Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgex72
gianik έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Πέτυχα στην Αντίπαρο ένα πολύ σοβαρό φουσκωτό, σίγουρα πάνω από 9μ, με 2 θηρία Mercury 250αρια και πραγματικά μου έτρεξαν τα σάλια. Έκανα μλκ που δεν το έβγαλα μία φώτο να το ψάξω να δω πόσο έχει.
Αν κανεις βολτα με κάνα τέτοιο, γμς τα, κολλας....

.

Στο Ναύπλιο πέτυχα κάτι παρόμοιο με 4 μοτέρ Suzuki 350hp η καθεμιά....θα ήθελα μια βόλτα με αυτό!!! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#532843 Το ιδανικο σκαφος για καποιον που εχει παιδια σκυλια κλπ αλλα γουσταρει τη φαση ειναι κατι τετοιο:
https://www.car.gr/13014687-wave-hurricane-799-cabin

Το ειχα γραψει και παλαιοτερα ειχε ερθει ενας φιλος φιλου το Καλοκαιρι στο Θεολογο με ενα τετοιο (αλλα με δυο 250αρες) ειχε την κυρα του και δυο μικρα παιδακια. Εκατσε μια να πεσει λιγο ο αερας και πρωι πρωι θα τραβαγε για Σποραδες. Κοιμηθηκε μεσα στο λιμανι, αρχοντας.
Πηγαμε και μια κοντινη βολτα. Σα να τιμονευεις εξαμετρο. Και στο λιμανι και παντου. Πλευση τρομερη σε ενα πενταρι του Ευβοικου.
Με τα κρεβατια του, τα ψυγεια του, την τουαλετα του, τα ζεστα νερα του, τους καναπεδες πισω. Ενταξει μειονεκτει σε σχεση με αντιστοιχο αμερικανικο κρουιζερ σε χωρους, πολυτελεια, ποιοτητα κατασκευης αλλα υπερτερει σε ολα τα αλλα. Μειονεκτει και στην τιμη :(.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#532848 Πω ρε συ για αρχοντους.....
Τι πληρώνει ενα τέτοιο εφορίες και ετήσια έξοδα στο περίπου?

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#532851 Ο Γεωργίου φτιάχνει εξαιρετικα σκάφη...
@junior
Κ εσυ wave εχεις;

.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
kovathe έγραψε:Πω ρε συ για αρχοντους.....
Τι πληρώνει ενα τέτοιο εφορίες και ετήσια έξοδα στο περίπου?

< >

Κανα εφτακοσαρι παρκινγκ, κανα τετρακοσαρι φορο για τρεις μηνες, κανα τρακοσαρι-τετρακοσαρι ασφαλεια, κανα χιλιαρικο συντηρηση, φθορες μπορει και λιγοτερο αναλογα με τη χρηση.
@γιαννικ planatech εχω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
junior gt έγραψε:Το ιδανικο σκαφος για καποιον που εχει παιδια σκυλια κλπ αλλα γουσταρει τη φαση ειναι κατι τετοιο:
https://www.car.gr/13014687-wave-hurricane-799-cabin

Το ειχα γραψει και παλαιοτερα ειχε ερθει ενας φιλος φιλου το Καλοκαιρι στο Θεολογο με ενα τετοιο (αλλα με δυο 250αρες) ειχε την κυρα του και δυο μικρα παιδακια. Εκατσε μια να πεσει λιγο ο αερας και πρωι πρωι θα τραβαγε για Σποραδες. Κοιμηθηκε μεσα στο λιμανι, αρχοντας.
Πηγαμε και μια κοντινη βολτα. Σα να τιμονευεις εξαμετρο. Και στο λιμανι και παντου. Πλευση τρομερη σε ενα πενταρι του Ευβοικου.
Με τα κρεβατια του, τα ψυγεια του, την τουαλετα του, τα ζεστα νερα του, τους καναπεδες πισω. Ενταξει μειονεκτει σε σχεση με αντιστοιχο αμερικανικο κρουιζερ σε χωρους, πολυτελεια, ποιοτητα κατασκευης αλλα υπερτερει σε ολα τα αλλα. Μειονεκτει και στην τιμη :(.

Κατ εμε το ιδανικο σκάφος ειναι αυτο που οι ιδιοκτήτες του το χαιρονται....
Ειτε ειναι 5μετρο ,ειτε 8 μετρο...
Καταλαβαινω φυσικά πως το εννοεις εσυ ,ομως στις μερες μας νομιζω οτι λειπει ο χρονος , να εχει κοινο χρονο ολη η φαμιλια για αποδρασεις...κ τα παιδια μαζι..
Οχι οτι το χρημα περισσευει... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 04 Σεπ 2018, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#532872 θα γράψω σε πρώτη ευκαιρία τα ταπεινά μου συμπεράσματα...πάντως εν τάχει, ένα συμμαζεμένο σκαφάκι 5.5-6μέτρα με τις κατάλληλες διαδικασίες δεν κοστίζει πάνω από 200 ευρώ το χρόνο σε φόρο, και αυτό με συνεχή χρήση 4 μηνών.
γενικά είναι μάλλον το μικρότερο έξοδο που έχει ένα σκάφος..
Άβαταρ μέλους
By gianik
ArrowsFA1 έγραψε:θα γράψω σε πρώτη ευκαιρία τα ταπεινά μου συμπεράσματα...πάντως εν τάχει, ένα συμμαζεμένο σκαφάκι 5.5-6μέτρα με τις κατάλληλες διαδικασίες δεν κοστίζει πάνω από 200 ευρώ το χρόνο σε φόρο, και αυτό με συνεχή χρήση 4 μηνών.
γενικά είναι μάλλον το μικρότερο έξοδο που έχει ένα σκάφος..
Όποτε μπορέσεις γραψε 2-3 πράγματα, λεπτομέρειες για το σκαφακι, διαδικασια στην εφορία κλπ..

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#532905 Την υγειά μας να χουμε Otso...
Παίζουν πολλα στο μυαλο μου.

Μεχρι κ να ανοιξω business με Asimoν σκέφτομαι...

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:Άστο, στο βαφτιζω εγώ αυτή τη φορά :

Εικόνα

:s_drinks
Καλά, ας το παρω το φουσκωτό κ ας το βγαλω και "Γκλετσο γερά, γαμα τα μουνια".. :)

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#532936 Εχω ένα Marshal 80 1989. με 60 αλλα, διχρονη Evinrude. μεγαλωσα τα παιδια με αυτό. Βολτες σε Ιονιο φυσικα λογω Ιθάκης, σχεδόν παντου, Το φυλαω στην πυλωτη του σπιτιου μου και ετσι τα μπαλονια είναι ΟΚ. εχει μονο τεκμηριο 2800. κοστος συντηρησης μεχρι 150 Το πλενω και την μηχανή με αυτια και γλυκο νερο, περασμα με σιλικονη και τερμα. Πολλες φορες βλεπω και ζηλευω μεγαλύτερα αλλα τελικα όταν σκεπτομαι τους μπελαδες μετα, η τις ατυχιες που μπορει να συμβουν και να σου χαλασουν τις διακοπες Βλαβη απροσμενη οπως Να τα παιξει ο Εγκέφαλος) μενω σε αυτό. πας ημερησια οπου θελεις και τερμα,

Το να βαζω και να βγαζω τα πραγματα, σε παραλιες κλπ πλεον δεν το κανω εκτος αν ειμαστε παρεα 5-6 φουσκωτα και ξενυχτησουμε σε άλλο νησι . Την κορη μου την βαλαμε στους 6 μηνες με το port bebe τοτε σε ηρεμες θαλασσες του Ιονιου, τωρα εχει διπλομα και το παιρνει με την παρεα της.
Το Planatech του juniorGT επειδή το εχει φιλος από τοτε που πρωτοβγηκε πιστευω ότι είναι το οριο μεγέθους για έναν οικογενειαρχη ώστε να τον βολευει χωρις μπελαδες. Το ειχε στον Ορωπο και επαιρνε τηλεφωνο να του το εχουν μεσα όταν φταναμε, ανεβαίναμε μεχρι σκορπονερια - λιμνη Ευβοιας κ.λ.π. και γυριζαμε… ευκολη χωρις μπελαδες θαλασσα … Επισης από Πευκι πηγαίναμε στις Σποραδες..Αλλα και στον Ευβοικο Μαρμαρι, Ανδροκ.λ.π.
Το νοικιασμα ειναι περιστασιακη λυση π.χ. 30 αλογα πλαστικο 4.9μ 80 ευρω + καυσιμα..