Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimik
MONMAN έγραψε:Δε πάει να εχει και 1000 χλμ μόνο το απαίσιο πλαστικό τιμόνι και τα χερούλια στα πίσω παράθυρα είναι λόγος να φύγεις τρέχοντας για ...Κρήτη για το face lift (γενικά στα ευρωπαϊκά μοντέλα συστήνω μακριά απο τις πρώτες εκδόσεις).
Πέρα από αυτό βλέπω μια σκουριά-σαπίλα στο πάτωμα πίσω από το φρένο αν δεν κάνω λάθος, επίσης φουσκωμένες επενδύσεις στις πόρτες.

Ίσως για αυτό δεν θέλει τον έλεγχο.

< >
Άβαταρ μέλους
By georgex72
dimik έγραψε:
MONMAN έγραψε:Δε πάει να εχει και 1000 χλμ μόνο το απαίσιο πλαστικό τιμόνι και τα χερούλια στα πίσω παράθυρα είναι λόγος να φύγεις τρέχοντας για ...Κρήτη για το face lift (γενικά στα ευρωπαϊκά μοντέλα συστήνω μακριά απο τις πρώτες εκδόσεις).
Πέρα από αυτό βλέπω μια σκουριά-σαπίλα στο πάτωμα πίσω από το φρένο αν δεν κάνω λάθος, επίσης φουσκωμένες επενδύσεις στις πόρτες.

Ίσως για αυτό δεν θέλει τον έλεγχο.

< >

Σκουριά δεν βλέπω...μόνο κάτι μονωτικά εξέχουν...οι ταπετσαρίες λογικό είναι να φουσκώσουν μετά από 18 χρονιά...εξαρτάτε βεβαία από τις συνθήκες φύλαξης....
Άβαταρ μέλους
By markvag
#532211 Σε καμία περίπτωση πάντως αμάξι χωρίς έλεγχο, ούτε για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#532420 Φιλος μου πουλαει 156 1.6 του 2001 με 180.000χλμ στο Λουτρακι, ατρακαριστη, την εχει 2ο χερι απο το 2006-2007 (με περιπου 70.000χλμ που ειχε κανει ο πρωτος ιδιοκτητης που τον γνωριζε), δεν την εχει βαλει στο car, αν θελεις σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του, δεχεται οποιοδηποτε ελεγχο...
Άβαταρ μέλους
By kouladi
kubiak έγραψε:Φιλος μου πουλαει 156 1.6 του 2001 με 180.000χλμ στο Λουτρακι, ατρακαριστη, την εχει 2ο χερι απο το 2006-2007 (με περιπου 70.000χλμ που ειχε κανει ο πρωτος ιδιοκτητης που τον γνωριζε), δεν την εχει βαλει στο car, αν θελεις σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του, δεχεται οποιοδηποτε ελεγχο...

Μπορείς να του πεις να τη βάλει στο car? Θα το δω το αμάξι, εάν αυτό που θα δει ο μηχανικός σήμερα δεν βγει καλό.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kouladi έγραψε:
kubiak έγραψε:Φιλος μου πουλαει 156 1.6 του 2001 με 180.000χλμ στο Λουτρακι, ατρακαριστη, την εχει 2ο χερι απο το 2006-2007 (με περιπου 70.000χλμ που ειχε κανει ο πρωτος ιδιοκτητης που τον γνωριζε), δεν την εχει βαλει στο car, αν θελεις σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του, δεχεται οποιοδηποτε ελεγχο...

Μπορείς να του πεις να τη βάλει στο car? Θα το δω το αμάξι, εάν αυτό που θα δει ο μηχανικός σήμερα δεν βγει καλό.
Στο car μαλλον δε θελει να το βαλει ακομα, ασε που θα πρεπει να το βαλουμε μαζι, μαλλον δυσκολο για αμεσα, προς το Σαββατο αν γινει, να βαλω αυριο φωτογραφιες εδω γινεται...

Κοιταει πρωτα να βρει αγοραστη στα περιξ, με γνωστους κλπ...
Άβαταρ μέλους
By kouladi
#532892 Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αυτή η αγγελία κανονικά θα έπρεπε να έχει χιλιάδες προβολές, αλλά κάθε λίγο και λιγάκι ο τύπος επαναφέρει τον μετρητή στο μηδέν. Υπάρχει τέτοια κρυφή δυνατότητα στο car?

https://www.car.gr/13782690-alfa-romeo-alfa-156-1600
Άβαταρ μέλους
By xenos
kouladi έγραψε:Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αυτή η αγγελία κανονικά θα έπρεπε να έχει χιλιάδες προβολές, αλλά κάθε λίγο και λιγάκι ο τύπος επαναφέρει τον μετρητή στο μηδέν. Υπάρχει τέτοια κρυφή δυνατότητα στο car?

https://www.car.gr/13782690-alfa-romeo-alfa-156-1600

Μήπως τη σβήνει και την ξαναβάζει αντί να την ανανενώνει; :hmmm:

Ενώ ρε παιδί μου διαβάζεις τα ωραία:
Το αυτοκίνητο είναι σε ύπεραριστη κατασταση. Ολα γνησια. Καινουργια ψαλίδια, ιμάντες, μεταβλητός. Δερμάτινο ταμπλό .Ατρακαριστο. Καινουργια λάστιχα. Φυλασσεται σε γκαραζ. Πωλήται λόγω μη χρήσης.

βλέπεις μετά νυχτερινές φωτογραφίες :dizzy: και να έχουν λιώσει τα λάστιχα στο σπρέυ:
Εικόνα

και κάπως σου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By kouladi
xenos έγραψε:
Μήπως τη σβήνει και την ξαναβάζει αντί να την ανανενώνει; :hmmm:

Όχι γιατί αν το έκανε αυτό θα άλλαζε ο αριθμός της αγγελίας. Ενώ εδώ μένει πάντα ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#532910 Λογικά κάθε φορά που κάνει κάποια αλλαγή, μηδενίζει ο μετρητής των views.
Γράφει "Τελευταία αλλαγή: 18 ώρες"