53521 Τα κουκια δεν βγαινουν, 153 η κυβερνηση, 24 οι ανεξαρτητοι βουλευτες, χρειαζονται αλλοι 3 για να βγει προεδρος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#53523 Τρίτο win το ότι κάναμε το discovery του ενδιάμεσου.

http://www.kathimerini.gr/796681/articl ... tolopoylos

Ατομα που έχουν συναναστραφεί μαζί του μιλούν για πρόσωπο που πάσχει από το σύνδρομο του «παράγοντα», γνώστη της πιάτσας του Κολωνακίου και της τέχνης της παραγωγής... αέρα.

Είναι πλέον σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε χθες, στην οποία συμμετέχει σε συνάντηση Καμμένου - Τσίπρα τον Μάρτιο του 2013, δείχνει πόσο στενή ήταν η σχέση τους. Χθες, πάντως, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Αποστολόπουλος καταφέρθηκε εναντίον του κ. Καμμένου, μιλώντας για «μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό».

λολ;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#53527 Αυτό είναι το επίπεδο του Σαμαρα όπως φάνηκε από την υπόθεση Μπαλτακου : κάτι τέτοια τελειωμενα λαμογια θα έβαζε για να του κάνουν τις βρωμοδουλειες με άλλα τελειωμενα λαμογια τύπου Χαικαλη. Κι αν όχι ο ίδιος κάποιος από το περιβάλλον ή κάποιος άλλος που είχε συμφέρον και πρόσβαση, ονόματα δε λέμε, υποληψεις δεν θιγουμε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#53528 Α και πείτε στους Πρετεντερηδες ότι προφανώς αυτός που θα σε προσεγγίσει για να τα πάρεις θα είναι γνωστός σου, συνεργάτης, κάποιος από το περιβάλλον τέλος πάντων, που του έχεις εμπιστοσύνη και όχι κάποιος άσχετος
Άβαταρ μέλους
By spiros
Asimov έγραψε:Α και πείτε στους Πρετεντερηδες ότι προφανώς αυτός που θα σε προσεγγίσει για να τα πάρεις θα είναι γνωστός σου, συνεργάτης, κάποιος από το περιβάλλον τέλος πάντων, που του έχεις εμπιστοσύνη και όχι κάποιος άσχετος

Εικόνα
δηλαδη ο Σαμαρας εβαλε γνωστο του Καμμενου για να δωροδοκησει για λογαριασμο του; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#53533 Ναι.
Όπως έβαλε και τον γνωστό του Κασιδιαρη τον Μπαλτακο.
Η μήπως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό;
Άβαταρ μέλους
By spiros
#53537 μισο..

ο Καμμενος καταγγελνει πως ενας συνεργατης του προσπαθησε να δωροδοκησει εναν βουλευτη του. :lol:

εσυ αυτο το βλεπεις λογικο, οκ...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#53541 Πρώην συνεργάτης ΚΑΙ των δύο και ναι είναι λογικοτατο. Μόνο λαμογια κάνουν τέτοιες δουλειές και το ότι είναι λαμογια το έχουν αποδείξει όλοι οι εμπλεκομενοι. Εγώ λέω μάλιστα ότι τα χάλασαν στα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ενδιαφέρουσα στιχομυθία πάντως. Και είναι ενδιαφέρουσα γιατί δείχνει ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι είναι η τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση και όχι η κυβέρνηση αυτή που υπόσχεται πλήρη ανατροπή της σημερινής κατάστασης η οποία (με αδυσώπητο πήδημα δικαίων και αδίκων) έχει καταφέρει να "ισορροπήσει" κάπως τα νούμερα.

Όντως μια χαρά έχουν ισορροπήσει τα νούμερα

Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#53555 Μια χαρά ικανό έχω τον Σαμαρά για κάθε είδους βρωμοδουλειές, αλλά από την άλλη το να γίνει απόπειρα χρηματισμου 30 βουλευτών ταυτόχρονα μου φαίνεται λίγο χλωμό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#53558 Μια χαρά γίνεται και για 100 sky is the limit. Η πολιτική ζωή της χώρας έχει αποδείξει πως και κυβέρνηση ρίχνεις αν θέλεις και έχεις τα λεφτά ή τον τρόπο.
Να θυμίσω πως ο Σαμαράς το έχει ξανακάνει, απλώς τότε ήταν στην θέση των απέναντι;
Ο Μητσοτάκουλας πως έπεσε το 93, θυμάστε;
Τότε βέβαια δεν πλήρωσαν οι ΠΑΣΟΚοι, αλλά κάποιοι που δεν ήθελαν να αλλάξει χέρια ο ΟΤΕς και ειδικά το management του.
Κάνετε κάποιοι σαν να πιστεύετε και στον Άγιο Βασίλη, μέρες που είναι...