Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533065 Γυρνάμε ξανά πίσω ενώ λύσαμε και ξεκινήσαμε για να πάρουμε τo Saxo της φωτογραφίας ο οποίος έφτασε στο τσακ. Το κλου ήταν ότι φύγαμε και 58 αντί για ακριβώς, σε αντίστοιχες περιπτώσεις τους έχουν αφήσει πίσω.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533071 :)

Flat out : lol: Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533098 Ναι!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#533106 drdino πλησιάζεις Νάξο; :lol: Στη Δονούσα είμαι, πριν από λίγο σε "είδα" :metalo:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533109 Ναι, κάναμε πριν λιγο την αριστερή στροφή στην βόρεια μύτη της Νάξου για να πιάσουμε λιμάνι σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
By georgex72
drdino έγραψε:Ναι, κάναμε πριν λιγο την αριστερή στροφή στην βόρεια μύτη της Νάξου για να πιάσουμε λιμάνι σιγά σιγά.

04:20 Θα είναι Πειραιά....αν έχεις καμπίνα ετοιμάσου για εγερτήριο κατά τις 03:45.... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#533115 Το Ναξος ειναι το μεγαλο και το Παρος ενα μικροτερο; Το μικρο τελοσπαντων γυρισε στο λιμανι οπως στην περιπτωση του Ντινου πριν 2 Σαββατα στον Πειραια στις 6:45 που φευγαμε για Παρο για να φορτωσει μια κυρια με καροτσακι μωρου. Δε μου ειχε ξανασυμβει ποτε τοσα χρονια πηγαινελα Αιγινα, και ειχα μεινει με την εντυπωση οτι καραβι δε γυριζει .&-

Και λιγο "οδηγησα": το μικρο δεν εχει καθολου χωρους για εισητηριο-καταστρωμα και ηταν και πανβρωμικο. Το Ναξος εχει άπλα, αλλα κι αυτο πανβρωμικο. Δεν ειμαι και στεφαν147, αλλα και στα 2 σιχαινομουν να αφησω το κινητο στο τραπεζακι. Ευτυχως υποφερονται οι τουαλετες τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533116 Paros/Naxos είναι τα μικρά, Patmos το μεγάλο. Μεχρι πέρσι έμπαινε στην Παροναξία+Αστυπάλαια αλλά μετά το στουκο δεν ξαναμπήκε και μείναμε με τα μικρά (και τα @#$#¥€goodies).

Κι εγώ έτσι ήξερα, μερικές φορές που είχε τύχει να φτάνει κάποιος λίγο μετά το σήκωμα του καταπέλτη δεν είχε γυρίσει ποτέ πίσω, σήμερα θεώρησα πως γυρίσαμε πίσω επειδή είχε φύγει πιο νωρίς, αλλά αν έτυχε σε σένα μήπως αλλάξανε πολιτική; Αρκετά εντυπωσιακό πάντως, μέσα σε 6 λεπτά είχε γυρίσει πίσω, είχε κατεβάσει καταπέλτη, είχε μπει το Saxo κι είχαμε φύγει/σηκώσει καταπέλτη ξανά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#533126 Ναι τα νιαμου δεν ξερανε να περιμενουνε 2' ΑΚΡΙΒΩΣ να ανεβω τις προαλλες τον Ιουλιο και τωρα γυρνανε αβερτα να παρουν κοσμο? Ντεμεκ θα τρωγανε προστιμο λεει απ' το λιμανι.

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#533128 drdino μου φαινεται εχεις καταγωγη απο αστυπαλαια , δεν σε πιανει μια μελανχολια τωρα που φευγεις; δεν θα ηθελες να τα παραταγες ολα και να εμενες για παντα εκει;
ε καντο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#533129 Τα νιαμου σου φταίνε κι όχι εσύ που δεν ήσουν στην ώρα σου

@otso: καταγωγή εξ αίματος δεν έχω, απλά πηγαίνω πολλά χρόνια. Ναι, με πιάνει μεγάλη μελαγχολία αλλά επίσης ξέρω ότι εγώ βλέπω το νησί μερικές βδομάδες τον χρόνο κι έχω μιαωραιοποιημένη εικόνα του νησιού, τον υπόλοιπο καιρό είναι δύσκολα.

Προσωπικά πιστεύω θα μπορούσα να τα καταφέρω, η γυναίκα μου βέβαια έχει άλλη γνώμη
Άβαταρ μέλους
By otso
Dodger έγραψε:drdino πλησιάζεις Νάξο; :lol: Στη Δονούσα είμαι, πριν από λίγο σε "είδα" :metalo:

Τι κανεις εκει ρε μην πω τιποτα; Αν δεν εχεις παει να αγορασεις οικοπεδα και εχεις παει για καμακι , μου φαινεται
οτι σε εχουν πειραξει οι αναθυμιασεις του διυλιστηρίου.

Μιας και εισαι εκει για ρωτα τιμες για κανα οικοπεδο οικοδομησιμο.