224v έγραψε:Miatakias έγραψε:Η χρηση που θα του κανεις θα είναι σε πίστα η στον δρόμο?. Στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και συνεργείο όπως και με τα αλλά ποτ αναφέρθηκαν. Διασκεδαστικό για τους δρόμους θα σε καλύπτει, μιας και δεν θα σε πλησιάζει κανένα. Απλα βρες και δοκίμασε ενα.... Με καλό μάστορα και σερβίς όταν το πάρεις τον ξαναβλεπεις όταν θέλει τα λάδια ξυδια όπως κάθε αυτοκίνητο.224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..
Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πιο συχνα συνεργείο παρά στο γκαράζ μου . Κάνω λάθος?
.
Η χρήση είναι βόλτα όταν το θυμάμαι μια στο τόσο (στο S έκανα 2κ κμ το χρόνο) αλλά και 1-2 βόλτες Μέγαρα θα τις κάνει.
Το Ghibli πάντα μου άρεσε αλλά:
-έχω ακούσει διάφορα για τα ηλεκτρολογικά του και τα ανταλλακτικά του (αν και τα τελευταία με εξαρτήματα από τη 456 είναι βελτιωμένα λέει)
- έκανα βόλτα ένα 4200. Το αγοράζει κάποιος εύκολα μόνο για το μοτέρ αλλά... Δεν έχει τπτ άλλο. Ποιότητα χάλια, φρένα μέτρια, τριξίματα και μαλακό πολύ. Παρα είναι GT για μένα , πόσο μάλλον που όπου έχω ρωτήσει καθώς και φίλος κάτοχος μου λέει η αξιοπιστία του διεκδικεί χρυσό status σε loyalty program συνεργείου Μαζεράτι
- το 3200GT με το πανέμορφο πίσω μέρος όπως το πάνω , αλλά με χειρότερη αξιοπιστία (ναι γίνεται μάλλον:P)