Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#53278 Όχι ο Κοσμοτές έπαιζε καλύτερα. Και μιλάω πάντα για δωμάτιο και περιβάλλοντες χώρους. Όχι στο gaming χώρο που είναι και χωμένος και κάπως δικαιολογείται.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gakost έγραψε:μπαααα κάτι ξέρω και σου λέω.

για πες μας insider, τι παίζει στα τραπέζια του poker και δεν είχε ο στέφανος data με την wind ?
δάκτυλος Αμερικάνων ?
αεροψεκασμοί ?
Μαγνητικά πεδία, εξαφάνιση του Λέων Γ μαζί με τους ναύτες?

:hmmm:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By gakost
red_monster έγραψε:

για πες μας insider, τι παίζει στα τραπέζια του poker και δεν είχε ο στέφανος data με την wind ?
δάκτυλος Αμερικάνων ?
αεροψεκασμοί ?

ωραία η ειρωνεία αλλά για να σου απαντήσω σοβαρά τα καζίνο κάνουν ότι μπορούν για να σε κρατήσουν μέσα και να ξεχαστείς. Πχ δεν έχουν παράθυρα να βλέπεις τι ώρα περίπου είναι, εννοείται δεν έχουν ρολόγια πουθενά να βλέπεις την ώρα, η διαρρύθμιση του χώρου είναι τέτοια ώστε να μην είναι εμφανής η έξοδος αν δεν περάσεις από πολλούς διαφορετικούς χώρους όπως πχ το ΙΚΕΑ και άλλα εμπορικά κέντρα, προσφέρουν δωρέαν φαγητό - ποτό πολλές φορές σαν κίνητρο να καθίσεις παραπάνω και να νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη και άλλα. Στο πλαίσιο αυτό είπα λοιπόν αν ξαναδιαβάσεις ότι δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχαν και σύστημα παρεμβολών κινητών. Δεν είπα ότι σίγουρα το κάνουν. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα :s_devil
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#54163 Δυσαρεστημένος πελάτης HOL :thumbsdown: εδώ, ποιά εταιρεία προτείνεται σαν εναλλακτική???
Τώρα δίνουμε 34€/μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 24 mbps internet (παπάρια 5 με το ζόρί είναι συμφωνα με το speedtest και όλο με πετάει :rant: )
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#54165 Εγώ με Cyta είμαι πολύ καλά. Νομίζω 23€ το μήνα είναι με απεριόριστα σταθερά και 140 λεπτά προς κινητά και 8Mbps ίντερνετ. Που φυσικά δεν είναι 8 αλλά είναι σταθερότατη.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί πληρώνετε τζάμπα για τα δήθεν 24Mbps που βαριά να είναι 10 στο 80 μην πω 90% των χρηστών.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gakost έγραψε:
red_monster έγραψε:

δάκτυλος Αμερικάνων ?
αεροψεκασμοί ?

ωραία η ειρωνεία αλλά για να σου απαντήσω σοβαρά τα καζίνο κάνουν ότι μπορούν για να σε κρατήσουν μέσα και να ξεχαστείς. Πχ δεν έχουν παράθυρα να βλέπεις τι ώρα περίπου είναι, εννοείται δεν έχουν ρολόγια πουθενά να βλέπεις την ώρα, η διαρρύθμιση του χώρου είναι τέτοια ώστε να μην είναι εμφανής η έξοδος αν δεν περάσεις από πολλούς διαφορετικούς χώρους όπως πχ το ΙΚΕΑ και άλλα εμπορικά κέντρα, προσφέρουν δωρέαν φαγητό - ποτό πολλές φορές σαν κίνητρο να καθίσεις παραπάνω και να νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη και άλλα. Στο πλαίσιο αυτό είπα λοιπόν αν ξαναδιαβάσεις ότι δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχαν και σύστημα παρεμβολών κινητών. Δεν είπα ότι σίγουρα το κάνουν. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα :s_devil

ωραία όλα αυτά που μας είπες, αλλά τι σχέση έχει με το αρχικό σου ποστ και βέβαια με το δεύτερο
??? φαίνεσαι αρκετά σίγουρος αρχικά, τώρα όχι ? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#54198 Αν είναι μακριά από το κέντρο που παίρνει και ΟΤΕ να βάλει δε θα έχει διαφορά σε ADSL. Εγώ είμαι στα 2.8χλμ και ότι και να κάνω πάνω από 6 δεν πάει. Αν ήμουν στη HOL με 34 και είχε λήξει, θα τους ζητούσα να μου δώσουν αυτό που έχουν προσφορά στα 22€ για 2 χρόνια με απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες σε κινητά.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#54212 Έτσι. Αν δεν είσαι κοντά στο DSLAM και η καλωδίωσή σου είναι για τα ανάθεμα ότι και να κάνεις μεγάλες ταχύτητες δε βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#54215 Επίσης, εγώ θα έκανα μια αίτηση για φορητότητα στη Wind που έχει προσφορά με 20€ τον πρώτο χρόνο και 25€ το 2ο( ή 20 αν έχει συμβόλαιο κινητού wind). Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί, γνωστός μου που είχε Wind και πλήρωνε 28 όταν έληξε κάνει αίτηση φορητότητας στη HOL για αυτό το πακέτο με τα 22€. 2 μέρες μετά τον παίρνουν από την Wind και του δίνουν τα ίδια με 20€ επίσης για 2 χρόνια και συμφωνεί, στέλνοντας ακυρωτικό φαξ στη HOL. Άλλες 2 μέρες μετά τον παίρνουν από τη HOL να ρωτήσουν για ποιο λόγο ακύρωσε και τους λέει έτσι, κι έτσι. Και του λένε αφήστε το να το προχωρήσουμε, και ότι είχαμε πει σας το αφήνουμε με 15,60€ για 2 χρόνια... Και φυσικά πήγε σε αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#54340 Ειχα ετησιο πακετο στη forthnet με 24,90€/μηνα double play απεριοριστα σταθερα + κατι λιγα κινητα. Με τη ληξη μιλησα με forthnet, ανεφερα για πακετο 2ετες στην hol με 22€/μηνα double play απεριοριστα σταθερα + 300' κινητα + 5€ εκπτωση λογω συνδεσης vosafone. Επι τοπου μου προσεφεραν τα ιδια με 19,9€, με το σκεπτικο οτι γλυτωνω το τελος ενεργοποιησης και δεσμευομαι μονι για ενα χρονο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#54545 Πήρα μία CU και θέλω να ενεργοποιήσω πακετάκι data. Την πήρα μόνο για αυτό. (και για το σήμα της)

2 πακέτα είναι το ένα 500ΜΒ σκέτο και το άλλο το παρακάτω:

Εικόνα

Τι εννοούν με τον όρο αυτόματα ανανέωση;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#54546 Θα σου τραβάει τα 5 ευρώ και θα ενεργοποιεί το πρόγραμμα κάθε φορά που βάζεις κάρτα.