gakost έγραψε:μπαααα κάτι ξέρω και σου λέω.
για πες μας insider, τι παίζει στα τραπέζια του poker και δεν είχε ο στέφανος data με την wind ?
δάκτυλος Αμερικάνων ?
αεροψεκασμοί ?
Μαγνητικά πεδία, εξαφάνιση του Λέων Γ μαζί με τους ναύτες?

red_monster έγραψε:gakost έγραψε:μπαααα κάτι ξέρω και σου λέω.
για πες μας insider, τι παίζει στα τραπέζια του poker και δεν είχε ο στέφανος data με την wind ?
δάκτυλος Αμερικάνων ?
αεροψεκασμοί ?
![]()
ωραία η ειρωνεία αλλά για να σου απαντήσω σοβαρά τα καζίνο κάνουν ότι μπορούν για να σε κρατήσουν μέσα και να ξεχαστείς. Πχ δεν έχουν παράθυρα να βλέπεις τι ώρα περίπου είναι, εννοείται δεν έχουν ρολόγια πουθενά να βλέπεις την ώρα, η διαρρύθμιση του χώρου είναι τέτοια ώστε να μην είναι εμφανής η έξοδος αν δεν περάσεις από πολλούς διαφορετικούς χώρους όπως πχ το ΙΚΕΑ και άλλα εμπορικά κέντρα, προσφέρουν δωρέαν φαγητό - ποτό πολλές φορές σαν κίνητρο να καθίσεις παραπάνω και να νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη και άλλα. Στο πλαίσιο αυτό είπα λοιπόν αν ξαναδιαβάσεις ότι δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχαν και σύστημα παρεμβολών κινητών. Δεν είπα ότι σίγουρα το κάνουν. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα
Τώρα δίνουμε 34€/μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 24 mbps internet (παπάρια 5 με το ζόρί είναι συμφωνα με το speedtest και όλο με πετάει
)
https://n26.com/r/thomasm9467
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί πληρώνετε τζάμπα για τα δήθεν 24Mbps που βαριά να είναι 10 στο 80 μην πω 90% των χρηστών.
gakost έγραψε:red_monster έγραψε:gakost έγραψε:μπαααα κάτι ξέρω και σου λέω.
δάκτυλος Αμερικάνων ?
αεροψεκασμοί ?
![]()
ωραία η ειρωνεία αλλά για να σου απαντήσω σοβαρά τα καζίνο κάνουν ότι μπορούν για να σε κρατήσουν μέσα και να ξεχαστείς. Πχ δεν έχουν παράθυρα να βλέπεις τι ώρα περίπου είναι, εννοείται δεν έχουν ρολόγια πουθενά να βλέπεις την ώρα, η διαρρύθμιση του χώρου είναι τέτοια ώστε να μην είναι εμφανής η έξοδος αν δεν περάσεις από πολλούς διαφορετικούς χώρους όπως πχ το ΙΚΕΑ και άλλα εμπορικά κέντρα, προσφέρουν δωρέαν φαγητό - ποτό πολλές φορές σαν κίνητρο να καθίσεις παραπάνω και να νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη και άλλα. Στο πλαίσιο αυτό είπα λοιπόν αν ξαναδιαβάσεις ότι δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχαν και σύστημα παρεμβολών κινητών. Δεν είπα ότι σίγουρα το κάνουν. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα
ωραία όλα αυτά που μας είπες, αλλά τι σχέση έχει με το αρχικό σου ποστ και βέβαια με το δεύτερο
gakost έγραψε:μπαααα κάτι ξέρω και σου λέω.??? φαίνεσαι αρκετά σίγουρος αρχικά, τώρα όχι ?

< G μου
2 πακέτα είναι το ένα 500ΜΒ σκέτο και το άλλο το παρακάτω:

Τι εννοούν με τον όρο αυτόματα ανανέωση;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY