Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Σταθερή βούληση της κυβέρνησης, όπως σημείωσε χθες από τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, είναι η ενίσχυση του προϋπολογισμού για την υγεία ώστε σε βάθος πενταετίας να καταφέρουμε να προσεγγίσουμε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Όπως δήλωσε εμφατικά ο πρωθυπουργός, «καταφέραμε μέσα σε τρία χρόνια να αλλάξουμε την εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας που το 2014 βρισκόταν στην κυριολεξία υπό κατάρρευση», ενώ πρόσθεσε πως «κεντρικός πολιτικός μας στόχος να εγγυηθούμε την καθολική, ισότιμη και αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων υγειονομικών αναγκών».

Κεντρικοί πολιτικοί στόχοι της κυβέρνησης για την μεταμνημονιακή εποχή είναι:

• Η μείωση των επιβαρύνσεων των πολιτών

• Η μείωση των χρόνων αναμονής για την εξυπηρέτηση

• Η μείωση του ποσοστού ανικανοποίητων ιατρικών αναγκών, μέσω των Κινητών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για απομακρυσμένες περιοχές

• Η κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού που κενώθηκαν κατά την καταστροφική πενταετία 2010-2014.

• Η αύξηση των μισθών των ειδικευόμενων και η σταδιακή αποκατάσταση των περικοπών στο ειδικό ιατρικό μισθολόγιο

• Η Επαναφορά του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν που σχεδόν εκλάπη από το Δημόσιο, ξανά στο πλαίσιο της Δημόσιας Περίθαλψης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

http://www.documentonews.gr/article/exi-metra-erxontai-na-enisxysoyn-th-metamnhmoniakh-dhmosia-ygeia
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
trident1971 έγραψε:Το νημα παντα το μπορουσα, τα βουρτσακια με τιποτα. :thumbsdown:

Ερωτηση:
Ακουω οτι δεν πρεπει να παιζει συνδυασμος αντιβιωσης με ποτο... Γιατι δεν πρεπει να γινεται?

Βασικά η αντιβίωση χαλάει το ποτό. Οπότε κόβεις την αντιβίωση! :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
trident1971 έγραψε:Το νημα παντα το μπορουσα, τα βουρτσακια με τιποτα. :thumbsdown:
Εγώ το αντίθετο.

trident1971 έγραψε:Ερωτηση:
Ακουω οτι δεν πρεπει να παιζει συνδυασμος αντιβιωσης με ποτο... Γιατι δεν πρεπει να γινεται?
Μπες στον κόπο να διαβάσεις το φυλλάδιο που έχει μέσα στο κουτί με την αντιβίωση και όλα θα λυθούν. Και δεν είναι όλα τα αντιβιωτικά ίδια. Επίσης μπορεί να είναι περισσότεροι από ένας λόγοι πχ ζόρι στο στομάχι, ζόρι στο συκώτι κλπ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS

Ερωτηση:

επειδή όπως έχω ξαναπεί το έχω κάνει στο extreme (γιατί ζω στα άκρα :shifty: ), αντιβίωση σε συνδυασμό με μεθύσι μου ανέβασε τη γ-gt στο διάολο και έβλεπα θολά για μια βδομάδα , το συκώτι έχασε κάποια χρόνια από τη ζωή του εκείνη τη περίοδο

οπότε απλά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! άσε τα λίγα αλκοόλ και αν θα δουλέψει καλά η αντιβίωση, απλά μην το κάνεις :rtfm:

είπα βέβαια μια ακραία περίπτωση , αλλά επειδή καμιά φορά φεύγουν νεράκι ας ξέρουμε ότι μπορεί να γίνει και αυτό
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#533983 Πιθανώς όχι το πιο σωστό τοπικό αλλά δε βρήκα άλλο...

Θέλω να αλλάξω τις ώρες ύπνου.. Όλο το καλοκαίρι ξυπνάω γύρω στις 5 χορτάτος, δε κλείνει μάτι μετά.... Πετάγομαι πάνω.
Όλα καλά μέσα στη μέρα αλλά κατά τις 10 το βράδυ τελειώνει η μπαταρία απότομα... Έτσι και ξαπλώσω εκείνη τη ώρα έχω κοιμηθεί σε δευτερόλεπτα...

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το πάω όλο αυτό +1 ώρα;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
KiloMeater έγραψε:Πιθανώς όχι το πιο σωστό τοπικό αλλά δε βρήκα άλλο...

Θέλω να αλλάξω τις ώρες ύπνου.. Όλο το καλοκαίρι ξυπνάω γύρω στις 5 χορτάτος, δε κλείνει μάτι μετά.... Πετάγομαι πάνω.
Όλα καλά μέσα στη μέρα αλλά κατά τις 10 το βράδυ τελειώνει η μπαταρία απότομα... Έτσι και ξαπλώσω εκείνη τη ώρα έχω κοιμηθεί σε δευτερόλεπτα...

Δύο λύσεις που μπορώ να σκεφτώ είναι η εξάσκηση και ο μεσημεριανός ύπνος.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
KiloMeater έγραψε:Πιθανώς όχι το πιο σωστό τοπικό αλλά δε βρήκα άλλο...

Γύρνα μία ώρα το ρολόι.... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By markvag
#534030 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#534066 Για 2-3 μερες, προσπαθησε να κρατηθεις βλεποντας μια ταινια ή να κανεις καμια δουλεια, κανα βραδινο περιπατο, μη κοιμηθεις μεσημερι γιατι παλι θα κανεις τον βρυκολακα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#534112 Μα δεν κοιμάται το μεσημέρι...
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το ωράριο 10-5 και δε θα το άλλαζα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#534115 Για φούρναρης καλό είναι. Για φυσιολογικούς ανθρώπους με κάαααποια κοινωνική ζωή είναι τουλάχιστον αστείο ως ωράριο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#534118 εγώ ώρες ώρες θα ευχόμουν να μπορούσα να κοιμηθώ από τις 10, αλλά δεν μπορώ όσο πτώμα και αν είμαι

βασικά δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 2 όσο πτώμα και αν είμαι και δεν λέει να μου φύγει με τίποτα η ροπή μου προς το ξενύχτι, περιμένω παρασκευή σάββατο να κοιμηθώ 4+ και να ξυπνήσω 12+ (που είναι το ιδανικό μου) και όλες τις άλλες μέρες υποφέρω σχεδόν με τα "πρωινά" ωράρια :thumbsdown:

και δεν είναι ότι βγαίνω και τα σπάω.. απλά θέλω να αράζω τη νύχτα σε αυτή την υπέροχη ησυχία :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
Deleted User 1 έγραψε:Για φούρναρης καλό είναι. Για φυσιολογικούς ανθρώπους με κάαααποια κοινωνική ζωή είναι τουλάχιστον αστείο ως ωράριο.

Νόμιζα ότι είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, με κάποια κοινωνική ζωή αλλά μάλλον κάνω λάθος λόγω ωραρίου 5.30 - 10.30....

Θα ήθελα να ακούσω πάντως γιατί δεν είναι φυσιολογικό αυτό το ωράριο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#534123 Γιατί δημιουργεί τεράστιους περιορισμούς που για σένα βέβαια μπορεί να είναι ΟΚ, οπότε δε μας πέφτει λόγος. Ποιος ο λόγος όμως να είσαι ξύπνιος 5.30 τα χαράματα εάν δεν το επιβάλει η εργασία σου? Από κει και πέρα εξαρτάται και από το τι ορίζει κανείς ως κοινωνική ζωή.