Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#533608 Αν και Βρετανός, αναφέρεται κυρίως στην αμερικανική Αριστερά, η οποία με τα εδώ δεδομένα είναι λίγο δεξιότερη των ΑΝΕΛ... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By kubiak
EDDIE_147 έγραψε:Ναι ακριβώς.
Και αν γίνει ΠΘ ο Coolio θα γυρίσει και θα δεχτεί όλη τη συμφωνία πουλώντας ένα ακόμα παραμύθι ότι 'αναγκάστηκε/εκβιάστηκε' από αυτά που έκαναν 'οι προηγούμενοι'.

Είναι δοκιμασμένη/αξιόπιστη συνταγή με αποδεδειγμένα καλά αποτελέσματα.
Ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα πουν 'α το munopano μας κορόιδεψε'.
Ίσα ίσα που θα χλαπακιάσουν το νέο ψέμα με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και θα το πουλήσουν φανατικά σε φόρα, παρέες, συζητήσεις.
Έτσι γίνεται συνήθως...
Άβαταρ μέλους
By mirage
REALZEUS έγραψε:Αν και Βρετανός, αναφέρεται κυρίως στην αμερικανική Αριστερά, η οποία με τα εδώ δεδομένα είναι λίγο δεξιότερη των ΑΝΕΛ... :s_sarcastic
Νομιζω ειναι Αυστραλός.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#533628 Ναι τωρα που ειμαι σπίτι και το ειδα πιο προσεκτικά ειναι Αυστραλός. Προφορά νορμάλ οπως και ο άλλος. Εχουν λογικα πάει ενα Πανεπιστήμιο κι οι 2 τους.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#533630 Η προφορά είναι κάτι που δεν χάνεται εύκολα πάντως. Είχα στο μεταπτυχιακό, στο Bournemouth, έναν Αυστραλό lecturer, με τόσα πτυχία που δεν έφτανε η μια σειρά μετά το όνομά του και έμπαιναν τα αρχικά και στην 2η (στ' αλήθεια!!!) και παρόλα ταύτα έκανε μπαμ ότι ήταν Aussie με το που άνοιγε το στόμα του... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Αν και Βρετανός, αναφέρεται κυρίως στην αμερικανική Αριστερά, η οποία με τα εδώ δεδομένα είναι λίγο δεξιότερη των ΑΝΕΛ... :s_sarcastic

Βελτιώνεται πάντως εκεί... :lol:

Εδώ πάλι... :vava: :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#533833 Κανει ενα λαθος ο Αρcash . Δεν τον "φρουρουσαν", οικειοθελως πηγαν Ελτεε μου, προχτες ανακοινωσε ΠΑΛΙ αναδρομικα για το μεγαλυτερο κομματι των ΔΥ κοπροσκυλων, τους ενστολους εννοω. :s_roses

otso δωσε μου ενα ΚΡ παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#533834 Εγώ πάλι θα προσεθετα στο σκίτσο "και κομματοσκυλα". :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#533843 Καμια φορά η ζωή είναι πιο σουρεαλ από την τέχνη.

Φαντάσου κάποιον που ξεροσταλιασε στο παρακάτω session επαναστατικής γιόγκα, να καμαρώνει τον tsiprinho να γλύφει την τρύπα στο τσιράκι του Τραμπ.

Εικόνα

Την επανάσταση πολλοί εμισησαν, το διορισμό στην ΕΡΤ ουδείς.

#βερεσεmos

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#533847 https://youtu.be/Fq47p-tnVRU

Η Νοτοπουλου εχει παραπονο... :(

γιατι μπηκε μεν ως καθαριστρια και δουλεψε αλλου, (και γελαει κιολας, "αχ αφου τα ξερετε πως γινονται αυτα") αλλα δουλεψε με μισθο καθαριστριας, αρα ειναι και ριγμενη μισθολογικα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533848 Ξεδιάντροπη.